blue.berry Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 plakat dla Tory. serdecznie prosimy o drukowanie i rozwieszanie : ) Quote
bonsai_88 Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Tylko moje przeciw jest dość poważne - moja sunia nie toleruje TTB i je atakuje :shake:. Gdyby tylko nie osobiste fochy Birmy to już bym kombinowała jak Torę [i Tarę, bo też przecudowna... aż nie wiem która ładniejsza :loveu:] ściągnąć do domu :eviltong: Quote
andzia69 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 rufusowa napisał(a): ale zeby było jasne - u mnie nie zostanie :evil_lol: hmmm - tak mówisz?:razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
rufusowa Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 andzia69 napisał(a):hmmm - tak mówisz?:razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a kysz! :eviltong: Quote
doddy Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 Jak nie wybuchnie jakaś bomba atomowa, nie będzie armagedonu, asfaltu nie zwiną w Warszawie - to jutro Tora zamieszka z nową mamą i tatą. Mama i tata już obkupili Torę, zostali zwizytowani i nie mogą się doczekać jutra. Oby wszystko się udało, trzymajcie kciuki. ;) Quote
an1a Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 doddy napisał(a):Jak nie wybuchnie jakaś bomba atomowa, nie będzie armagedonu, asfaltu nie zwiną w Warszawie - to jutro Tora zamieszka z nową mamą i tatą. Mama i tata już obkupili Torę, zostali zwizytowani i nie mogą się doczekać jutra. Oby wszystko się udało, trzymajcie kciuki. ;) Ciotka z tym asfaltem nie żartuj, bo jutro zamykają Śląsko-Dąbrowski :diabloti: Ale po swojej stronie Wisły trzymam asfalt :evil_lol: Quote
agaga21 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 super wiadomości...a można poprosić o szczegóły co to za domek...?:cool3: Quote
doddy Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 Domek w Warszawie. Tora zamieszka na tej samej ulicy co Lolek tylko pod nr 12, dokładnie przy parku bródnowskim. Małżeństwo, dorosłe dzieci (które już z nimi nie mieszkają - też mają astkę i kundelka z adopcji). Mają śliczne rybki :cool3: Quote
andzia69 Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 czy juz mogę zdjac Torcię i Lolka z mojego ogólnego?:lol: Quote
doddy Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 Andzia, poczekaj do oficjalnych zakończeń. :cool1: Tora o 15 ma się przeprowadzać. Loluś za 3 dni. Myślę jednak, że raczej będziemy je zdejmować. :cool3: Quote
agaga21 Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 nic dziwnego ze tak szybko znalazła domek-z taką urodą! do tego fajny charakter! tylko pozazdrościć nowym właścicielom. Quote
Alicja Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 doddy napisał(a):Melduje, że Tora już w nowym domu. :p no to na tę okoliczność :tort: Quote
blue.berry Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 no nie dziwota ze Tora tak szybko znalazla dom. jest niewiarygodnie piekna i dumna. no to teraz tylko wypada duzo szczescia życzyc w nowym domu! Quote
andzia69 Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 doddy napisał(a):Melduje, że Tora już w nowym domu. :p yes yes yes!:diabloti::multi::multi::multi: Quote
rufusowa Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Kochany Torcik już w domku a mnie się trochę tęskni ;) trzymajcie kciuki coby nie zdemolowała ludziom nowego mieszkania :lol: nowa rodzinka podchodzi do adopcji bardzo poważnie i porzadnie się przygotowali na przyjście Torcika do domku :p chyba nie muszę mówić, ze są w nią zapatrzeni jak w obrazek :loveu: pozniej wstawie ostatnie fotki Torcika Quote
agnieszka32 Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Ale błyskawiczna adopcja :multi: Ale nie ma się czemu dziwić - taka piękność to rarytas :loveu::loveu::loveu: Quote
rufusowa Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 okazało się, ze nie mam przy sobie fotek, wiec wkleje jutro z domu. Co do urody Tory, to uważam, ze jest najpiękniejszym TTB jakiego widziały moje oczy :evil_lol: (tylko ciii zeby Hera sie nie dowiedziala) dobrze, ze panstwo maja las w pobliżu i podchodzą do wybiegania sie psa jak do czegoś oczywistego :loveu: Jak Torka nabierze mięśni, to juz w ogole będzie jakiś cud na ziemi :evil_lol: Quote
rufusowa Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 zanim będą fotki z nowego domku wkleję kilka z tymczasu :p :evil_lol: Quote
doddy Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 Rozmawiałam z nową pańcią Torci. Sunia super przespała noc, choć próbowała koniecznie wepchać się do łóżka. Na spacerze była super grzeczna, nie ciągnęła. Ma już nowe posłanko. Ogólnie wszystko super! Quote
Recommended Posts