Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 294
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja mam do Radomia 60 km, wczoraj lało strasznie, cały dzień okropna pogoda. Dzisiaj słonko, ale wiatr taki że głowę urywa.
Mam nadzieję że jutro nie będzie padać - wtedy przyjadę. Jeśli będzie mokro, to szkoda zdrowia.

Posted

To ja mieszkam niecałe 40km i dziś od 7 spać nie mogłam, bo mnie taaaki deszcz obudził, że szok:diabloti: Jak się okaże, że jutro z rana też taka pogoda będzie (bo od kilku dni nieustannie rano deszcz, a popołudniu już wszystko OK), to się zdenerwuję, bo muszę PKSem jechać:diabloti:

Posted

Viris napisał(a):

Kto chce jakie rasy na zdjęciach (postaram się, ale nie obiecuję).

To ja bardzo proszę o zdjęcia pudli (szczególnie dużego- będzie jeden):modla: Są na ringu 17 po buldożkach i grzywaczach.

Posted

a mnie się pogoda podoba taka!!! przynajmniej psy mi się nie zagotują! I ja też się nie upiekę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jest tylko jedno ale - może nas nie wywieje na inny stadion....:diabloti: bo wiatr mógł by trochę zbastować.... To nie Irlandia przecież....:eviltong:

Posted

panbazyl napisał(a):
a mnie się pogoda podoba taka!!! przynajmniej psy mi się nie zagotują! I ja też się nie upiekę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jest tylko jedno ale - może nas nie wywieje na inny stadion....:diabloti: bo wiatr mógł by trochę zbastować.... To nie Irlandia przecież....:eviltong:

Tak chociaz bez wiatru :cool3:
Ale to sie zobaczy dopiero jutro...

Posted

Guciek napisał(a):
Przed chwilą wróciłam z Radomia - wiało dosyć mocno niestety:evil_lol:

Nie ma to jak dobre wiadomosci od panienki Guciek :lol::lol: :evil_lol:

Posted

Hej! Ja mieszkam bliziutko od stadionu(tam gdzie wystawa bd) Pogoda sie nie bardzo klaruje!:angryy: Ale w pogodzie radomskiej mówią ze ma się wypogodzić ale upałów nie bd! :shake:Też mogę fotki porobić dla kogoś.....Ale nie bd takie profesjonalne.... Nie jestem fotografem :cool3:

Posted

klematyzja napisał(a):
Hej! Ja mieszkam bliziutko od stadionu(tam gdzie wystawa bd) Pogoda sie nie bardzo klaruje!:angryy: Ale w pogodzie radomskiej mówią ze ma się wypogodzić ale upałów nie bd! :shake:Też mogę fotki porobić dla kogoś.....Ale nie bd takie profesjonalne.... Nie jestem fotografem :cool3:

To ja bym prosiła westy ring X godzian jedna z tych pozniejszych bo przed nami duzo ras:lol:

Posted

Upsss..... nie wiem czy się z czasem wyrobie bo bd na samym początku ( nie do końca, niestety muszę wcześniej wyjść) , bo potem wyjeżdżam :) Ale możliwe...postaram się :)

Posted

Ja już wróciłam ;) O pogodę niepotrzebnie się martwiliśmy, było wręcz upalnie :) Porobiłam trochę zdjęć, także na dniach wstawię :p Spotkałam moje ulubione Ruudee :loveu:

Posted

klematyzja napisał(a):
Ale w pogodzie radomskiej mówią ze ma się wypogodzić ale upałów nie bd! :shake:

Taa, przyjechałam taka zjarana że hej! :lol: Za ok. 70 zł, można mieć saunę+solarę :lol::lol::lol:

Piesek z naszej hodowli :evil_lol::