Gosia2406 Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 No nie uciekaj. O biecuję ci że następnym razem to ty będziesz szukała. A teraz może sobie odpoczniemy? Koniec,dziewczyny poszły się zrelaksować. Quote
Gosia2406 Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 OOO,tak bardzo lubie drapanko po pleckach Podrap jeszcze pod prawą łopatką :evil_lol: teraz to już naprawdę koniec historii pt:,,Dwie psiapsiułki" Quote
Gosia2406 Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 [quote name='ewa2909']Gosiu a czy ten sweterek ma rzepki?Musisz troszke może bardziej naoliwiac ten włosek.[/QUOTE] Ten sweterek nie ma rzepów,jest zakładany przez głowę,tak jak ten co robiłam w tamtym roku,a drugi jest na napy(też sama zrobiłam)Jutro postaram sie dać zdjęcia tych sweterków. Quote
karkakarka Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Hej :) Jejku, że one się tolerują :crazyeye: Quote
Gosia2406 Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 [quote name='ewa2909']Jakich kosmtyków teraz używacie?Ile Nelcia teraz waży??[/QUOTE] Używamy szamponu Vulpes R2,i odżywki Vulpes R5.A waga malutka niestety,choć jakieś 4 tygodnie temy cieszyłam się bo jak byliśmy w Zoologu to zważyliśmy Neli na tamtejszej wadze dla piesków i pokazała 1.40,a 3 dni temu znów pojechaliśmy do tego samego sklepu i jeszcze raz posadziłam ją na tej samej wadze która tym razem pokazała 1.20 :crazyeye:,jak wróciłam do domu to zważyłam ją na mojej łazienkowej wadze i ta tez pokazała 1.20 :shake:,widocznie jak ważylismy Neli miesiąc temu tamta waga źle działała,szkoda że wtedy nie przyszło mi do głowy żeby ją zważyć jeszcze w domu,przecież niemozliwe zeby schudła przez miesiąc 20dkg?A muszę się pochwalić ze Neli ma teraz spory apetyt. Quote
Gosia2406 Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 [quote name='karkakarka']Hej :) Jejku, że one się tolerują :crazyeye:[/QUOTE] To że one sie tolerują to mało powiedziane,one się kochają jak siostry,żebyś wiedziała jak Emi iska Neli,wyglądają wtedy jak dwie małpki :evil_lol: Quote
Gosia2406 Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 [quote name='Pegaza']Cze Gosiu o narescie jakies foteczki:loveu: a z Nelci to ladna dziewczynka sie zrobila:loveu: ale ten szczurek az sie wzdrygam powaznie jak widze ten ogon brr[/QUOTE] Cześć i dziękujemy.A ten szczurek,a właściwie szczurka jest naprawdę przesympatyczna i koleżeńska a w szczególności wobec Neli.Neli przepada za Emi,jak jej sie nudzi to idzie pod klatkę i szczeka żeby jej wyciagnąć Emi. Quote
Pegaza Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Heh male przyjaciolki:p ja tak mam juz od dawna ze te ogonki mnie przerazają:roll: gdyby go nie mialy to by bylo oki:evil_lol: Quote
Nati28 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Jak one sie pieknie razem bawia :multi::loveu: A Nelka jest drobna ale sliczna :loveu: Quote
ewa2909 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='Gosia2406']Używamy szamponu Vulpes R2,i odżywki Vulpes R5.A waga malutka niestety,choć jakieś 4 tygodnie temy cieszyłam się bo jak byliśmy w Zoologu to zważyliśmy Neli na tamtejszej wadze dla piesków i pokazała 1.40,a 3 dni temu znów pojechaliśmy do tego samego sklepu i jeszcze raz posadziłam ją na tej samej wadze która tym razem pokazała 1.20 :crazyeye:,jak wróciłam do domu to zważyłam ją na mojej łazienkowej wadze i ta tez pokazała 1.20 :shake:,widocznie jak ważylismy Neli miesiąc temu tamta waga źle działała,szkoda że wtedy nie przyszło mi do głowy żeby ją zważyć jeszcze w domu,przecież niemozliwe zeby schudła przez miesiąc 20dkg?A muszę się pochwalić ze Neli ma teraz spory apetyt.[/QUOTE] Gosienko niestety jest to możliwe.Tosiek na tydz czasu był u mojej mamy(Aksa był cieczkująca) i schudł 15 dkg:placz:.Niby jadł normalnietz samego kurczaczka z rączki bo nie chciał niczego innego ruszać.Teraz waży niecałe 1.50kg.Normalnie tragedia:placz: Quote
Doti1986 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Witamy się wieczorowo:loveu: Śliczne zdjęcia:loveu::evil_lol: Quote
