doddy Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 W końcu wakacje som... więc w sierpniu możemy na pole... a w sumie co za różnica czy będą sztumskie... :lol: Quote
kardoe Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 nowy bazarek na psiaki z fundacji AST: http://www.dogomania.pl/forum/f99/roznosci-na-tequile-z-funadacji-ast-do-22-07-09-a-141366/#post12562567 Quote
andzia69 Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 doddy napisał(a):W końcu wakacje som... więc w sierpniu możemy na pole... a w sumie co za różnica czy będą sztumskie... :lol: ciotka Doddy zrobi sobie wakacyjny objazd przed i poadopcyjny:evil_lol::p Quote
Martyna_i_Bartek Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Cieszymy się z Tarunią że siostrzyczka nareszcie będzie miała domek :multi: Quote
doddy Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 Kardoe jest na wakacjach. Ma czas by dokładnie przemyśleć adopcję Torta. Tort jest ciężkim psem do adopcji. Ma ogromny urok osobisty ale charakter straszny. Nie ma w niej agresji ale Tora wykorzysta każdą lukę w niedyspozycji czy niekonsekwencji właściciela. Najlepiej by trafiła właśnie do dogomaniaka. Quote
justysiek Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Ogłoszenia o psach: kupię psa, sprzedam, oddam psa, szczeniaka, szczeniaczka Warszawa: Pitbullka Tora szuka odpowiedzialnego właściciela. • Ogłoszenia Szerlok.pl Pitbullka Tora szuka domku. narazie 3, wieczorem postaram sie je wrzucic na inne portale. Quote
justysiek Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Prev Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia tyle na dzis:loveu: Quote
Alicja Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 :shake:nie ma Torunia szczęścia tyle co siostrzyczka Quote
rufusowa Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 a ja cały czas o niej myślę... szkoda, że nie mam w bliskiej perspektywie przeprowadzki do domku jednorodzinnego :cool1: Quote
kardoe Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 ja już po urlopie i decyzja w sprawie Tory podjęta:angryy: Quote
agnieszka32 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 kardoe napisał(a):ja już po urlopie i decyzja w sprawie Tory podjęta:angryy: Ciekawi mnie ta ikonka na końcu zdania :cool1: Quote
agaga21 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 agnieszka32 napisał(a):Ciekawi mnie ta ikonka na końcu zdania :cool1: no właśnie.... Quote
doddy Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 Zapraszamy na bazarki, z których dochód zostanie przeznaczony m.in. na opłacenie hotelu Adelki, Tajgi i Tequili. Jeśli ktoś znajdzie także chwilkę to proszę o przypominanie o bazarkach. RÓŻNOŚCI (filmy, książki) na Fundację AST do 16.08. KUP TERAZ - TORBY EKOLOGICZNE - na Fundację AST - do 30.08. KUP TERAZ - GRAWEROWANE BRELOCZKI - na Fundację AST - do 30.08. KUP TERAZ - NOWA KOSZULKA T-SHIRT - na Fundację AST - do 30.08. KUP TERAZ - SMYCZE DO KLUCZY - na Fundację AST - do 30.08. KUP TERAZ - NOWE Kubeczki z psami - na ratowanie bullowatych - do 30.08. Książki, album na zdjęcia - na bezdomne bullowate - do 10.08. KUP TERAZ - plecak przez ramię z logo ASTa do 10.08. Fajna zielona torebka kobieca - na amstaffy - do 10.08. KUP TERAZ - Szkice ołówkiem - na Fundację AST do 16.08. SZKICE OŁÓWKIEM z ASTAMI I PITAMI - KUP TERAZ do 16.08. Quote
justysiek Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 "ja w sprawie tego pitbula tei tory jest może jeszcze" takiego maila dostalam wczoraj od Pana adrian bogatyrow, broba41@wp.pl, napiaslam zeby konaktowal sie z numerami telefonu podanymi na ogloszeniu. Quote
doddy Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 Standardowy mail o Torę... albo są jeszcze w stylu: "Jaki ładny ten pit, chciałbym takiego" "Jest jeszcze ten pies" "Za ile ten pies, bo chce go wziąć" Quote
justysiek Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 doddy napisał(a):Standardowy mail o Torę... albo są jeszcze w stylu: "Jaki ładny ten pit, chciałbym takiego" "Jest jeszcze ten pies" "Za ile ten pies, bo chce go wziąć" :shake::shake::shake: ach ludzie Quote
kardoe Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 ja bardzo proszę już nie ogłaszać Torcika :mad: napisałam już do doddy więc teraz piszę i tutaj, jeśli moja kandydatura na opiekuna i przyjaciela Tory zostanie zaakceptowana to tora ma dom. Co prawda strasznie się boje i jestem pełna obaw jak to wszystko będzie, czy psy się " dogadają" , czy Torcikowi się u nas spodoba itp. Ale jak czytam ilu ludziom się udało zaadoptować psiaki to dlaczego mi miałoby się nie udać i tego będę się trzymać . Quote
an1a Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 :sweetCyb::cunao: trzymam kciuki za Torcikową :grins: Quote
rufusowa Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 ja też trzymam najmocniej :lol: Tora jest przekochana tylko trzeba zadbać o pewne sprawy i będzie dobrze... zakochasz się w try miga ;) Quote
Recommended Posts