Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

DZięki Karolinko.Dziś już nic nie wstawie,niestety,bo troszkę póżno a ja jestem zmęczona,postaram się w niedzielę.Mam do ciebie wielką prośbę :oops:,a mianowicie,czy byś mi nie zrobila nowego banerka :oops:?

• Replies 945
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gosia2406 napisał(a):
DZięki Karolinko.Dziś już nic nie wstawie,niestety,bo troszkę póżno a ja jestem zmęczona,postaram się w niedzielę.Mam do ciebie wielką prośbę :oops:,a mianowicie,czy byś mi nie zrobila nowego banerka :oops:?

To jutro wpadnę do Was na zdjęcia :multi: :loveu:
Nie ma sprawy, jak znajdę chwilę czasu to zrobię ;)

• 2 weeks later...
Posted

znów mi się komputer kaszani :shake:.Przedwczoraj się zawiesił,a że bardzo mi się śpieszyło to chciałam go zresetować,niestety już nie chciał się włączyć ponownie.Dopiero na drugi dzień w południe udało mi się go uruchomić,włączyło mi się ,,narzędzie do naprawy systemu" :crazyeye:,odzyskiwało jakieś pliki.Jak już zadziałał to chciałam go zeskanować przez antywirus,niestety nie skończyło się skanować bo znów się zawiesił,a następnie wyłączył,po czym nie dał się uruchomić aż do dziś(dziś bez problemów).Zupełnie nie wiem co robić.Jest jeszcze na gwarancji,ale w Polsce(tam kupiony)nie mogę jechać specjalnie żeby go oddać do serwisu :placz:,a tu taka naprawa napewno słono kosztuje,i szkoda gwarancji.Może ktoś z was wie co może się dziać z moim komputerem,i jak temu zaradzić?Ja zupełnie się na tym nie znam :shake: :placz:.

Posted

Gosiu napewno musisz na nowo wgrac system bo pewnie jakiegos wira dostal..i sie tak mlyni...
wiec szukaj kogos kto Ci go ladnie wyczysci i bedzie chodzil bez problemow...
tylko przed czyszczeniem zapisz sobie w folderze to co chcesz zostawic na kompie,bo potem wsio utracisz fotki i inne potrzebne pliki...;) zresztą ten kto bedzie to robil to Ci powie..

Posted

Cześć Wam
Witamy się po bardzo długiej przerwie - ile tu się pozmieniało! :O

Pozdrawiamy serdecznie i na razie lecimy dalej, bo tyyyle jeszcze jest zaległości do nadrobienia...
Miłych Mikołajek i wieluuu prezentów :****

• 3 weeks later...
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

Karolina&Lucky napisał(a):
Cześć Gosiu, gdzie się podziewacie? Byłaś kilka dni temu na dogo, i nawet do siebie nie zajrzałaś :-(
Co tam u was słychać, jak tam Neli?

Cześć Karolinko.Zaglądam do was(na Dogo) czasami,ale tylko czasami.Komp mi dalej szwankuje,więc go ,,oszczędzam" i rzadko go używam .A poza tym tęsknię za Polską,bardzo,bardzo(nie byłam tam od listopada),za siostrą ,braćmi i mamą:placz:.Niestety na razie nie mogę jechać do nich:-(.A Neli,no cóż nie przytyła(niestety) i dalej waży 1.20,aktualnie ma drugą cieczkę.Nie posiadam żadnych aktualnych zdjęć Neli,żeby wam pokazać jakie ma długalaśne włosy,ale obiecuje że za czym ją obciachamy napewno wam pokażę zdjęcia.Aktualnie zajmuję się przygotowuje się do świąt i do komunii Mojego synka(2 maj)A między nimi jeszcze remąt mieszkania,bo przez tą zimę weszła nam wilgoć.Same zmartwienia:shake:,wciąż pod górę,kiedy te góry się skończą:shake:.Pozdrawiam was wszystkie serdecznie i dziękuje za pamięć.

Posted

Ah, Gosiu, no to rzeczywiście dużo się u Ciebie dzieje.
My tu nie zapomnimy o Tobie, i będziemy czekać wytrwale na zdjęcia kruszynki :loveu:

Trzymaj się, będzie już tylko lepiej :loveu:

• 2 weeks later...
  • 1 month later...