Frytela Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Viris napisał(a):Tak jak pisałam mam zdjęcia z finałów w tym wszystkie pudła (jak ktoś kojarzy taką sprinterkę przełajową przez cały honorowy co latała - to byłam ja :evil_lol:). Jutro zacznę wstawiać. Ja najbardziej jestem na siebie zła że krem z filtrem miałam w torebce... A teraz na prawej ręce pęcherze, z nosa zdarłam właśnie kawał czegoś co było kiedyś skórą i wyglądam jak miss apaczów:angryy: Mi spiekło prawą połowe, ale obyło się bez bąbli i zdzierania skóry :evil_lol::evil_lol: za to moja piękna linia podkreślająca gdzie kończy się rękaw jest coraz lepiej widoczna :diabloti: Quote
pati1033 Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 i ja sie pochwale: Wczoraj na wystawie w Radomiu Bimek uzyskal tytul NDPwR- i jestem bardzo szczesliwa z tego powodu :) Quote
AnkaW Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 A ja bardzo cierpliwie czekam na piękne fotki z wystawy :cool3: Quote
Biutka Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 AnkaW napisał(a):A ja bardzo cierpliwie czekam na piękne fotki z wystawy :cool3: To moje nie były piękne? :mad: A ja się tak namęczyłam :mad: Żarcik :eviltong: Quote
AnkaW Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Biutka napisał(a):To moje nie były piękne? :mad: A ja się tak namęczyłam :mad: Żarcik :eviltong: Piękne, ale nie ma tam mojej rasy :evil_lol: i czekam dalej ;). A ten erdelek baaaardzo mi się na finałach podobał :loveu: ślicznie się prezentował. Quote
Biutka Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 AnkaW napisał(a):Piękne, ale nie ma tam mojej rasy :evil_lol: i czekam dalej ;). Nie no spoko :p Ja się tylko śmieję :evil_lol: Gdybym wcześniej wiedziała... :roll: Quote
Biutka Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Mam fotki- pieska z naszej hodowli, nie sunię :p Quote
AnkaW Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Mnie chodziło o tą wystawianą w kalsie szczeniąt, twojego szczeniaczka już widziałam na foteczce bo to chyba był on? Quote
Flaire Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 AnkaW napisał(a): A ten erdelek baaaardzo mi się na finałach podobał :loveu: ślicznie się prezentował. Miód na moje serce - dzięki wielkie! :loveu: Prawdę mówiąc, to był pierwszy raz w naszej karierze w Polsce, gdy nie zostaliśmy zauważeni na grupie... Zawsze wcześniej byliśmy wybierani przynajmniej do finałowej szóstki... Ale za to zrewanżował się trochę mój Guinness w konkurencji na najlepszego psa oddziału radomskiego, za co otrzymaliśmy całą masę pięknych i ogromnych pucharów! :) Quote
Flaire Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Viris napisał(a):Tak jak pisałam mam zdjęcia z finałów w tym wszystkie pudła (jak ktoś kojarzy taką sprinterkę przełajową przez cały honorowy co latała - to byłam ja :evil_lol:). Jutro zacznę wstawiać. Viris, nie żebym Cię próbowała pogonić, bo na te najlepsze w życiu rzeczy zawsze trzeba trochę poczekać ;) , ale już pojutrze jest... :( Quote
Viris Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Bardzo mi przykro ale na zdjęcia ze ślubu za które płaci się ciężkie pieniądze czeka się nawet po kilka miesięcy. Nie żebym była nie miła albo coś - ale za to mi nikt nie zapłaci więc praca przede wszystkim - a potem przyjemności (chociaż dla mnie to chyba nie przyjemność jak na każdym forum wszyscy "czekają").:cool3::cool3::cool3: Quote
Viris Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Jak zwykle zdjęciami można się częstować pod warunkiem nie usuwania z nich mojego nazwiska. W przypadku umieszczania zdjęć na innych stronach/forach proszę tylko poinformować mnie gdzie zdjęcie zostało skopiowane. Na początek trochę różnych ras, najczęściej poza ringiem. Buldogi francuskie i grzywacze będą w podforach ras, resztę wrzucam tu: Quote
Recommended Posts