milamini Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Podzielę się tym co mam- finały różne ten junior był cudny Casy Musiałkowa Quote
osobek Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 [quote name='mortikia'] Album z Płocka. www. journey.fotosik.pl /albumy/645149. html (usunąć spacje) Zdjęcia oczywiście można ściągać i wstawiać na strony, tylko proszę o podpis na fotce "FOT. JUSTYNA WYDRA" ;-) Justyna Hej. Nie otwiera mi sie ten album , nawet po usunieciu spacji Quote
Martyna Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Dominika i Porto napisał(a):Czy może ma ktoś fotki z BOG VIII gr ... Szcegolnie mojego siersiciucha z III lokaty na BOG . No i moze Hovka z BOG ... plis ja tez sie ladnie usmiecham o fotki z BOG 8 :-)) Quote
pati1033 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 osobek napisał(a):Hej. Nie otwiera mi sie ten album , nawet po usunieciu spacji mam ten sam problem :( Quote
osobek Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 A ma ktos gupe II- dokladniej chodzi mi o mojego sznaucera miniaturowego pieprz i sol z II lokaty :) ?? Quote
bambo Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 [quote name='pati1033']mam ten sam problem :( A mnie się udało ale tak: journey - strona domowa w Fotosik.pl Quote
wzjoanna Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Jejku, znalazłam na kilku fotkach swoją nogę a na innym rękę...;) SUPER Fotki!!! Quote
Recommended Posts