laurin Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 OOO Gosia się pokazała nareszcie:loveu: I moja kochana Nelusia:loveu::loveu::loveu: Fajną ma przyjaciółkę:evil_lol: Quote
Karolina. Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Witamy ;) Śliczne zdjęcia, Nelcia już taka panna, włoski jej urosły, zupełnie nie do poznania :lol: I świetną koleżankę ma :loveu: Quote
Gosia2406 Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 [quote name='ewa2909']Gosienko niestety jest to możliwe.Tosiek na tydz czasu był u mojej mamy(Aksa był cieczkująca) i schudł 15 dkg:placz:.Niby jadł normalnietz samego kurczaczka z rączki bo nie chciał niczego innego ruszać.Teraz waży niecałe 1.50kg.Normalnie tragedia:placz:[/QUOTE] Odkąd u nas zrobiło się zimno i często pada Neli niechętnie chodzi po dworku :shake:,jak tylko wyjdzie z klatki(schodowej oczywiście)odrazu robi w tył zwrot i zapiera sie łapkami zeby wrócić spowrotem do ciepłego domku.Żeby się wysikała i wykupkała na ręcach wynosze ją za blok i siłą żeczy jak biegnie spowrotem do klatki zboczy na trawkę i się załatwi.Najpierw zrobiłam jej cieniutki sweterek a potem jak dalej marzła to zrobiłam drógi grubszy ale ona nadal marznie i nie chce spacerować.Myślałam ze przytyje jak nie spaceruje już tek długo jak zawsze :shake: a tu jeszcze schudła:crazyeye:.A może ma robaki,chyba przejdę się do weta po tabletkę na robaki.A co do tej siersci to czym jej ją natłuścić? Quote
Gosia2406 Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 Witamy wszystkich odwiedzających :hand::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Nati28 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Witam wtorkowo i zycze milego dnia :lol::loveu: Quote
Doti1986 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Witamy się wtorkowo porannie przy gorącej kawusi:loveu: Quote
Pegaza Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Hej Gosia to masz ten sam problem co i ja z Liv:cool1: z tym ze ona zalatwia sie szybko i hop na rece i tam sie grzeje bo moje dwie dziewczyny tak szybko sie zalatwiac nie umią wiec musi czekac na nie..a gdybym ich nie miala to bym doslownie 2 minuty na dworze byla z Livka..:p sa specjalne oleje o wlasnie mi przypomnialas musze Livke natluscic.. ja kupilam na allegro..a link to mi Be dala.. Quote
Gosia2406 Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='Pegaza']Hej Gosia to masz ten sam problem co i ja z Liv:cool1: z tym ze ona zalatwia sie szybko i hop na rece i tam sie grzeje bo moje dwie dziewczyny tak szybko sie zalatwiac nie umią wiec musi czekac na nie..a gdybym ich nie miala to bym doslownie 2 minuty na dworze byla z Livka..:p sa specjalne oleje o wlasnie mi przypomnialas musze Livke natluscic.. ja kupilam na allegro..a link to mi Be dala..[/QUOTE] Ale te nasze dziewczyny to zmarźluchy :shake: :evil_lol:.A co do tych olejów to jakie kupiłaś?Bo ja zupełnie nie wiem co kupić,patrzałam z Vulpes ale sie nie znam :shake:.Może coś mi doradzicie? Quote
Gosia2406 Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 A to sweterki które zrobiłam Neli w tym roku.Najpierw ten cienki: A teraz ten grubszy: Quote
Gosia2406 Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 A teraz minka(ciekawa co sobie wtedy myślała?): Quote
laurin Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Ale wyrosła kobietka z Nelusi:loveu::loveu::loveu: Cześć Gosiu:multi: Quote
dysia-u Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 http://i34.tinypic.com/286zdw3.jpg Gosiu oglądałam wszystkie zdjęcia z otwartą z zachwytu buzią :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Już pominąwszy fakt że Nelci nie mogłam poznać takie wyrosły z niej sliczności to te zdjęcia ze szczurkiem wprawiły mnie w osłupienie. Jak one moga się tak lubić ???? Ale Nelusia to okruszek :loveu: nie znikajcie juz na tak długo , co?! :mad: Quote
karkakarka Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 http://i36.tinypic.com/2j0lgtg.jpg prawdziwy krasnal z brodą :loveu: Nelcia to prawdziwa kruszynka :) na dg chyba nie ma mniejszej :) Quote
Nati28 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 http://i36.tinypic.com/2j0lgtg.jpg super :loveu::evil_lol: Quote
Recommended Posts