Pieseczkowo Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 U nas w Warszawie to dopiero leje,w nocy grad.Wymarzona pogoda na wystawę,ale mowiła mi znajoma,ze ma byc jutro bardzo pieknie:eviltong: Quote
Viris Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Ja mam do Radomia 60 km, wczoraj lało strasznie, cały dzień okropna pogoda. Dzisiaj słonko, ale wiatr taki że głowę urywa. Mam nadzieję że jutro nie będzie padać - wtedy przyjadę. Jeśli będzie mokro, to szkoda zdrowia. Quote
Frytela Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Ja do radomia mam 70 km. U nas pogoda fuuu, wieje, od czasu do czasu leje, a na pare sekund co jakiś czas slonko wychodzi... Mieszanina okropna... :angryy: Quote
Pieseczkowo Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Nie nie mozesz miec nadziejii,musisz sie modlic o nia:eviltong: Quote
Olusia Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 A ja mieszkam w samym Radomiu :eviltong: Pogody wczorajszej i dzisiejszej nawet nie komentuję :p Mam nadzieję, że się poprawi jutro... Quote
Guciek Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 To ja mieszkam niecałe 40km i dziś od 7 spać nie mogłam, bo mnie taaaki deszcz obudził, że szok:diabloti: Jak się okaże, że jutro z rana też taka pogoda będzie (bo od kilku dni nieustannie rano deszcz, a popołudniu już wszystko OK), to się zdenerwuję, bo muszę PKSem jechać:diabloti: Quote
.ania Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Viris napisał(a): Kto chce jakie rasy na zdjęciach (postaram się, ale nie obiecuję). To ja bardzo proszę o zdjęcia pudli (szczególnie dużego- będzie jeden):modla: Są na ringu 17 po buldożkach i grzywaczach. Quote
panbazyl Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 a mnie się pogoda podoba taka!!! przynajmniej psy mi się nie zagotują! I ja też się nie upiekę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jest tylko jedno ale - może nas nie wywieje na inny stadion....:diabloti: bo wiatr mógł by trochę zbastować.... To nie Irlandia przecież....:eviltong: Quote
Frytela Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 panbazyl napisał(a):a mnie się pogoda podoba taka!!! przynajmniej psy mi się nie zagotują! I ja też się nie upiekę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jest tylko jedno ale - może nas nie wywieje na inny stadion....:diabloti: bo wiatr mógł by trochę zbastować.... To nie Irlandia przecież....:eviltong: Tak chociaz bez wiatru :cool3: Ale to sie zobaczy dopiero jutro... Quote
Guciek Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Przed chwilą wróciłam z Radomia - wiało dosyć mocno niestety:evil_lol: Quote
Frytela Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Guciek napisał(a):Przed chwilą wróciłam z Radomia - wiało dosyć mocno niestety:evil_lol: Nie ma to jak dobre wiadomosci od panienki Guciek :lol::lol: :evil_lol: Quote
AnkaW Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Jak zapowiadali dziś, to upału raczej nie możemy się spodziewać :shake: mam nadzieję że nie będzie padać :-( Quote
klematyzja Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Hej! Ja mieszkam bliziutko od stadionu(tam gdzie wystawa bd) Pogoda sie nie bardzo klaruje!:angryy: Ale w pogodzie radomskiej mówią ze ma się wypogodzić ale upałów nie bd! :shake:Też mogę fotki porobić dla kogoś.....Ale nie bd takie profesjonalne.... Nie jestem fotografem :cool3: Quote
panbazyl Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 podoba mi się ten wątek!!! To pierwszy na którym nikt nie marudzi na sędziów a wszyscy na pogodę!!!! :diabloti: tak trzymać!!!! Quote
Olusia Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Ja nie wystawiam, więc nie mam na co marudzić :p Jedynie pogoda mi zostaje :D Quote
Pieseczkowo Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 klematyzja napisał(a):Hej! Ja mieszkam bliziutko od stadionu(tam gdzie wystawa bd) Pogoda sie nie bardzo klaruje!:angryy: Ale w pogodzie radomskiej mówią ze ma się wypogodzić ale upałów nie bd! :shake:Też mogę fotki porobić dla kogoś.....Ale nie bd takie profesjonalne.... Nie jestem fotografem :cool3: To ja bym prosiła westy ring X godzian jedna z tych pozniejszych bo przed nami duzo ras:lol: Quote
klematyzja Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Upsss..... nie wiem czy się z czasem wyrobie bo bd na samym początku ( nie do końca, niestety muszę wcześniej wyjść) , bo potem wyjeżdżam :) Ale możliwe...postaram się :) Quote
Viris Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Pogoda jakaś taka bez szaleństw, ale chyba pojadę. Quote
Olusia Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Ja już wróciłam ;) O pogodę niepotrzebnie się martwiliśmy, było wręcz upalnie :) Porobiłam trochę zdjęć, także na dniach wstawię :p Spotkałam moje ulubione Ruudee :loveu: Quote
Pieseczkowo Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 To w takim razie czekam na zdjęcia,moze gdzies sie trafie:eviltong::eviltong: Quote
Guciek Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 A my Dosk 1/1, CWC, NSwR, BOB, ale byliśmy sami ;) Uroki posiadania rzadkiej rasy:evil_lol: Quote
Nirse Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Gratulacje dla Domino i hodowli Loango [FONT=Verdana]DOMINO DANCING PRINCE LOANGO [/FONT]brata przyrodniego mojej Kamy za BIS WYSTAWY :loveu::loveu::loveu: BRAVO , ogromnie się cieszymy razem z Wami :loveu::loveu: Quote
Viris Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Ja też się doturlałam. Prawą rękę mam poparzoną od słońca... BIS Radom wziął basenji. Quote
Biutka Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 klematyzja napisał(a):Ale w pogodzie radomskiej mówią ze ma się wypogodzić ale upałów nie bd! :shake: Taa, przyjechałam taka zjarana że hej! :lol: Za ok. 70 zł, można mieć saunę+solarę :lol::lol::lol: Piesek z naszej hodowli :evil_lol:: Quote
Recommended Posts