Karolcia_ko5 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Jeju..:-o jakie one śliczne!! Co u nich? Czy nadal nie mają domków? ehhh takie piękne i tyle czekają... :shake: Quote
agaga21 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 karolcia, no cos ty...może pzreczytaj najpierw wątek. one nie czekają długo.jedna dopiero co jest po sterylce a druga ma cieczkę i czeka na sterylkę w hotelu.dopiero będą ogłaszane:roll: Quote
Karolcia_ko5 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Ehh sorryy :roll: No to oby domki szybko znalazły bo są piękne!!!!!! Quote
furciaczek Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Jak sie czuja sliczne dziewczynki??:loveu: Quote
doddy Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 Tora po sterylizacji dobrze. Wczoraj trafiła do domku tymczasowego do Sebastiana. W hoteliku Torcia super się odkręciła. Cieszyła się jak wariatka jak nas zobaczyła. W Warszawie była zdziwiona, ale już bez takiej paniki jak pierwszego dnia w hoteliku. Quote
doddy Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 Ponieważ Tara ma własny wątek, ten pociągniemy dla Tory. Zmodyfikuje więc nieco tytuł. Quote
rufusowa Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Cześć Cioteczki :p wklejam to co napisałam na niebieskim coby drugi raz nie klikać ;) Ciotki widziałam dzisiaj Tore i ...umieram.... ona jest tak piękna że aż zatyka :crazyeye: rusza się jak pantera i ma łapy takie jak dzikie koty :lol: Bylam z nią dosłownie 10 min przed pracą. Poleciałam z nią na spacer - jest u mojego TZ-ta zeby nie tęsknił po Sancie ;) Na razie mogę poweidzieć, ze jest spokojna choc nieco ostrożna. Jak szybko chodziłam po mieszkaniu zbierając kwiatek z podłogi, przenosząc rozne przedmioty zeby nie miala do nich dostępu i potknęłam sie o nią to przez chwile bardziej ostroznie mi się przyglądała jakby patrzyła czy chce jej cos zrobic....mysle ze czas sprawi, ze zacznie ufać i pewnie bardziej się otworzy :p Do piesków na razie nie wiemy na pewno ale chyba bez rewelacji aaa no i domek to chyba będzie musiał być z platynowymi klameczkami :loveu::loveu: Quote
rufusowa Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 no własnie....jak TZ zadzwonił i powiedzial ze pozycja Herosławy i Rufusława jest zagrozona, to pomyślałam "tja" ale jak dzisiaj zobaczyłam tę czekoladową panterę, to umarłam :placz: ona jest cudna! i zastanow sie czy na pewno chcesz ją poznać :diabloti: Quote
an1a Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Tak... jeszcze raz napiszcie jaka ona piękna.... jeszcze z 10.... :roll: :placz: :diabloti: Quote
andzia69 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 an1a napisał(a):Tak... jeszcze raz napiszcie jaka ona piękna.... jeszcze z 10.... :roll: :placz: :diabloti: a ty cioooo - zazdrosna, ze do ciebie nie trafi?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
an1a Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 andzia69 napisał(a):a ty cioooo - zazdrosna, ze do ciebie nie trafi?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie przesądzajmy, bo wszystko się może zdarzyć :evil_lol: Quote
rufusowa Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 moze w weekend sie zrobią :p Tz powiedział, ze Tora ma też wadę :diabloti: mowi, ze w te jej wielkie, kocie łapska wchodzi dużo błota :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 [quote name='rufusowa']moze w weekend sie zrobią :p Tz powiedział, ze Tora ma też wadę :diabloti: mowi, ze w te jej wielkie, kocie łapska wchodzi dużo błota :evil_lol: wiadereczko takie zabawkowe dla dziecków i łapki wypłukane :p Quote
rufusowa Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 będzie trzeba iść do piaskownicy i zabrać dziecku :diabloti: Quote
rufusowa Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 niestety pogoda była do doopy a mój aparat zeby robic w miarę przyzwoite fotki, potrzebuje dobrego światła :-( no ale i tak nacykałam jak goopia, bo na Tore nie sposób nie patrzeć i nie sposób się nia nie zachwycać :roll: Quote
agnieszka32 Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 :crazyeye: JAKIE ŚLICZNOŚCI :loveu::loveu::loveu: Quote
rufusowa Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Tora do ludzi jest przecudowna....nie ma w niej cienia agresji czy zaciętości...mozna sie na niej nawet połozyc a ona nic... umosci sie tylko zeby jej było wygodnie... u mamy Sebastiana połozyła sie na fotelu i chrapała - to chyba przez katar ma tez kaszel wsteczny? Ania jak to było? Tora cały czas szuka kontaktu z człowiekiem, opiera się o nogi a jak się kładzie na kanapie to tak zeby czuc człowieka, nawet jak nie ma miejsca to i tak sie wciśnie bo woli zeby jej bylo niewygodnie ale przy człowieku. Zostawiona w innym pokoju sama skomle a zostawiona sama w domu zrzuca na podłoge co jest w zasięgu jej łap. Jak zostawała sama w klatce to skomlała i stwierdzilismy ze względu na dobre relacje z sąsiadami TZ ta no i dla jej dobra zeby nie musiała sama siedzieć 9 godzin dziennie, zamienilismy ją z moją suką. Hera poszła do TZ-ta a Tora przyszła do mnie. Wczoraj na trochę zostawiłam ją w klatce a w tym samym pokoju był Rufus i nie skomlała więc mam nadzieje, ze będzie lepiej. U mnie też więcej osób się kręci w domu i najwyżej 4-5 godzin posiedzą same więc popracujemy nad tym zeby klatka kojarzyła się jej dobrze. Karmię ją w klatce, śpi równiez w klatce i dzisiaj dostała kośc do gryzienia na te kilka godzin, które spędzą bez ludzi. W tym samym pokoju jest Rufus, więc mam nadzieje, ze nie będzie paniki z jej strony. Zabawkami tez nie potrafi się bawić i tu tez licze ze będzie naśladować Rufusa Relacje między nimi prawie idealne... Rufus troche burczy zeby jej pokazac ze to on rządzi a ona na niego szczeka bo by się chciała pobawić...mówie jej "daj mu kilka dni" Jak sie nie wyciszają, to zakładam na kilkanaście minut kagańce a potem jest spokój. Quote
bonsai_88 Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Ona jest prześliczna :loveu:. Jakbym mogła to już teraz-zaraz bym ją zabrała :eviltong:.. niestety jedyne na co mogę sobie pozwolić to podziwianie zdjęć :placz: Quote
rufusowa Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 bonsai_88 napisał(a):Ona jest prześliczna :loveu:. Jakbym mogła to już teraz-zaraz bym ją zabrała :eviltong:.. niestety jedyne na co mogę sobie pozwolić to podziwianie zdjęć :placz: ciotka zapewniam Cie ze gdybys ja poznała na żywo przestałabyś się przejmować argumentami przeciw :evil_lol: przy niej każdy głupieje i ma myśli o drugim, trzecim psie :cool1: ale zeby było jasne - u mnie nie zostanie :evil_lol: Quote
Recommended Posts