gidelskie-psy Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Są już informacje: termin zgłoszeń 3.05.2009 oplaty pierwszy pies (z katalogiem) - 70 zł za każdego następnego (bez katalogu) - 60 zł szczenięta (bez katalogu) - 30 zł weterani (bez katalogu) - bezpłatnie rasy polskie (bez katalogu) - bezpłatnie w dniu wystawy 100zł za każdego psa (nie dotyczy szczeniąt i weteranów) Obsada sędziowska I FCI Livija Vaitkeviciene - Litwa border collie, owczarek francuski beauceron, owczarek francuski-briard, owczarek staroangielski, owczarek szetlandzki, owczarek szkocki collie, welsh corgi cardigan, welsh corgi pembroke Jadwiga Niciewicz australian cattle dog, australian shepherd, bearded collie, bergamasco, biały owczarek szwajcarski, bouvier des flandres, ceskoslovensky vlcak, owczarek belgijski - wszystkie, owczarek podhalański, polski owczarek nizinny Marek Czerniakowski owczarki niemieckie -------------------------------------------------------------------------------- Grupa II FCI Viva Maria Soleckyj-Szpunar ??? dobermany, pinczery i sznaucery, czarny terier rosyjski Andrzej szutkiewicz cane corso, dogi niemieckie, dogue de bordeaux, perro de presa canario, rottweiler Jan Gajewski appenzeller sennenhund, bernardyn długowłosy, bernardyn krótkowłosy, berneński pies pasterski, nowofundland, hovawart, leonberger, shar pei, owczarek kaukaski, owczarek środkowo-azjatycki, duży szwajcarski pies, landseer Jerzy Mrugasiewicz boksery, buldog angielski, bullmastif, fila brasilerio, mastif angielski, tybetański, neapolitański, pies z majorki, tosa -------------------------------------------------------------------------------- Grupa III FCI Joanna Szczepańska Korpetta pozostałe rasy Julija Aidietiene - Litwa west highland white terier, york shire terier -------------------------------------------------------------------------------- Grupa IV FCI Henryk Stępka wszystkie rasy -------------------------------------------------------------------------------- Grupa V FCI Paweł Szemraj alaskan malamute, samoyed, basenji, karelski pies na niedźwiedzie, nagi pies meksykański, nagi pies peruwiański, shiba, inne rasy Magdalena Musiał akita, akita amerykańska, chow chow, cirneco dell'etna, eurasier, łajki, pies faraona, pies grenlandzki, siberian husky, szpic wilczy -------------------------------------------------------------------------------- Grupa VI FCI Henryk Stępka wszystkie rasy -------------------------------------------------------------------------------- Grupa VII FCI Aurelija Tunkuliene - Litwa wszystkie rasy -------------------------------------------------------------------------------- Grupa VIII FCI Aleksander Kulesza - Litwa Golden retriever, spaniele i psy dowodne Maciej Wytyk Labrador retriever, Curly Coated Retriever, Nova Scotia Duck Tolling Retriever, Chesapeake Bay Retriever, Flat Coated Retriever -------------------------------------------------------------------------------- Grupa IX FCI Elżbieta Chwalibóg bolończyk, boston terrier, chin japoński, chihuahua, coton de tulear, mops, papillon, pekińczyk, shih tzu, terier tybetański Elżbieta Junikiewicz buldog francuski, cavalier king charles spaniel, gryfoniki, lhasa apso, maltańczyk, king charles spaniel, chiński grzywacz, pudle -------------------------------------------------------------------------------- Grupa X FCI Zygmunt Jakubowski wszystkie rasy -------------------------------------------------------------------------------- Organizatorzy zastrzegają sobie możliwość zmian obsady sędziowskiej. Konkurencje dodatkowe: Młody Prezenter: Zygmunt Jakubowski Quote
Czarne Gwiazdy Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Grupa VII FCI Marek Roszkiewicz wszystkie rasy ................. Quote
aniada Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 My jedziemy. Dzięki ,że przypomniałaśo tej wystawie, bo bym o niej zapomniała;) Quote
pingwinek=] Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 czy napewno nie przedluza nam zgloszen ? :( no wlasnie. ja jutro bede do nich dzwonic. ludze sie ale np do lodzi tez wszedzie pisali i w telefonie mowili ze do kiedys tam a pozniej przedluzyli jeszcze o 2 tyg termin :cool1: zesz musialam sie zgapic :eviltong: Quote
