Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 349
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tylko moje przeciw jest dość poważne - moja sunia nie toleruje TTB i je atakuje :shake:. Gdyby tylko nie osobiste fochy Birmy to już bym kombinowała jak Torę [i Tarę, bo też przecudowna... aż nie wiem która ładniejsza :loveu:] ściągnąć do domu :eviltong:

Posted

Jak nie wybuchnie jakaś bomba atomowa, nie będzie armagedonu, asfaltu nie zwiną w Warszawie - to jutro Tora zamieszka z nową mamą i tatą.

Mama i tata już obkupili Torę, zostali zwizytowani i nie mogą się doczekać jutra.

Oby wszystko się udało, trzymajcie kciuki. ;)

Posted

doddy napisał(a):
Jak nie wybuchnie jakaś bomba atomowa, nie będzie armagedonu, asfaltu nie zwiną w Warszawie - to jutro Tora zamieszka z nową mamą i tatą.

Mama i tata już obkupili Torę, zostali zwizytowani i nie mogą się doczekać jutra.

Oby wszystko się udało, trzymajcie kciuki. ;)

Ciotka z tym asfaltem nie żartuj, bo jutro zamykają Śląsko-Dąbrowski :diabloti: Ale po swojej stronie Wisły trzymam asfalt :evil_lol:

Posted

Domek w Warszawie. Tora zamieszka na tej samej ulicy co Lolek tylko pod nr 12, dokładnie przy parku bródnowskim.
Małżeństwo, dorosłe dzieci (które już z nimi nie mieszkają - też mają astkę i kundelka z adopcji). Mają śliczne rybki :cool3:

Posted

Andzia, poczekaj do oficjalnych zakończeń. :cool1:

Tora o 15 ma się przeprowadzać.
Loluś za 3 dni.

Myślę jednak, że raczej będziemy je zdejmować. :cool3:

Posted

Kochany Torcik już w domku a mnie się trochę tęskni ;)

trzymajcie kciuki coby nie zdemolowała ludziom nowego mieszkania :lol:

nowa rodzinka podchodzi do adopcji bardzo poważnie i porzadnie się przygotowali na przyjście Torcika do domku :p

chyba nie muszę mówić, ze są w nią zapatrzeni jak w obrazek :loveu:

pozniej wstawie ostatnie fotki Torcika

Posted

okazało się, ze nie mam przy sobie fotek, wiec wkleje jutro z domu.

Co do urody Tory, to uważam, ze jest najpiękniejszym TTB jakiego widziały moje oczy :evil_lol: (tylko ciii zeby Hera sie nie dowiedziala)

dobrze, ze panstwo maja las w pobliżu i podchodzą do wybiegania sie psa jak do czegoś oczywistego :loveu: Jak Torka nabierze mięśni, to juz w ogole będzie jakiś cud na ziemi :evil_lol:

Posted

Rozmawiałam z nową pańcią Torci.
Sunia super przespała noc, choć próbowała koniecznie wepchać się do łóżka.
Na spacerze była super grzeczna, nie ciągnęła.
Ma już nowe posłanko.

Ogólnie wszystko super!