Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No właśnie co??

Po kilku miłych dniach ze śniegiem, przyszedł czas na okropną pogodę pod parasolem. Wieje, leje, wszędzie jest pełno błota i właściwie nie mam pomysłu co w taka pogodę zaproponowac moim psom :wink:

Ceik to w ogóle wodę toleruje jedynie w misce, a suczkom właściwie nie przeszkadza ale za długo na deszczu też przebywać nie chcą :-?

Macie jakieś propozycje? :P

Posted

U mnie jest dokładnie odwrotnie, Psiak uwielbia się taplać i jemu deszcz zupełnie nie przeszkadza, a sunia jak już nie ma innej drogi i musi przejść przez kałuże to brodzi jak bocian jakiś, wygląda to prze śmiesznie.

A co do zabicia nudy u psiaków w taką pogodę to faktycznie jest to problem, może puść im jakiś film przyrodniczy z wilkami :lol: . Ja jak oglądałem taki i zaczęła wataha wspólne wycie mój leniwiec błyskawicznie zszedł z pięterka gdzie spał i do telewizora. Najlepsze że pierwszy raz wydał z siebie głos :o , to było coś podobnego do ryku dinozaura, wszyscy pękaliśmy ze śmiechu. :lol:

Posted

Jak pada deszcz to Azja dla odmiany przenosi sie spac do domu.A jesli chodzi o spacery to rano nie bardzo jej sie chce(jak pada) ale po poludniu zwykle chetnie idzie bez wzgledu na pogode. A jak jej sie nie chce isc to i tak musi,bo jak ja ide to ona juz raczej wyboru nie ma. A przeciez Pancia musi sie wyspacerowac:evilbat:

Posted

Dla mojego Maksa na razie jest bez różnicy czy spacerujemy w deszcz czy nie. Ale za to bardzo lubi chodzić po śniegu. Teraz jak jest go niewiele tylko szuka białego żeby sobie wejść czterema łapkami