lidush Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 ja wczoraj wieczorem próbowałam zgłosić i formularz mi się wywalał po każdym zatwierdzeniu :( może wina łącza... nie wiem, ale dziś wysłałam mailem dane i łudzę się, że jeszcze przyjmą moje psy tym bardziej, ze na liście przyjętych w tych rasach nie ma ani sztuki i na bank w jednej nie będzie innego psa :lol: no to co im szkodzi- więcej kasy, więcej ras a jeden dzień to bez różnicy;) Quote
pingwinek=] Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 i na dodatek wlasnie zobaczylam jaka maja mala ilosc zgloszonych psow :diabloti: Quote
Pugsy Malone Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Termin przedłużony do 9 maja:razz: Gdzie widzicie listę przyjętych? Quote
aniada Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Lista ps�w zg�oszonych OnLine Tu jest link do wykazu zgłoszonych psów. Quote
jovi Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Teraz wszystkie oddziały przedłużają terminy. Kryzys jak widać , kryzys . Quote
Arlula Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Czy ktoś może dostał jakieś potwierdzenie pocztą na tę wystawę, najbardziej w sumie mnie interesuje podział na ringi i godziny sędziowania, bo pocztą niestety nic nie dotarło, a na stronie oddziału informacja, że oddział do 14 czerwca jest nieczynny i nie znalazłam zadnych aktualności oprócz zgłoszonych psów, więc nawet nie ma jak zadzwonić i dowiedzieć się, czy oni zawsze tak działają, że zamykają oddział przed wystawą?? Quote
wzjoanna Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 do mnie też nic nie dotarło. pewnie listonosza należy wypatrywać ok. piątku:) Quote
Arlula Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 No jak wczoraj, no to jest szansa, że nasz listonosz, może jeszcze przed piątkiem dotrze.:mad: Quote
wzjoanna Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 numerek "doszedł" - rodzina z domu doniosła tę radosną wieść!:multi: Quote
Biutka Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Judit napisał(a):a będzie ktoś z aparatem przy ringu seterów? ;) Jak chcecie to jakieś "luźne" fotki mogę porobić ;) My także nie dostaliśmy potwierdzenia, aż dziwne :mad: Quote
milamini Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Do mnie dzisiaj dotarło- ring 1, nr 74, napisali- brak miejsc parkingowych na terenie i w otoczeniu. Najbliższy parking- 400m, na osiedlu. Brak stoisk z karmą, i tylko na stadionie. No to szykować się na kolejny survival- ma być zimno, nie padać ciągle, ale burze przewidziane. :razz: Miałam sobie pojechać wcześniej na działeczkę, bo mam niedaleko, ale daruję sobie wcześniejsze zmarznięcie tyłka :shake: Quote
Biutka Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 milamini napisał(a):No to szykować się na kolejny survival- ma być zimno, nie padać ciągle, ale burze przewidziane. :razz: No z tą pogodą to mamy też... :shake: Kurczę czerwiec, a tutaj burze :mad: Dobrze że tutaj ktoś telewizję ogląda :lol: W takim wypadku znowu będę "eskimosem"...:evil_lol::eviltong: Quote
Arlula Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Prawdę mówić ta informacja o najbliższyma parkingu oddalonym o 400 m jakoś trochę zniechęcająco na mnie zadziałała, szczegónie przy takiej pogodzie. Na stronie oddziału są podane plany ringowe, oczywiście bez podziału na godziny, ale można sobie zobaczyć jakie rasy są po kolei, no i jak ktos jeszcze nie dostał potwierdzenia, to numer ringu. Quote
osobek Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Parking oddalony o 400m to parking pod Teatrem poprostu. Wokół stadionu też jest kilka miejsc. Mozna tez wjechac w osiedla przy stadionie i tam spokojnie zaparkować- ja zawsze tak robię. A pogoda jak na razie nieciekawa w Płocku- wieje i zbiera sie na burze :( Quote
Arlula Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Dzięki za informację, spróbuję zaparkować gdzieś na osiedlu, bo mam niestety sporo gratów. Mam nadzieję, że pogoda poprawi się, w Warszawie pięknie świeci słońce, więc może do Płocka do niedzieli dotrze ładna pogoda. osobek napisał(a):Parking oddalony o 400m to parking pod Teatrem poprostu. Wokół stadionu też jest kilka miejsc. Mozna tez wjechac w osiedla przy stadionie i tam spokojnie zaparkować- ja zawsze tak robię. A pogoda jak na razie nieciekawa w Płocku- wieje i zbiera sie na burze :( Quote
Recommended Posts