Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Od kilku lat czekam na tego swojego wymarzonego i on (a raczej ona ) przyjedzie do nas już za tydzień. Z dna na dzień coraz bardziej wpadam w panikę, a radość mnie rozpiera!!!:loveu: Nie będzie to jakieś cudo wystawowe, ale dla mnie najpiękniejsze stworzenie na ziemi (zresztą "pet") No i moje pytanie: Co będę potrzebować? Zaczynając od maszynki (dobrej i taniej o ile taka istnieje :p ), poprzez kosmetyki, szczotki, karmy, aż do twardości wody w jakiej się psy kąpie :lol::lol::lol:. Pomóżcie, każda rada na miarę złota! Dodam, że będzie to najbardziej brudzący pies świata (biały PP):multi::multi::multi: Doczekać się nie mogę a cieszę się jak małe dziecko... mam nadzieję, że to nie minie bo takie fajne uczucie:)))

Posted

Magdola wszystkie Twoje pytania byly juz wielokrotnie ,,przerabiane,, na forum ,masz tydzien i postaraj sie poczytac jak najwiecej,a potem pytaj o konkrety a z checia wiele osob Ci doradzi,dla mnie np nieprecyzyjne jest pytanie o tania maszynke,sa za 60 zl,za 200 itp
o sposob karmienia wypytaj hodowce,jak bedziesz cos zmieniac to drobnymi krokami,jest temat o karmach i sposobach karmienia -jednemu sluzy dana karma a innemu szkodzi
zycze milej lektury:lol:

Posted

Agama napisał(a):
Magdola wszystkie Twoje pytania byly juz wielokrotnie ,,przerabiane,, na forum ,masz tydzien i postaraj sie poczytac jak najwiecej,a potem pytaj o konkrety a z checia wiele osob Ci doradzi,dla mnie np nieprecyzyjne jest pytanie o tania maszynke,sa za 60 zl,za 200 itp
o sposob karmienia wypytaj hodowce,jak bedziesz cos zmieniac to drobnymi krokami,jest temat o karmach i sposobach karmienia -jednemu sluzy dana karma a innemu szkodzi
zycze milej lektury:lol:

Dziękuję, czytałam z pięć razy, ale przeczytam jeszcze pięć:razz:. Z tą maszynka to był żart. Oczywiście chodzi mi o coś sprawdzonego:) Dziękuje za odzew i troche mnie poniosło, ale mało kto wie jakie to uczucie gdy się spełnia marzenie życia............ O jedzeniu już wszystko wiem, wszystkiego wypytałam, sądzę, że reszty też się dowiem, ale ja taka w gorącej wodzie kąpana...

Posted

Wiem wiem co to znaczy czekanie na wymarzonego pieska... od 12 lat mam szarpeje i od 10 grzywki a na charciczke czekalam 3 lata i czulam sie jak nowicjuszka
czekam na foty Malenkiej,moze napiszesz z jakiej jest hodowli