Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 945
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sweterek śliczniutkli.(można się zapisać w kolejke do zrobienia i dla Tośka,oczywiście nie za darmo)
Gosiu z tego co widać to Neli zaczyna ładnie rosnąć,wydłużyły jej się łapeczki.
Mozesz ją zmierzyć i podać jej wymiarki?Oby tak dalej to może żeczywiście dobije do 1.50kg:loveu:Pancia dlaczego Neli nie ma kiteczki????????????

Posted

[quote name='ewa2909']Sweterek śliczniutkli.(można się zapisać w kolejke do zrobienia i dla Tośka,oczywiście nie za darmo)
Gosiu z tego co widać to Neli zaczyna ładnie rosnąć,wydłużyły jej się łapeczki.
Mozesz ją zmierzyć i podać jej wymiarki?Oby tak dalej to może żeczywiście dobije do 1.50kg:loveu:Pancia dlaczego Neli nie ma kiteczki????????????
Wysokość 16,a długość 20,mniej więcej bo to straszny wiercityłek i nie daje się zmierzyć.A jeśli chodzi o kiteczkę to robimy,i do często.Tośkowi taki tez byśmy zrobili,czemu nie tylko materiałów(włuczki) brak.Ale pomyślimy i damy znać.

Posted

Gosia2406 napisał(a):
Wysokość 26,a długość 20,mniej więcej bo to straszny wiercityłek i nie daje się zmierzyć.A jeśli chodzi o kiteczkę to robimy,i do często.Tośkowi taki tez byśmy zrobili,czemu nie tylko materiałów(włuczki) brak.Ale pomyślimy i damy znać.

E chyba coś żle zmierzyłaś:shake:
Raczej nie wyglada zeby była aż 6 cm wyższa od tośka:crazyeye:

Posted

Jaki fajny sweterek:loveu: Ślicznie w nim wygląda:loveu:

ewa2909 napisał(a):

Może te 26 cm to razem z główką?:roll:

Posted

Ależ Nela jest śliczna i taka ciemniutka, ja to chyba nigdy nie doczekam się własnego ciemnego yorka, wszystkie jasne mi sie trafiają:roll:
Gosiu alez Ty to masz talent, kurczę prześliczny jest ten różowiutki sweterek, a to wykończenie przy pupie - super poprostu super! to ile kosztowałoby zrobienie takiego sweterka?;)oczywiście materiały wyślemy tylko powiedz jakie bo my to wogóle sie nie znamy:-(ile zajmuje Ci zrobienie takiego sweterka?

Posted

ewa2909 napisał(a):

Zmierzyłam dobrze tylko żle napisałam.Nie 26 tylko 16 sorki.

Posted

Gosia2406 napisał(a):
Prawdę mówiąc nie myślałam o produkcji,więc nie mam pojęcia ile by to kosztowało.A zrobienie takiego czegoś zajmuje naprawdę niewiele czasu,2 wieczorki i jest gotowe.

To jak byś się zdecydowała to juz masz nabywców:loveu:

Posted

Kasia&Max napisał(a):
Ależ Nela jest śliczna i taka ciemniutka, ja to chyba nigdy nie doczekam się własnego ciemnego yorka, wszystkie jasne mi sie trafiają:roll:
Gosiu alez Ty to masz talent, kurczę prześliczny jest ten różowiutki sweterek, a to wykończenie przy pupie - super poprostu super! to ile kosztowałoby zrobienie takiego sweterka?;)oczywiście materiały wyślemy tylko powiedz jakie bo my to wogóle sie nie znamy:-(ile zajmuje Ci zrobienie takiego sweterka?

Prawdę mówiąc nie myślałam o produkcji,więc nie mam pojęcia ile by to kosztowało.A zrobienie takiego czegoś zajmuje naprawdę niewiele czasu,2 wieczorki i jest gotowe.

Posted

Gosia2406 napisał(a):
Nie wiem czy dobrze cię zrozumiałam-MP to znaczy Mój Pies? Nie nie czytałam tego jeszcze ani razu bo tu nie ma Polskich pism.A co jest napisane w tym numerze o czipach?

Tak , dobrze zrozumiałąś:)
Jest i jest trochę napisane jak odbywa się czipowanie;)

Posted

słowna ta nasza Gosia - obiecała zdjęcia i są:)kurczę Gosiu Nela jest taka malusia jak malutka wiewióreczka, ależ ona słodziutka, jesteśmy jej największymi wielbicielami:iloveyou:ucałuj ją od nas!

Posted

taka kruszynka :loveu: ale trzeba uważać żeby jej nie zadeptać :crazyeye: moja lubiła zasypiać na moich stopach jak siedziałam przy stole. To był dopiero stres:roll:

Posted

dysia-u napisał(a):
taka kruszynka :loveu: ale trzeba uważać żeby jej nie zadeptać :crazyeye: moja lubiła zasypiać na moich stopach jak siedziałam przy stole. To był dopiero stres:roll:

W szyscy bardzo uważamy aby jej nie nadepnąć,a ona się nauczyła trzymać dystans od naszych nóg.W nocy przychodzi do mojego łuzka i wpycha sie pod kołderkę,wtedy się boje żeby jej nie zrobić krzywdy.Koło łużka położyłam kapy złożone tak aby mogła wejść sama,bo jak nie mogła to piszczała i szczekała tak długo się nie obudziłam i jej nie wziełam.