Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Viris dziękujemy za wspaniałą fotorelację z wystawy:multi:
A wszystkim wystawcom , organizatorom i zwiedzającym za wspaniałą atmosferę na wystawie.
Dziękujemy też za słowa uznania , bo przyznam się ,że nie spodziewaliśmy się takiego sukcesu.
Gratulacje dla wszystkich zwyciezców:multi:

pozdrawiam Anka i Bergamasco

• Replies 294
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki akurat ta kręcona z tyłu to ja, czy mogę wstawić zdjęcie w niezmienionej formie (tylko zmniejszone) na NASZE MOPSY / Info oczywiście z Twoim znakiem wodnym :)

była bym BARDZO widzęczna, byłam sama i nie mam ani jednego Fugu w ruchu, w statyce tylko jedno.

Posted

Czy mogę pożyczyć zdjęcia Maxa z Dominiką z BOG 8 i z BIS-ów i wrzycić na flacie forum, oczywiście bez usuwania podpisów.

Posted

Jak zwykle zdjęciami można się częstować pod warunkiem nie usuwania z nich mojego nazwiska. W przypadku umieszczania zdjęć na innych stronach/forach proszę tylko poinformować mnie gdzie zdjęcie zostało skopiowane.
Napisałam przecież :oops:

Posted

:klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz:

szkoda, że z każdej wystawy nie ma takich wspanialych fotorelacji

a teraz idę sprawdzić co widać na grzywkach ;)

Posted

Olusia też piekne zdjęcia,
Viris, bardzo dziękuję za Twoją ciężką pracę i możliwość wykorzystania zdjęć. Jedno wstawiłam w temacie basenji, a kilka w galerii na swojej stronie. To piękna pamiątka, której nie byłoby gdyby nie Ty. Dziękuję.
Pozdrawiam

Posted

[quote name='Viris']Bardzo dziękuję wszystkim za miłe słowa. Pozdrawiam i do spotkania kiedyś przy okazji kolejnej wystawy :cool1:

w LUBLINIE :cool3::cool3:

Posted

AnkaW napisał(a):
w LUBLINIE :cool3::cool3:
No niestety, jeszcze nie potwierdzam ale na 99% nie pojadę, nie zgłosiłam też nagród. Za to chyba sobie odbębnię to gdzieś gdzie mnie jeszcze nie było - może razem się wybierzemy jakoś od września w górę :>

Posted

[quote name='Viris']No niestety, jeszcze nie potwierdzam ale na 99% nie pojadę, nie zgłosiłam też nagród. Za to chyba sobie odbębnię to gdzieś gdzie mnie jeszcze nie było - może razem się wybierzemy jakoś od września w górę :>

w moją górę czy twoją ????:razz: