Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 349
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kurczę! ona jest jeszcze piękniejsza niż była!
wcześniej była taka kluchowato-szczeniakowata a teraz figurka super i mięśnie widać...ciasteczko nad ciasteczkami!!!

Posted

Alicja napisał(a):
Tora jest zjawiskowa .....a z Garo bawi się jak Tara z Ozzulcem ;)

coś czuję, ze one tę technike zabawy trenowały na sobie przez rok :diabloti:
mój Rufus w ogole nie chciał sie z nią bawić :mad::lol:

Posted

[quote name='rufusowa']coś czuję, ze one tę technike zabawy trenowały na sobie przez rok :diabloti:
mój Rufus w ogole nie chciał sie z nią bawić :mad::lol:[/QUOTE]

bo Twój Rufus nie leci na rude ;) :diabloti:

Posted

Dostaliśmy zapytania o Torcika. Myślę, że są godne uwagi i zamieszczenia ich treści na forum.

mam bardzo duży ogru i lasek obok więc pies czyłby się jak u siebie w
domu moja corka jest bardzo opiekuńcza i chce dostac pit bulla choc ma już 5
yorków pies będzie mieszkał w domu i będzie dobrze odżywiany

Bardzo bym bragneła kupic tego pieska dla córki na urodziny za 2 miesiące
jest taka możliwośc i czy pani(pan) mogłobo by się załatwic dowuz żeby
pani lub pan mi go przywieżli za 2 miesiące dopłace!! i ile by wynosiła
cena pieska z dowozem?? i małe pytanko czy pies był szczepiony np nosówke
lub wścieklizne

3 CHORE SUNIE PROSZĄ O WSPARCIE, PAMIĘĆ I POMOC...

Nieśmiało przypomnę, że szukamy pomocy wśród miłośników bullowatych i nie tylko, dla 3 suczek przebywających w schronisku na Śląsku. Wszystkie 3 sunie potrzebują pilnej pomocy bo są chore.
Na chwilę obecną nie możemy zbierać deklaracji poza forum, bo schronisko nie jest przychylne wolontariatowi.
Chcemy pomóc sunieczkom, stworzyć im lepsze warunki do leczenia, a przede wszystkim diagnostyki. Na chwilę obecną sunie są leczone bez kompleksowych badań.

1) Sunia biało - ruda, jej stan jest najbardziej poważny i zły. Sunia ma coś z okiem, ale przede wszystkim jej stan skóry jest podobno fatalny i nie widać tego na zdjęciach. Sunia nie ma swojego wątku na dogo.

2) Sunia błękitna pręgowana, sunia została znaleziona przywiązana do drzewa, można się tylko domyślać, że służyła tylko do rozmnażania... jej cycuchy są w tragicznym stanie. Jakby tego było mało, sunia ma coś ze skórą.
Ami, bo takie wstępnie dostała imię, ma swój wątek na dogo, pod poniższym linkiem:
http://www.dogomania.pl/threads/181040-AMI-w-bardzo-zlym-stanie-wyniszczona-sunia-Amstaff-Zbieramy-na-leczenie-i-hotel

3) Sunia rudaska. Ma kaszel i straszną biegunkę już od dłuższego czasu.
Sunia została adoptowana, ale nowy właściciel zwrócił ją do schroniska "na leczenie". Teraz sunia ma szansę już na normalne życie.
http://www.dogomania.pl/threads/180799-Bytom-Amstaff-przeraA-ona-w-schronisku-czeka-na-naszAE-pomoc-Oddana-z-biegunkAE?p=14282270#post14282270

Wszystkie te sunie zasługują na dar od losu. Dzięki Wam, możemy im go ofiarować, stworzyć warunki do diagnostyki, leczenia, a także bezpiecznego oczekiwania na dobry dom.

Błagamy Was póki co o deklaracje na wątkach na hoteliki i leczenie suczek, o deklaracje stałe, jak i jednorazowe. Tylko po pewności w deklaracjach, będziemy mogli suczkom pomóc.

Posted

Zapytania faktycznie godne umieszczenia na forum... Za każdym razem myślę, że już wszystko słyszałam, a jednak...:roll:
Doddy, jest jakaś realna szansa na zabranie choć jednej z sunieczek? Ile potrzeba deklaracji miesięcznych?

Posted

Szansa jest spora na zabranie chociaż jednej. Najgorsze tylko wybrać jedną, dwie...
Liczę, że może coś się ruszy np. w adopcjach... choć ostatnio nikt nie dzwoni :( Mógłby Chico znaleźć domek, to zwolniłby się tymczas chociaż i zaoszczędzona kasa hotelowa, by była na transport i leczenie suczek.
Ewentualnie mogłyby iść psiaki z hoteliku pod Wawą, to by chociaż zwolniły miejscówki na sunie, bo nie ma. Z ok. Wawy łatwiej mi by było je obsługiwać pod kątem weterynaryjnym.

Czyli deklaracje, bazarki, wpłaty, ogłoszenia psiaków są hiper potrzebne.

• 4 weeks later...
Posted

Był domek w Poznaniu, który myślał o adopcji Tory bądź Rufuska. Jednak z uwagi na większą problemowość Rufiego w aspekcie zdrowia jak i zachowań to on dzisiaj zamieszkał w nowym domku.