Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 945
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wybarwia sie żeczywiście niesamowicie szybko.Na łepolku najpierw były czarne,potem rosły siwiutkie,a teraz widać juz przy skurce ni to rude,ni to złote,jeszcze trudno stwierdzić,a na pleckach rosną ciemne,takie jakieś ciemno popielate.Jej mama miała złotą główkę a reszte ciemno szare(takie stalowe)a tatuś podobno był z tych ciemnych yoreczków(tatusia nie widziałam,mamusie tak)

Posted

[FONT="Century Gothic"]Hej :multi:
Widzę, że Neli nie ma bannerka, a że mi się nudziło, to postanowiłam jej zrobić :lol: Jeśli ci się nie podoba, lub nie chcesz wstawiać, to nie musisz ;)
[/FONT]

:cool3:

[FONT="Century Gothic"]*edit* Jako że w tytule galerii masz "Galeria Yorkowego Krasnala", pozwoliłam sobie dodać jednego ;)[/FONT]

Posted

Gosia2406 napisał(a):
W szyscy bardzo uważamy aby jej nie nadepnąć,a ona się nauczyła trzymać dystans od naszych nóg.W nocy przychodzi do mojego łuzka i wpycha sie pod kołderkę,wtedy się boje żeby jej nie zrobić krzywdy.Koło łużka położyłam kapy złożone tak aby mogła wejść sama,bo jak nie mogła to piszczała i szczekała tak długo się nie obudziłam i jej nie wziełam.

Cześć Gosiu :loveu::loveu::loveu:
Ja na to nie wpadłam:shake:.Tosiek tez niestety nie wskakuje sam na spanie.Zleżć zlezie ale z wejściem trudniej:eviltong:

Posted

[quote name='Karolina&Lucky'][FONT=Century Gothic]Hej :multi:[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Widzę, że Neli nie ma bannerka, a że mi się nudziło, to postanowiłam jej zrobić :lol: Jeśli ci się nie podoba, lub nie chcesz wstawiać, to nie musisz ;)[/FONT]

:cool3:

[FONT=Century Gothic]*edit* Jako że w tytule galerii masz "Galeria Yorkowego Krasnala", pozwoliłam sobie dodać jednego ;)[/FONT]
Dziękujemy ci Karolinko:multi:.Banerek jest super:loveu:.Bardzo nam się podoba,chętnie go wstawimy tylko nie wiemy jak:shake:.A mogła byś zmienić nazwe na:Galeria yorkowego krasnala.?

Posted

Dobrywieczór Gosiu:roll:już jesteśmy, przyszłysmy sie przywitac i zaraz chyba mykamy spanko, za naimi ciezki dzien i noc, tak mnie brzuszek bolal ze nie spalam cala noc i spedzilam ja w toalecie:(

Posted

Gosia2406 napisał(a):
Dziekujemy za śnieżek.U nas dziś wiosenny dzień.Słoneczko świeci pięknie.

O proszę :megagrin:

Ostatnio słoneczko to w weekend u nas było :roll:

Posted

[FONT="Century Gothic"]Może być? :cool3:[/FONT]

[FONT="Century Gothic"]Akurat nie mogę znaleźć posta, w którym było wyjaśniane jak wstawić bannerek, ale na szczęście miałam screena (bo sama z nigo korzystam), więc pozwolę sobie go tutaj wstawić:[/FONT]

[FONT="Century Gothic"]
Czyli zamiast 1, trzeba wstawić to co jest w przeglądarce na białym pasku, tam gdzie się wpisuje adres www, a tam gdzie jest 2, to trzeba wkleić adres obrazka. Aby mieć adres obrazka wystarczy kliknąć na bannerek drugim przyciskiem myszy i wybrać "kopiuj adres grafiki"
[/FONT]
:lol:

[FONT="Century Gothic"]*edit* Do Kasia&Max : postaram się zrobić, tylko nie wiem czy mi jakiś ładny wyjdzie, bo ja nie znam się na tym dobrze ;) Ale zobaczymy co da się zrobić ;)[/FONT]