Aga K Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 superrr - to czekamy na foteczki ;) a moze wiecej malusich bannerkow i powstawiamy sobie je - kazda osoba inny >>> :cool3: no wiecie - im wiecej tym ciekawiej, tym wiecej osob wejdzie a przeciez kazdy z nas pisze posty w innych watkach ;) Quote
Kana Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Dzieki ;) Aga świetny pomysł !! Czekamy na foty! :loveu: P.S Mi też forum szwankuje. :mad: Quote
Aga K Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 ciesze sie, ze sie pomyslek podoba balam sie, ze sie nieprzyjmie :cool3: nom, focie konieczne do mojego pomyslu ;) ale kto nam zrobi tyle bannerkow ? :razz: malusich jak ten psiak ;> Quote
Kana Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Banerki zrobie ;) No problem. Tylko podlinkowywać nie umiem. P.S A pomoże mi ktoś ze szybką odpowiedzią ? Nie moge za cholere jej uaktywnić.. Quote
Aga K Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 mowisz o tej pod postami ??? ja tyez nigdy jej nieumialam uaktywnic ;> ale jakos zle bardzo mi z tym niejest ;) Quote
Kiłi Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 Właśnie dostałam info, że Ferdek znalazł swój dom!!! :beerchug: Dziękujemy wszystkim:Rose::loveu: Quote
Aga K Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Jeeeezuuuu !!!!!!!!!!!!!!! suuuuuupeeeeeerrrr ale sie ciesze :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:.... ze niewiem jak mam to tu na dogo wyrazic :evil_lol: poprosim footki z nowego dfomku KONIECZNIEEE !!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: ........ Quote
Kana Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Super :loveu::loveu: Czekamy na foty z nowego domu! :diabloti: Allegro zamykam w takim razie :) Mam nadzieje że się przydało :cool3: Quote
Paulina_mickey Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Ja wpadłam się usprawiedliwić, że nie mogłam zrobić maluszkowi ogłoszeń, bo ciągle mi dogo nie chodziło, a tu takie dobre wiadomości:multi: Gratuluję maluszku! Wszystkiego dobrego kochany :loveu::loveu: Quote
Aga K Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Mysle, ze Paulina usprawidliwiona :cool3: angazuje sie w inne watki, dogo jej niedziala jak i nam a i tak daje kobietka rade ;) foteczki plooosiem :cool3: Quote
Recommended Posts