Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 294
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kocham ich, normalnie kocham:diabloti: Jedna mała scotka, po 5 flatach i 30 goldenach:diabloti: Spoko, a mamy prawdopodobnie brać udział w mini-pokazach agility i frisbee (jeśli się odbędą) ciekawe kiedy mi pies padnie, bo ponoć ma być bardzo ładna pogoda:watpliwy:

Posted

Guciek napisał(a):
Kocham ich, normalnie kocham:diabloti: Jedna mała scotka, po 5 flatach i 30 goldenach:diabloti: Spoko, a mamy prawdopodobnie brać udział w mini-pokazach agility i frisbee (jeśli się odbędą) ciekawe kiedy mi pies padnie, bo ponoć ma być bardzo ładna pogoda:watpliwy:

heh....
Ja tego w ogóle otworzyc nie moge wiec nic sie nie dowiem... :angryy:
Pamietaj wszystkie Chilluchy to twardzielki nigdy nie padną :evil_lol::evil_lol:

Gwiezdny wysłannik- kawałek jest, ostatnio od wystawy na pkp jechalam. W tym roku w obie strony niestety

Posted

agnethka napisał(a):
Jeśli chodzi o welsh'e to:

Ring VIII - Janusz Opara

1. Owczarek Podhalański - 6szt.
2. Welsh corgi cardigan - 3szt.
3. Welsh corgi pembroke - 4szt.
4. American staffordshire terrier - 16szt.
5. Bullterrier - 13szt.
6. Staffordshire Bull Terrier - 15szt.

"przypadkowo" wiem ;)

Ohoho :lol:
To sie porobiło.
Mój komputer został chyba na zawsze uśpiony przez piorun wiec siedze u brata a u niego sie nic nie otwiera.... FU

Posted

pati napisał(a):
wystawa jest na hali? czy pod chmurką ?

Na dworze, of kors :cool3:

Dziwne, że jeszcze tu nie napisałam :lol:- będę z aparatem i najprawdopodobniej z sucz, o dziwo niewystawianą :razz: Może coś pokażemy w ramach frisbee :cool3:

Posted

aga kom napisał(a):
Wiecie może czy numery będą przysyłać,czy trzeba odbierać samemu na miejscu???

co tam numery, całą teczkę trzeba wybrać z sekretariatu i dostarczyć na ring. Wydawanie dokumentów chyba od 8.00.

Posted

:shake:Dzięki...rewelacja.Właśnie dostałam potwierdzenie,nie jestem pewna o której ustawiać się w kolejke,ale chyba o 8,bo o 10 wchodzimy.Zawsze przysyłali mi wszystko w kopercie,to teraz się motam.Pozdr.Aga

Posted

gwiezdny-wyslannik napisał(a):
A mam jeszcze jedno pytanie do osób z Radomia - na jakiej stacji kolejowej mam wysiąść? Radom / R.Potkanów, R.Południowy ?

O ile dobrze wiem to na głównym ;)

Posted

Nie no to bosko,jak dobrze ze przed nami sa wszystkie teriery oprocz yorkow i jeszcze jakis jednych to bede miec czasu,a czasu by odebrac ta teczke.Pierwszy raz z czyms takim sie spotykam,zawsze numerek wysylali do mnie poczta...