Biutka Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 A tutaj chyba Guinness :loveu: A tutaj ja jako reprezentantka Amstaffów :eviltong: Quote
Magdalena1 Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 widzę,że mój yorek załapał się na kilka zdjęć :p a czy zdjęcia z miejsc ktoś ma? :razz: Quote
AnkaW Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Viris dzięki za miłe towarzystwo :calus::calus: i foteczki :loveu: Jestem opalona z prawej strony i mam podbite oczy od okularów :evil_lol: mój łysolek KARAT Pastoral - dosk.1 cwc i BOS :loveu: Quote
Pieseczkowo Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Biutkowe zdjęcia swietne,a ktos jeszcze coś posiada w zbiorach?:eviltong::cool3::lol: Quote
mortikia Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Jestem bardzo zadowolona :loveu: Moja Toffi (Haukenn Andromeda) - lok. 1, dosk, CWC, Najlepsza Suka w Rasie!!! :multi: Ukończony championat Polski :loveu::loveu::loveu: A moje kochane adhd Fircio (Non-Stop Fire Eskimoski Domek) - lok. 1, dosk, CWC :multi::multi::multi: Jeśli ktoś ma zdjęcia husky będę ogromnie wdzięczna !!! :loveu: huskysib@op.pl Quote
Viris Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Ja posiadam 5 GB, ale to od jutra bo padam na pysk. Mam zdjęcia z całych finałów. AnkaW - ja również dziękuję za wspólne jaranie to na słońcu i to papierosowe też:roflt: Quote
Flaire Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Dzięki wielkie za Guinnessa! :) Na grupie dzisiaj nic :( , ale za to Guinness bardzo ładnie pokazał się w konkurencji na najładniejszego psa oddziału radomskiego i wylądowaliśmy na trzeciej lokacie, więc nie jest źle. ;) :) Jeśli ktoś ma fotki z tego pudła (Viris - Ty masz?) to będę wdzięczna. Quote
bety Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 U mnie trochę luźnych różniastych fotek http://www.dogomania.pl/forum/f701/dwie-amerykanki-gabcia-inarcia-moja-wesola-tworczosc-przyrodnicza-111077/index83.html Pzdr Quote
AnkaW Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Viris napisał(a):AnkaW - ja również dziękuję za wspólne jaranie to na słońcu i to papierosowe też:roflt: jak patrze teraz na siebie w lustrze to to drugie było zdecydowanie lepsze :evil_lol: Quote
Viris Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Tak jak pisałam mam zdjęcia z finałów w tym wszystkie pudła (jak ktoś kojarzy taką sprinterkę przełajową przez cały honorowy co latała - to byłam ja :evil_lol:). Jutro zacznę wstawiać. Ja najbardziej jestem na siebie zła że krem z filtrem miałam w torebce... A teraz na prawej ręce pęcherze, z nosa zdarłam właśnie kawał czegoś co było kiedyś skórą i wyglądam jak miss apaczów:angryy: Quote
Cervarius Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 ja też właśnie jak apacz wyglądam, bałam sie że mojej łaciatej gończej bernence będzie gorąco, ale ona pod koniec, to nawet uciekała z tego cienia i specjalnie na słoneczku się kładła :roll: Quote
Mokka Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Guciek napisał(a):A my Dosk 1/1, CWC, NSwR, BOB, ale byliśmy sami ;-) Uroki posiadania rzadkiej rasy:evil_lol: My również rzadka rasa :diabloti: (kelpie), więc w debiucie wystawowym mamy najlepszego juniora i rasę w konkurencji 1/1 :evil_lol:. Quote
Biutka Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Flaire napisał(a):Dzięki wielkie za Guinnessa! :) Nie ma za co :cool3: Dzień 2... Jestem jak burak :mad: Quote
Cervarius Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Goshka dziękuję bardzo :loveu:..moja moja... zobaczymy co z niej wyrośnie... z tego co mi wiadomo pierwsza :razz: w Polsce... zakładam, ze rasa będzie się u nas podobać, bo ja zakochałam sie na zabój na Światówce i nie spoczęłam póki nie osiągnęłam celu :p Quote
Goshka Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Cervarius napisał(a):ja też właśnie jak apacz wyglądam, bałam sie że mojej łaciatej gończej bernence będzie gorąco, ale ona pod koniec, to nawet uciekała z tego cienia i specjalnie na słoneczku się kładła :roll: Cervarius, to Twoje było to cudo???:loveu: Piekna suczka, naprawdę śliczna i chyba pierwszy przedstawiciel tej rasy w Polsce, czy sie mylę? Quote
Zuza i Noddy Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Cervarius napisał(a):Goshka dziękuję bardzo :loveu:..moja moja... zobaczymy co z niej wyrośnie... z tego co mi wiadomo pierwsza :razz: w Polsce... zakładam, ze rasa będzie się u nas podobać, bo ja zakochałam sie na zabój na Światówce i nie spoczęłam póki nie osiągnęłam celu :p Nie wiem czy dobrze kojarzę, ale chyba widziałam was w Łodzi przy ringu przygotowawczym, przed finałami. Rozmawiałaś z panią od amstaffów.[?] Quote
Cervarius Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Zuza i Noddy napisał(a):Nie wiem czy dobrze kojarzę, ale chyba widziałam was w Łodzi przy ringu przygotowawczym, przed finałami. Rozmawiałaś z panią od amstaffów.[?] tak jest z Panią Anią - to my :lol: a może ktoś ma zdjecie mojego łaciatka, bo ja jak zawsze bez aparatu...:razz: Quote
Zuza i Noddy Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Cervarius napisał(a):tak jest z Panią Anią - to my :lol: a może ktoś ma zdjecie mojego łaciatka, bo ja jak zawsze bez aparatu...:razz: Ja byłam z 2 weściakami wtedy. To ja tez dołączam się do zachwytów na d sunia, bo na prawdę śliczna :loveu: Quote
Pieseczkowo Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 A ma ktos westikowe białaski na fotaskach?:lol: Quote
Cervarius Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Zuza i Noddy napisał(a):Ja byłam z 2 weściakami wtedy. To ja tez dołączam się do zachwytów na d sunia, bo na prawdę śliczna :loveu: :loveu: wielkie dzięki, bardzo mi miło, następnym razem już będę kojarzyć :lol: Quote
Goshka Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Oj chetnie bym ja sfotografowała, ale padły mi baterie w aparacie:shake: A gdzie bedziecie teraz?? Quote
Cervarius Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Goshka napisał(a):Oj chetnie bym ja sfotografowała, ale padły mi baterie w aparacie:shake: A gdzie bedziecie teraz?? w Lublinie, Krakowie (oba dni) i Warszawie... Quote
Recommended Posts