Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Karolina&Lucky']Hej :hand:
Zrobiłam już te bannerki :lol: Rozpędziłam się, i zrobiłam aż sześć, więc będziesz miała w czym wybierać :lol:
To lecimy:

Zaraz kolejne :lol:
Wszystkie 6 są śliczne,ale jeśli możesz to zrób z nich jeden z dzwoma lub trzema zdjęciami.Sorki za kłopot.

• Replies 945
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dla Neli to będę poprawiała ile będzie trzeba (na ile będę umiała) ;)
Najgorsze jest to wycinanie zdjęcia, a potem to już idzie z górki ;) Przed chwilą zobaczyłam, że mam zapisane wycięte już zdjęcia, więc zrobiłam dwa bannerki:

Niestety tylko dwa zdjęcia, bo trzecie już się nie chciało zmieścić :shake:

No chyba że tak:

Posted

[quote name='Domka_Czika']Karolina&Lucky - ty to masz talent:loveu: A czy jakbyś miała czas wolny zrobiłabyś mi jakiś banerek...?

Ja i talent? :roll: :lol:
Postaram się zrobić, tylko jeszcze dla Kasi muszę coś wykombinować. Ty jesteś następna w kolejce :p

Posted

[quote name='Karolina&Lucky']Ja i talent? :roll: :lol:
Postaram się zrobić, tylko jeszcze dla Kasi muszę coś wykombinować. Ty jesteś następna w kolejce :p

Jasne, że masz talent - i to jaki:loveu: (lizus ze mnie:roll:) ale mówię to szczerze oczywiście:loveu:
To z góry dziękuję i czekam. Jka będziesz miała czas to napisz na PW i ja ci tam podam rózne takie, okey?

Posted

[quote name='Domka_Czika']Jasne, że masz talent - i to jaki:loveu: (lizus ze mnie:roll:) ale mówię to szczerze oczywiście:loveu:
To z góry dziękuję i czekam. Jka będziesz miała czas to napisz na PW i ja ci tam podam rózne takie, okey?

Dzięki :calus:
Jak chcesz to możesz mi nawet jutro wysłać PW :cool3: Postaram się to zrobić przez weekend,
[SIZE="1"]chociaż niczego nie obiecuję na 100%
:p

Posted

[quote name='Karolina&Lucky']Dla Neli to będę poprawiała ile będzie trzeba (na ile będę umiała) ;)
Najgorsze jest to wycinanie zdjęcia, a potem to już idzie z górki ;) Przed chwilą zobaczyłam, że mam zapisane wycięte już zdjęcia, więc zrobiłam dwa bannerki:

Niestety tylko dwa zdjęcia, bo trzecie już się nie chciało zmieścić :shake:

No chyba że tak:

Karolinko,wszystkie prześliczne,aż trudno wybrać.Bardzo dziękujemy.Jak myślicie który wybrać,bo my niezdecydowane,chciały byśmy wszystkie trzy,tylko się nie da.

Posted

[quote name='Gosia2406']no nie wstydz się,wszystko jest dla ludzi:evil_lol:.To który?:razz:

Nie wiem czy wypada... mówić głośno :wink:

róziowy jest naj naj

Posted

[quote name='Gosia2406']Moja córcia tez lubi róźowy kolorek i tez na niego obstawia.Mi osobiście podobają sie wszystkie banerki które Karolinka nam zrobiła.Ale chyba wybieżemy ten róźiowy:loveu:

I wcale nie powiem, że to doskonały wybór

Posted

Moja córcia tez lubi róźowy kolorek i tez na niego obstawia.Mi osobiście podobają sie wszystkie banerki które Karolinka nam zrobiła.Ale chyba wybieżemy ten róźiowy:loveu:

Posted

[quote name='Karolina&Lucky']E tam, ja się przecież nie obrażę :p

A tak serio to mi się też najbardziej róźowy podoba, ale to wasza,tzn. Gosi decyzja ;)

:sweetCyb: róziowy prowadzi !!! jupi

Posted

[quote name='Aga76']Nie wiem czy wypada... mówić głośno :wink:

E tam, ja się przecież nie obrażę :p

[SIZE="1"]A tak serio to mi się też najbardziej róźowy podoba, ale to wasza,tzn. Gosi decyzja ;)

Posted

[quote name='Karolina&Lucky']Ja też przed chwilą kąpałam Lucky'ego, bo już też z niego brudasek był :evil_lol: Ale już jest czyściutki i pachnący jabłuszkiem :loveu::loveu::loveu:
Tosiek też zaraz idzie do kąpieli,b ędziemy prubować nowych kosmetyków.Właśnie dzisiaj doszła nam paczuszka z szamponem i odżywką.
U nas niestety Zielone jabłuszko z ISB u Tośka się nie sprawdziło.Bardzo wysuszało mu włoś,za to Aksa ma po nim super sierściuche.