AnkaW Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Viris napisał(a):Eee no to jeśli oglądanie ma Cię wykończyć, to może dam sobie spokój..:diabloti: a nie zauważyłaś takiego znaczka :loveu: przy słowie "oglądaniu"???? Quote
Gonia Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Viris,jak zwykle fotki super! A ja,bardzo dziękuję Ci za fotki IV-ki,szczególnie,że moja 11-to miesięczna sunia debiutowała,zgarniając BOG:loveu: Wielkie dzięki:buzi::iloveyou: Quote
AnkaW Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Viris napisał(a): AnkaW a czemu Ty czekasz na BOG9? Przecież chyba grzywki nie było? no niestety nie było, ale jak już grupy wlepisz to przyjdzie pora na resztę grzywek i oczywiście mojego z pucharkiem :evil_lol: Quote
AnkaW Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Viris napisał(a):Aaaaaaa i wszystko jasne :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :calus::calus::Rose: już się Lublina nie mogę doczekać :evil_lol: Quote
Viris Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 AnkaW a czemu Ty czekasz na BOG9? Przecież chyba grzywki nie było? Quote
Viris Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 AnkaW napisał(a):no niestety nie było, ale jak już grupy wlepisz to przyjdzie pora na resztę grzywek i oczywiście mojego z pucharkiem :evil_lol:Aaaaaaa i wszystko jasne :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts