Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 945
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pegaza napisał(a):
Cze pochmurne:p
znow cos robisz na drutach ze Cie nie ma?;)

Cześć wszystkim.Jestem,jestem.Na drutach nic już nie robie,ale za to kończę serwetę na stół na szydełku :evil_lol:.Tu taka kijowa pogoda :shake:,nic się nie chce,to i robota idzie jak krew z nosa.Cały czas pochmurno,deszcz,wiatr,zimno,i już tak ze 3 tygodnie :shake:.

Posted

Gosia2406 napisał(a):
Widzę że nie ja jedyna nie wiem o co tu loto :hmmmm: :shake:

Zmiany na dogomanii :evil_lol: Trzeba się przyzwyczaić, bo raczej już tak zostanie :roll:

Witamy piątkowo ;)

Posted

Karolina&Lucky napisał(a):
Zmiany na dogomanii :evil_lol: Trzeba się przyzwyczaić, bo raczej już tak zostanie :roll:

Witamy piątkowo ;)

Ale mi chodziło o dodawanie zdjęć Karolinko.Poruszanie się po dogo już opanowałam

Posted

Doti1986 napisał(a):
Witamy się serdecznie:) Może jakieś foteczki???:>

Jak ktoś przeczyta moje posty i odpowie na nurtujące mnie pytanie to może uda mi się dodać jakieś zdjęcia.

Posted

[quote name='Gosia2406']Ale mi chodziło o dodawanie zdjęć Karolinko.Poruszanie się po dogo już opanowałam

Jeśli chodzi o dodawanie zdjęć, to trzeba nacisnąć tą ikonkę i tam wkleić adres zdjęcia. Mam nadzieję, że się uda ;)

Aha. I musicie podlinkować sobie na nowo bannerek, bo adresy galerii się pozmieniały...

[quote name='dysia-u']a jak znależć "szybkie menu?" nie zawsze jest widoczne!!

A do czego potrzebne jest 'szybkie menu'? Jeśli chodzi o subskrypcje, to lepiej na nie wchodzić przez ustawienia (czasami pojawia się 'panel kontrolny'). I obok tematu wątku po lewej stronie, bedzie taka strzałeczka , która oznacza przejście do pierwszego nieprzeczytanego postu. Można na nią kliknąć, i wtedy przeniesie nas do pierwszego postu, który nie był przeczytany w danym temacie ;)