Gosia2406 Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 [quote name='Karolina&Lucky']Hej :hand: Zrobiłam już te bannerki :lol: Rozpędziłam się, i zrobiłam aż sześć, więc będziesz miała w czym wybierać :lol: To lecimy: Zaraz kolejne :lol: Wszystkie 6 są śliczne,ale jeśli możesz to zrób z nich jeden z dzwoma lub trzema zdjęciami.Sorki za kłopot. Quote
Karolina. Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 To jak będę miała czas, może jutro,bo dzisiaj już trochę późno Quote
Gosia2406 Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 Karolinko,już ci pisałam,nie musisz się śpieszyć.Jesteśmy wdzięczne za cierpliwość do nas. Quote
Karolina. Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Dla Neli to będę poprawiała ile będzie trzeba (na ile będę umiała) ;) Najgorsze jest to wycinanie zdjęcia, a potem to już idzie z górki ;) Przed chwilą zobaczyłam, że mam zapisane wycięte już zdjęcia, więc zrobiłam dwa bannerki: Niestety tylko dwa zdjęcia, bo trzecie już się nie chciało zmieścić :shake: No chyba że tak: Quote
C&B Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Karolina&Lucky - ty to masz talent:loveu: A czy jakbyś miała czas wolny zrobiłabyś mi jakiś banerek...? Quote
Karolina. Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Domka_Czika']Karolina&Lucky - ty to masz talent:loveu: A czy jakbyś miała czas wolny zrobiłabyś mi jakiś banerek...? Ja i talent? :roll: :lol: Postaram się zrobić, tylko jeszcze dla Kasi muszę coś wykombinować. Ty jesteś następna w kolejce :p Quote
C&B Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Karolina&Lucky']Ja i talent? :roll: :lol: Postaram się zrobić, tylko jeszcze dla Kasi muszę coś wykombinować. Ty jesteś następna w kolejce :p Jasne, że masz talent - i to jaki:loveu: (lizus ze mnie:roll:) ale mówię to szczerze oczywiście:loveu: To z góry dziękuję i czekam. Jka będziesz miała czas to napisz na PW i ja ci tam podam rózne takie, okey? Quote
Karolina. Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='Domka_Czika']Jasne, że masz talent - i to jaki:loveu: (lizus ze mnie:roll:) ale mówię to szczerze oczywiście:loveu: To z góry dziękuję i czekam. Jka będziesz miała czas to napisz na PW i ja ci tam podam rózne takie, okey? Dzięki :calus: Jak chcesz to możesz mi nawet jutro wysłać PW :cool3: Postaram się to zrobić przez weekend, [SIZE="1"]chociaż niczego nie obiecuję na 100% :p Quote
laurin Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Dzień dobry :multi: Ale fajnie że macie już krokusy... u nas pomału zaczyna być widać trawę:multi: Quote
Aga76 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Dzień dobry :loveu: Ależ tu wiosennie i bannerkowo :evil_lol: Quote
Gosia2406 Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 [quote name='Karolina&Lucky']Dla Neli to będę poprawiała ile będzie trzeba (na ile będę umiała) ;) Najgorsze jest to wycinanie zdjęcia, a potem to już idzie z górki ;) Przed chwilą zobaczyłam, że mam zapisane wycięte już zdjęcia, więc zrobiłam dwa bannerki: Niestety tylko dwa zdjęcia, bo trzecie już się nie chciało zmieścić :shake: No chyba że tak: Karolinko,wszystkie prześliczne,aż trudno wybrać.Bardzo dziękujemy.Jak myślicie który wybrać,bo my niezdecydowane,chciały byśmy wszystkie trzy,tylko się nie da. Quote
Aga76 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Ja to się nie będę wypowiadać, bo i tak wszyscy wiedzą co bym wybrała :evil_lol: Quote
Aga76 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Gosia2406 napisał(a):Oj,Aguś ,uchyliła byś choć rąbka tajemnicy,bo nam trudno wybrać. Wstydzę się :oops: Quote
Aga76 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='Gosia2406']no nie wstydz się,wszystko jest dla ludzi:evil_lol:.To który?:razz: Nie wiem czy wypada... mówić głośno :wink: róziowy jest naj naj Quote
Gosia2406 Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 [quote name='Aga76']Ja to się nie będę wypowiadać, bo i tak wszyscy wiedzą co bym wybrała :evil_lol: Oj,Aguś ,uchyliła byś choć rąbka tajemnicy,bo nam trudno wybrać. Quote
Gosia2406 Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Aga76 napisał(a):Wstydzę się :oops: no nie wstydz się,wszystko jest dla ludzi:evil_lol:.To który?:razz: Quote
Aga76 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='Gosia2406']Moja córcia tez lubi róźowy kolorek i tez na niego obstawia.Mi osobiście podobają sie wszystkie banerki które Karolinka nam zrobiła.Ale chyba wybieżemy ten róźiowy:loveu: I wcale nie powiem, że to doskonały wybór Quote
Gosia2406 Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Moja córcia tez lubi róźowy kolorek i tez na niego obstawia.Mi osobiście podobają sie wszystkie banerki które Karolinka nam zrobiła.Ale chyba wybieżemy ten róźiowy:loveu: Quote
Aga76 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='Karolina&Lucky']E tam, ja się przecież nie obrażę :p A tak serio to mi się też najbardziej róźowy podoba, ale to wasza,tzn. Gosi decyzja ;) :sweetCyb: róziowy prowadzi !!! jupi Quote
Karolina. Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='Aga76']Nie wiem czy wypada... mówić głośno :wink: E tam, ja się przecież nie obrażę :p [SIZE="1"]A tak serio to mi się też najbardziej róźowy podoba, ale to wasza,tzn. Gosi decyzja ;) Quote
Gosia2406 Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Karolinko,jak tobie tez sie róźowy podoba to będzie róźowy.3 głosy,to musi być.Musze już iść,wykompać Neli,bo sie cała klei,taka wygłaskana. Quote
ewa2909 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 jA TEŻ OBSTAWIAM TEN róziowy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cześć Gosiu:loveu: Quote
ewa2909 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='Karolina&Lucky']Ja też przed chwilą kąpałam Lucky'ego, bo już też z niego brudasek był :evil_lol: Ale już jest czyściutki i pachnący jabłuszkiem :loveu::loveu::loveu: Tosiek też zaraz idzie do kąpieli,b ędziemy prubować nowych kosmetyków.Właśnie dzisiaj doszła nam paczuszka z szamponem i odżywką. U nas niestety Zielone jabłuszko z ISB u Tośka się nie sprawdziło.Bardzo wysuszało mu włoś,za to Aksa ma po nim super sierściuche. Quote
Gosia2406 Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Ceść Ewuś,4 na róxowy to tak będzie. Quote
ewa2909 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Gosia2406 napisał(a):Chciałam dać foty kompielowe,ale niestety imageshack coś strajkuje.Moze póżniej lub jutro To poczekamy:evil_lol: Quote
Recommended Posts