Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Viris napisał(a):
Tak jak pisałam mam zdjęcia z finałów w tym wszystkie pudła (jak ktoś kojarzy taką sprinterkę przełajową przez cały honorowy co latała - to byłam ja :evil_lol:).
Jutro zacznę wstawiać.

Ja najbardziej jestem na siebie zła że krem z filtrem miałam w torebce... A teraz na prawej ręce pęcherze, z nosa zdarłam właśnie kawał czegoś co było kiedyś skórą i wyglądam jak miss apaczów:angryy:

Mi spiekło prawą połowe, ale obyło się bez bąbli i zdzierania skóry :evil_lol::evil_lol:
za to moja piękna linia podkreślająca gdzie kończy się rękaw jest coraz lepiej widoczna :diabloti:

• Replies 294
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AnkaW napisał(a):
A ja bardzo cierpliwie czekam na piękne fotki z wystawy :cool3:

To moje nie były piękne? :mad:
A ja się tak namęczyłam :mad:

Żarcik :eviltong:

Posted

Biutka napisał(a):
To moje nie były piękne? :mad:
A ja się tak namęczyłam :mad:

Żarcik :eviltong:

Piękne, ale nie ma tam mojej rasy :evil_lol: i czekam dalej ;).
A ten erdelek baaaardzo mi się na finałach podobał :loveu: ślicznie się prezentował.

Posted

AnkaW napisał(a):
Piękne, ale nie ma tam mojej rasy :evil_lol: i czekam dalej ;).

Nie no spoko :p Ja się tylko śmieję :evil_lol:
Gdybym wcześniej wiedziała... :roll:

Posted

AnkaW napisał(a):

A ten erdelek baaaardzo mi się na finałach podobał :loveu: ślicznie się prezentował.

Miód na moje serce - dzięki wielkie! :loveu: Prawdę mówiąc, to był pierwszy raz w naszej karierze w Polsce, gdy nie zostaliśmy zauważeni na grupie... Zawsze wcześniej byliśmy wybierani przynajmniej do finałowej szóstki... Ale za to zrewanżował się trochę mój Guinness w konkurencji na najlepszego psa oddziału radomskiego, za co otrzymaliśmy całą masę pięknych i ogromnych pucharów! :)

Posted

Viris napisał(a):
Tak jak pisałam mam zdjęcia z finałów w tym wszystkie pudła (jak ktoś kojarzy taką sprinterkę przełajową przez cały honorowy co latała - to byłam ja :evil_lol:).
Jutro zacznę wstawiać.

Viris, nie żebym Cię próbowała pogonić, bo na te najlepsze w życiu rzeczy zawsze trzeba trochę poczekać ;) , ale już pojutrze jest... :(

Posted

Bardzo mi przykro ale na zdjęcia ze ślubu za które płaci się ciężkie pieniądze czeka się nawet po kilka miesięcy. Nie żebym była nie miła albo coś - ale za to mi nikt nie zapłaci więc praca przede wszystkim - a potem przyjemności (chociaż dla mnie to chyba nie przyjemność jak na każdym forum wszyscy "czekają").:cool3::cool3::cool3:

Posted

Jak zwykle zdjęciami można się częstować pod warunkiem nie usuwania z nich mojego nazwiska. W przypadku umieszczania zdjęć na innych stronach/forach proszę tylko poinformować mnie gdzie zdjęcie zostało skopiowane.

Na początek trochę różnych ras, najczęściej poza ringiem. Buldogi francuskie i grzywacze będą w podforach ras, resztę wrzucam tu: