Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

FERDEK ZNALAZŁ JUŻ DOM [SIZE=2]- 15.02.2009

Dzisiaj dostałyśmy takiego maila i na prośbe wstawiam:
"Witam Państwa.
mam ogromna prośbę w imieniu swoim i naszej treserki Elizy. Musimy znaleźć dom dla 3 miesięcznego przemiłego kundelka o imieniu FERDEK. Piesek jest u niej, a juz w bloku ma dwa owczarki niemieckie ( na 4 piętrze), a u rodziców pięć suczek -tak więc Ferdek powinien mieć swój dom, a do schroniska nie mamy siły go oddać.Proszę przekazać znajomym -to wyjątkowa prośba.
Kilka słów o nim:
Ferduś urodził się 21 listopada 2008 roku. Jest zaszczepiony, odrobaczony i szuka domku. Jest bardzo wesołym, niekłopotliwym pieskiem. Bardzo lubi dzieci. Będzie pieskiem małych rozmiarów.(rodzice sa też mali)Kontakt ze mną pod numerem 880 - 734 - 604. Eliza Barczewska
Z góry dziękuję
Eliza Barczewska
Agnieszka Kępka
www.hauward.pl
hauward@hauward.pl
tel./fax. 058-558-14-80
kom.0608-286-107 "

Więcej info i kontakt w sprawie adopcji - na czerwono;)

Mam nadzieje, że temat się doda, bo dogo coś szwankuje:cool1:

Posted

Aga K napisał(a):

hmmm, co Aga K ??? :cool3:

Że pokażesz go na wątku;) Dzięki;)

Paulina_mickey, super! :loveu:

Mi ogólnie coś dzisiaj net szwankuje, wszystko ładuje się kilka minut, mam nadzieje, że mi nie padnie:shake:

Posted

Widziałam:cool3:
Zaraz napisze maila do Pani Kępki, może będzie więcej zdjęć i info, chociaż nie wiem bo ponoć osoba u której jest piesio ma zepsuty komputer.

Ferdek jest już na kilku forach m.in. na molosach, zaraz wstawie go jeszcze na forum canarków. W ogłoszeniach niestety jestem zielona:oops:

Posted

[quote name='Kana']Dobra nie jestem świetna w takich rzeczach :
Daj mi dom! 3 mies. kundelek FERDEK Gdańsk (555498342) - Aukcje internetowe Allegro

Coś zmienić ? Dopisać ? :cool1:
Kana, super to jest!:loveu: Może tylko jeszcze dodać, że aukcja ma na celu znalezienie pieskowi domu, zastrzega się możliwość zakończenia aukcji bez podawania przyczyny i że złożenie oferty kupna psa nie równa się z jego nabyciem ? Żeby nie było nieporozumień czy cóś.

Dzięki wszystkim, siostra tobie też;) Wysłałam maila z prośbą o więcej info ew fotek i o szybki kontakt gdy pies znajdzie już domek:p