Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 945
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ewa2909']Gosiu a czy ten sweterek ma rzepki?Musisz troszke może bardziej naoliwiac ten włosek.[/QUOTE]
Ten sweterek nie ma rzepów,jest zakładany przez głowę,tak jak ten co robiłam w tamtym roku,a drugi jest na napy(też sama zrobiłam)Jutro postaram sie dać zdjęcia tych sweterków.

Posted

[quote name='ewa2909']Jakich kosmtyków teraz używacie?Ile Nelcia teraz waży??[/QUOTE]
Używamy szamponu Vulpes R2,i odżywki Vulpes R5.A waga malutka niestety,choć jakieś 4 tygodnie temy cieszyłam się bo jak byliśmy w Zoologu to zważyliśmy Neli na tamtejszej wadze dla piesków i pokazała 1.40,a 3 dni temu znów pojechaliśmy do tego samego sklepu i jeszcze raz posadziłam ją na tej samej wadze która tym razem pokazała 1.20 :crazyeye:,jak wróciłam do domu to zważyłam ją na mojej łazienkowej wadze i ta tez pokazała 1.20 :shake:,widocznie jak ważylismy Neli miesiąc temu tamta waga źle działała,szkoda że wtedy nie przyszło mi do głowy żeby ją zważyć jeszcze w domu,przecież niemozliwe zeby schudła przez miesiąc 20dkg?A muszę się pochwalić ze Neli ma teraz spory apetyt.

Posted

[quote name='karkakarka']Hej :)
Jejku, że one się tolerują :crazyeye:[/QUOTE]
To że one sie tolerują to mało powiedziane,one się kochają jak siostry,żebyś wiedziała jak Emi iska Neli,wyglądają wtedy jak dwie małpki :evil_lol:

Posted

[quote name='Pegaza']Cze Gosiu o narescie jakies foteczki:loveu:
a z Nelci to ladna dziewczynka sie zrobila:loveu:
ale ten szczurek az sie wzdrygam powaznie jak widze ten ogon brr[/QUOTE]
Cześć i dziękujemy.A ten szczurek,a właściwie szczurka jest naprawdę przesympatyczna i koleżeńska a w szczególności wobec Neli.Neli przepada za Emi,jak jej sie nudzi to idzie pod klatkę i szczeka żeby jej wyciagnąć Emi.

Posted

[quote name='Gosia2406']Używamy szamponu Vulpes R2,i odżywki Vulpes R5.A waga malutka niestety,choć jakieś 4 tygodnie temy cieszyłam się bo jak byliśmy w Zoologu to zważyliśmy Neli na tamtejszej wadze dla piesków i pokazała 1.40,a 3 dni temu znów pojechaliśmy do tego samego sklepu i jeszcze raz posadziłam ją na tej samej wadze która tym razem pokazała 1.20 :crazyeye:,jak wróciłam do domu to zważyłam ją na mojej łazienkowej wadze i ta tez pokazała 1.20 :shake:,widocznie jak ważylismy Neli miesiąc temu tamta waga źle działała,szkoda że wtedy nie przyszło mi do głowy żeby ją zważyć jeszcze w domu,przecież niemozliwe zeby schudła przez miesiąc 20dkg?A muszę się pochwalić ze Neli ma teraz spory apetyt.[/QUOTE]
Gosienko niestety jest to możliwe.Tosiek na tydz czasu był u mojej mamy(Aksa był cieczkująca) i schudł 15 dkg:placz:.Niby jadł normalnietz samego kurczaczka z rączki bo nie chciał niczego innego ruszać.Teraz waży niecałe 1.50kg.Normalnie tragedia:placz:

Posted

[quote name='ewa2909']Gosienko niestety jest to możliwe.Tosiek na tydz czasu był u mojej mamy(Aksa był cieczkująca) i schudł 15 dkg:placz:.Niby jadł normalnietz samego kurczaczka z rączki bo nie chciał niczego innego ruszać.Teraz waży niecałe 1.50kg.Normalnie tragedia:placz:[/QUOTE]
Odkąd u nas zrobiło się zimno i często pada Neli niechętnie chodzi po dworku :shake:,jak tylko wyjdzie z klatki(schodowej oczywiście)odrazu robi w tył zwrot i zapiera sie łapkami zeby wrócić spowrotem do ciepłego domku.Żeby się wysikała i wykupkała na ręcach wynosze ją za blok i siłą żeczy jak biegnie spowrotem do klatki zboczy na trawkę i się załatwi.Najpierw zrobiłam jej cieniutki sweterek a potem jak dalej marzła to zrobiłam drógi grubszy ale ona nadal marznie i nie chce spacerować.Myślałam ze przytyje jak nie spaceruje już tek długo jak zawsze :shake: a tu jeszcze schudła:crazyeye:.A może ma robaki,chyba przejdę się do weta po tabletkę na robaki.A co do tej siersci to czym jej ją natłuścić?

Posted

Hej Gosia to masz ten sam problem co i ja z Liv:cool1: z tym ze ona zalatwia sie szybko i hop na rece i tam sie grzeje bo moje dwie dziewczyny tak szybko sie zalatwiac nie umią wiec musi czekac na nie..a gdybym ich nie miala to bym doslownie 2 minuty na dworze byla z Livka..:p

sa specjalne oleje o wlasnie mi przypomnialas musze Livke natluscic..
ja kupilam na allegro..a link to mi Be dala..

Posted

[quote name='Pegaza']Hej Gosia to masz ten sam problem co i ja z Liv:cool1: z tym ze ona zalatwia sie szybko i hop na rece i tam sie grzeje bo moje dwie dziewczyny tak szybko sie zalatwiac nie umią wiec musi czekac na nie..a gdybym ich nie miala to bym doslownie 2 minuty na dworze byla z Livka..:p

sa specjalne oleje o wlasnie mi przypomnialas musze Livke natluscic..
ja kupilam na allegro..a link to mi Be dala..[/QUOTE]
Ale te nasze dziewczyny to zmarźluchy :shake: :evil_lol:.A co do tych olejów to jakie kupiłaś?Bo ja zupełnie nie wiem co kupić,patrzałam z Vulpes ale sie nie znam :shake:.Może coś mi doradzicie?

Posted

http://i34.tinypic.com/286zdw3.jpg

Gosiu oglądałam wszystkie zdjęcia z otwartą z zachwytu buzią :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Już pominąwszy fakt że Nelci nie mogłam poznać takie wyrosły z niej sliczności to te zdjęcia ze szczurkiem wprawiły mnie w osłupienie. Jak one moga się tak lubić ????
Ale Nelusia to okruszek :loveu:
nie znikajcie juz na tak długo , co?! :mad: