ewa2909 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Cześć Gosiu wikendowo i słonecznie:loveu::loveu::loveu: Quote
Kasia&Max Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Hej Gosiu! Czekamy z niecierpliwością na zdjęcia Nelki, rusz sie i pokaż nam swój Skarb:lol: Quote
dysia-u Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 ładnemu we wszystkim ładnie a w takim sweterku to uż szczególnie:loveu: Quote
Gosia2406 Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 To może najpierw sweterek który zrobiłam własnoręcznie: Quote
ewa2909 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Sweterek śliczniutkli.(można się zapisać w kolejke do zrobienia i dla Tośka,oczywiście nie za darmo) Gosiu z tego co widać to Neli zaczyna ładnie rosnąć,wydłużyły jej się łapeczki. Mozesz ją zmierzyć i podać jej wymiarki?Oby tak dalej to może żeczywiście dobije do 1.50kg:loveu:Pancia dlaczego Neli nie ma kiteczki???????????? Quote
Gosia2406 Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 [quote name='ewa2909']Sweterek śliczniutkli.(można się zapisać w kolejke do zrobienia i dla Tośka,oczywiście nie za darmo) Gosiu z tego co widać to Neli zaczyna ładnie rosnąć,wydłużyły jej się łapeczki. Mozesz ją zmierzyć i podać jej wymiarki?Oby tak dalej to może żeczywiście dobije do 1.50kg:loveu:Pancia dlaczego Neli nie ma kiteczki???????????? Wysokość 16,a długość 20,mniej więcej bo to straszny wiercityłek i nie daje się zmierzyć.A jeśli chodzi o kiteczkę to robimy,i do często.Tośkowi taki tez byśmy zrobili,czemu nie tylko materiałów(włuczki) brak.Ale pomyślimy i damy znać. Quote
ewa2909 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Gosia2406 napisał(a):Wysokość 26,a długość 20,mniej więcej bo to straszny wiercityłek i nie daje się zmierzyć.A jeśli chodzi o kiteczkę to robimy,i do często.Tośkowi taki tez byśmy zrobili,czemu nie tylko materiałów(włuczki) brak.Ale pomyślimy i damy znać. E chyba coś żle zmierzyłaś:shake: Raczej nie wyglada zeby była aż 6 cm wyższa od tośka:crazyeye: Quote
***Paulina*** Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Jaki fajny sweterek:loveu: Ślicznie w nim wygląda:loveu: ewa2909 napisał(a):E chyba coś żle zmierzyłaś:shake: Raczej nie wyglada zeby była aż 6 cm wyższa od tośka:crazyeye: Może te 26 cm to razem z główką?:roll: Quote
ewa2909 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Jaki fajny sweterek:loveu: Ślicznie w nim wygląda:loveu: Może te 26 cm to razem z główką?:roll: Pewnie tak Quote
Kasia&Max Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Ależ Nela jest śliczna i taka ciemniutka, ja to chyba nigdy nie doczekam się własnego ciemnego yorka, wszystkie jasne mi sie trafiają:roll: Gosiu alez Ty to masz talent, kurczę prześliczny jest ten różowiutki sweterek, a to wykończenie przy pupie - super poprostu super! to ile kosztowałoby zrobienie takiego sweterka?;)oczywiście materiały wyślemy tylko powiedz jakie bo my to wogóle sie nie znamy:-(ile zajmuje Ci zrobienie takiego sweterka? Quote
Gosia2406 Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 ewa2909 napisał(a):E chyba coś żle zmierzyłaś:shake: Raczej nie wyglada zeby była aż 6 cm wyższa od tośka:crazyeye: Zmierzyłam dobrze tylko żle napisałam.Nie 26 tylko 16 sorki. Quote
ewa2909 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Gosia2406 napisał(a):Prawdę mówiąc nie myślałam o produkcji,więc nie mam pojęcia ile by to kosztowało.A zrobienie takiego czegoś zajmuje naprawdę niewiele czasu,2 wieczorki i jest gotowe. To jak byś się zdecydowała to juz masz nabywców:loveu: Quote
Gosia2406 Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 Kasia&Max napisał(a):Ależ Nela jest śliczna i taka ciemniutka, ja to chyba nigdy nie doczekam się własnego ciemnego yorka, wszystkie jasne mi sie trafiają:roll: Gosiu alez Ty to masz talent, kurczę prześliczny jest ten różowiutki sweterek, a to wykończenie przy pupie - super poprostu super! to ile kosztowałoby zrobienie takiego sweterka?;)oczywiście materiały wyślemy tylko powiedz jakie bo my to wogóle sie nie znamy:-(ile zajmuje Ci zrobienie takiego sweterka? Prawdę mówiąc nie myślałam o produkcji,więc nie mam pojęcia ile by to kosztowało.A zrobienie takiego czegoś zajmuje naprawdę niewiele czasu,2 wieczorki i jest gotowe. Quote
C&B Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Hejka! Neli jest po prostu Cudaśna:loveu: Nadal interesuję ci sprawa chipów?? Cyztałaś może MP wydanie marcowe 2009 ? Quote
Gosia2406 Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 Nie wiem czy dobrze cię zrozumiałam-MP to znaczy Mój Pies? Nie nie czytałam tego jeszcze ani razu bo tu nie ma Polskich pism.A co jest napisane w tym numerze o czipach? Quote
Gosia2406 Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 ewa2909 napisał(a):To jak byś się zdecydowała to juz masz nabywców:loveu: Będę o tym pamiętała:evil_lol:. Quote
C&B Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Gosia2406 napisał(a):Nie wiem czy dobrze cię zrozumiałam-MP to znaczy Mój Pies? Nie nie czytałam tego jeszcze ani razu bo tu nie ma Polskich pism.A co jest napisane w tym numerze o czipach? Tak , dobrze zrozumiałąś:) Jest i jest trochę napisane jak odbywa się czipowanie;) Quote
Kasia&Max Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 słowna ta nasza Gosia - obiecała zdjęcia i są:)kurczę Gosiu Nela jest taka malusia jak malutka wiewióreczka, ależ ona słodziutka, jesteśmy jej największymi wielbicielami:iloveyou:ucałuj ją od nas! Quote
dysia-u Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 taka kruszynka :loveu: ale trzeba uważać żeby jej nie zadeptać :crazyeye: moja lubiła zasypiać na moich stopach jak siedziałam przy stole. To był dopiero stres:roll: Quote
Gosia2406 Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 Neli ucałowana.Cieszymy sie z odwiedzin:multi: Quote
Gosia2406 Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 dysia-u napisał(a):taka kruszynka :loveu: ale trzeba uważać żeby jej nie zadeptać :crazyeye: moja lubiła zasypiać na moich stopach jak siedziałam przy stole. To był dopiero stres:roll: W szyscy bardzo uważamy aby jej nie nadepnąć,a ona się nauczyła trzymać dystans od naszych nóg.W nocy przychodzi do mojego łuzka i wpycha sie pod kołderkę,wtedy się boje żeby jej nie zrobić krzywdy.Koło łużka położyłam kapy złożone tak aby mogła wejść sama,bo jak nie mogła to piszczała i szczekała tak długo się nie obudziłam i jej nie wziełam. Quote
Recommended Posts