Dzidtka_Gl Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 2 dni temu przywiozłam nowa dziewczynkę na 99% zostaje u mnie a nie na współwłasność jak myślałam :) Quote
Dzidtka_Gl Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 dzisiejsze fotki, nie chciała się ustawiać, musimy poćwiczyć ;) Quote
IwonaK Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Joy mnie urzekła wspaniałym charakterem:loveu:, życze wielu sukcesów wystawowych:multi: Quote
Nasza Sfora Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Ćwicz ćwicz napewno warto ładne stworzonko:razz: No to teraz jest upragniona parka:loveu: [FONT=Verdana]Ćwicz ćwicz napewno warto ładne stworzonko No to teraz jest upragniona parka I oczywiście kolorek niespotykany, chociaż to tak nie istotne, ale rzuca się w oczy:crazyeye:[/FONT] :Dog_run: Quote
agata56 Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 ... jak juz pisałam - FAJNIUTKA jest :) Quote
Dzidtka_Gl Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 dzięki no do kompletu brakuje mi jeszcze biało-czarnego psa ;) a to jeszcze fotki :loveu: Joy :loveu: robione przez Iris (hodowczynie) Quote
Dzidtka_Gl Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 aaaa zapomniałm się pochwalić, ustawiać nie ustawia się tak jak ja lubie/ucze ale za to założyłam jej dziś pierwszy raz ringówkę i wyszłam na śnieżek... pierwsza klasa !!! pochodziłyśmy też koło ruchliwej ulicy gdzie auta i inne osoby... auta olewała, fakt ludzie wszyscy ją ciekawili i do wszystkich chciała biec, ale jak na pierwszy raz REWELACJA :) Quote
czarnula Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 piekna dziewczynka:loveu: gratuluje moje marzenie taka łaciata panienka:loveu: Quote
Recommended Posts