doddy Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Tora: Szmatka, szmatka, robimy szmatkę. :twisted: Quote
fioneczka Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 ech Torcik ... jest piękna ... ośmielę się nawet powiedzieć że piękniejszej pitki nie widziałam i nosek sobie podrapała w czasie szmacenia Guaro ;) Quote
rufusowa Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 kurczę! ona jest jeszcze piękniejsza niż była! wcześniej była taka kluchowato-szczeniakowata a teraz figurka super i mięśnie widać...ciasteczko nad ciasteczkami!!! Quote
Alicja Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Tora jest zjawiskowa .....a z Garo bawi się jak Tara z Ozzulcem ;) Quote
rufusowa Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Alicja napisał(a):Tora jest zjawiskowa .....a z Garo bawi się jak Tara z Ozzulcem ;) coś czuję, ze one tę technike zabawy trenowały na sobie przez rok :diabloti: mój Rufus w ogole nie chciał sie z nią bawić :mad::lol: Quote
kardoe Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Zapraszamy do pomocy i na bazarek: http://www.dogomania.pl/threads/181242-GadA-ety-fundacja-ast-do-30-03-2010?p=14242702#post14242702 Quote
Alicja Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 [quote name='rufusowa']coś czuję, ze one tę technike zabawy trenowały na sobie przez rok :diabloti: mój Rufus w ogole nie chciał sie z nią bawić :mad::lol:[/QUOTE] bo Twój Rufus nie leci na rude ;) :diabloti: Quote
rufusowa Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='Alicja']bo Twój Rufus nie leci na rude ;) :diabloti:[/QUOTE] najwyraźniej toleruje tylko blondi :evil_lol: Quote
doddy Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 Dostaliśmy zapytania o Torcika. Myślę, że są godne uwagi i zamieszczenia ich treści na forum. mam bardzo duży ogru i lasek obok więc pies czyłby się jak u siebie w domu moja corka jest bardzo opiekuńcza i chce dostac pit bulla choc ma już 5 yorków pies będzie mieszkał w domu i będzie dobrze odżywiany Bardzo bym bragneła kupic tego pieska dla córki na urodziny za 2 miesiące jest taka możliwośc i czy pani(pan) mogłobo by się załatwic dowuz żeby pani lub pan mi go przywieżli za 2 miesiące dopłace!! i ile by wynosiła cena pieska z dowozem?? i małe pytanko czy pies był szczepiony np nosówke lub wścieklizne 3 CHORE SUNIE PROSZĄ O WSPARCIE, PAMIĘĆ I POMOC... Nieśmiało przypomnę, że szukamy pomocy wśród miłośników bullowatych i nie tylko, dla 3 suczek przebywających w schronisku na Śląsku. Wszystkie 3 sunie potrzebują pilnej pomocy bo są chore. Na chwilę obecną nie możemy zbierać deklaracji poza forum, bo schronisko nie jest przychylne wolontariatowi. Chcemy pomóc sunieczkom, stworzyć im lepsze warunki do leczenia, a przede wszystkim diagnostyki. Na chwilę obecną sunie są leczone bez kompleksowych badań. 1) Sunia biało - ruda, jej stan jest najbardziej poważny i zły. Sunia ma coś z okiem, ale przede wszystkim jej stan skóry jest podobno fatalny i nie widać tego na zdjęciach. Sunia nie ma swojego wątku na dogo. 2) Sunia błękitna pręgowana, sunia została znaleziona przywiązana do drzewa, można się tylko domyślać, że służyła tylko do rozmnażania... jej cycuchy są w tragicznym stanie. Jakby tego było mało, sunia ma coś ze skórą. Ami, bo takie wstępnie dostała imię, ma swój wątek na dogo, pod poniższym linkiem: http://www.dogomania.pl/threads/181040-AMI-w-bardzo-zlym-stanie-wyniszczona-sunia-Amstaff-Zbieramy-na-leczenie-i-hotel 3) Sunia rudaska. Ma kaszel i straszną biegunkę już od dłuższego czasu. Sunia została adoptowana, ale nowy właściciel zwrócił ją do schroniska "na leczenie". Teraz sunia ma szansę już na normalne życie. http://www.dogomania.pl/threads/180799-Bytom-Amstaff-przeraA-ona-w-schronisku-czeka-na-naszAE-pomoc-Oddana-z-biegunkAE?p=14282270#post14282270 Wszystkie te sunie zasługują na dar od losu. Dzięki Wam, możemy im go ofiarować, stworzyć warunki do diagnostyki, leczenia, a także bezpiecznego oczekiwania na dobry dom. Błagamy Was póki co o deklaracje na wątkach na hoteliki i leczenie suczek, o deklaracje stałe, jak i jednorazowe. Tylko po pewności w deklaracjach, będziemy mogli suczkom pomóc. Quote
zuza911 Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Zapytania faktycznie godne umieszczenia na forum... Za każdym razem myślę, że już wszystko słyszałam, a jednak...:roll: Doddy, jest jakaś realna szansa na zabranie choć jednej z sunieczek? Ile potrzeba deklaracji miesięcznych? Quote
doddy Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 Szansa jest spora na zabranie chociaż jednej. Najgorsze tylko wybrać jedną, dwie... Liczę, że może coś się ruszy np. w adopcjach... choć ostatnio nikt nie dzwoni :( Mógłby Chico znaleźć domek, to zwolniłby się tymczas chociaż i zaoszczędzona kasa hotelowa, by była na transport i leczenie suczek. Ewentualnie mogłyby iść psiaki z hoteliku pod Wawą, to by chociaż zwolniły miejscówki na sunie, bo nie ma. Z ok. Wawy łatwiej mi by było je obsługiwać pod kątem weterynaryjnym. Czyli deklaracje, bazarki, wpłaty, ogłoszenia psiaków są hiper potrzebne. Quote
zuza911 Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Z mojego bazarku jest na razie koło 300zł, myślę, że będzie więcej- można przeznaczyć na sunieczki. Chociaż trochę będzie na leczenie:-( Quote
doddy Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 Zuza, byłoby super. Obawiam się kosztów leczenia przy 3 suczkach... Quote
doddy Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 Torcikowa się dzisiaj z nami opalała na słoneczku. :mrgreen: Quote
doddy Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 Kolejne 5 fotek (głupi wymysł z tymi 10 znakami). Quote
agnieszka32 Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 To najpiękniejsza pit bullka, jaką w życiu widziałam! Quote
doddy Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 [quote name='an1a']Dzwoni w jej sprawie ktoś sensowny?[/QUOTE] Niestety niebardzo... dzisiaj miałam kolejny bezsensowny telefon. Quote
zuza911 Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 jejku, Ślicznoto:iloveyou: ta wizyta przed~ nie wypaliła? Quote
doddy Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 Był domek w Poznaniu, który myślał o adopcji Tory bądź Rufuska. Jednak z uwagi na większą problemowość Rufiego w aspekcie zdrowia jak i zachowań to on dzisiaj zamieszkał w nowym domku. Quote
Recommended Posts