*Jot* Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Witamy serdecznie :multi: My po raz pierwszy. Tak baaaaaaaaardzo podoba mi się ta kruszynka,że muszę to napisać: CUDO MALUTKIE :loveu::loveu: Pozdrawiamy serdecznie :multi: Quote
megi82 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 witamy pięknośc piękność: http://i36.tinypic.com/2j0lgtg.jpg pierwszy sweterk robiony z włóczki kupionej w Lidlu? Bo ja zakupiłam tam wszysteki dostępne kolorki i ten zielonkawy też mam Quote
Doti1986 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Witamy się środowo:loveu: Jakie piękne sweterki:loveu::loveu::loveu: Quote
Gosia2406 Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 witamy wszystkich :hand::hand::hand:. Quote
Pegaza Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Gosia to jest olej palmowy :p a sweterek zielony jest fajny:p Quote
Gosia2406 Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='megi82']witamy pięknośc piękność: http://i36.tinypic.com/2j0lgtg.jpg pierwszy sweterk robiony z włóczki kupionej w Lidlu? Bo ja zakupiłam tam wszysteki dostępne kolorki i ten zielonkawy też mam Tak,pierwszy robiony z włóczki kupionej w Lidlu.Zielony,bo niestety nie było żadnego ciekawego koloru(czarny,brązowy i niebieski),chciałam różowy cieniowany,ale nie dostałam,a że było już u nas zimno,a w domu nie miałam żadnego sweterka,ani włóczki to brałam co było. Quote
Gosia2406 Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='Pegaza']Gosia to jest olej palmowy :p a sweterek zielony jest fajny:p[/QUOTE] Dzięki.A co do zielonego sweterka to mi też się podoba,pierwotna wersja miała mieć rękawy,ale się rozmyśliłam bo pomyślałam że będą jej się plątać włosy na nóżkach.A ten czerwony robi się bardzo prosto i szybko(ja robiłam go 1 dzień). Quote
Gosia2406 Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='dysia-u']http://i34.tinypic.com/286zdw3.jpg Gosiu oglądałam wszystkie zdjęcia z otwartą z zachwytu buzią :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Już pominąwszy fakt że Nelci nie mogłam poznać takie wyrosły z niej sliczności to te zdjęcia ze szczurkiem wprawiły mnie w osłupienie. Jak one moga się tak lubić ???? Ale Nelusia to okruszek :loveu: nie znikajcie juz na tak długo , co?! :mad: Dziękujemy za komplementy.Każdy kto do nas przyjdzie dziwi się że Neli bawi sie z Emi i odwrotnie,robiły tak od samego początku,a przecież Neli według pierwotnego instynktu powinna polować szczury:evil_lol:.Postaramy się nie zniknąć już na tak długo,choć nie obiecujemy bo nadal mamy kłopoty z komputerem,na razie coś mu odbiło i rzadziej się zawiesza,ale kto wie kiedy znowu zacznie warjować. Quote
ewa2909 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Cze Gosieńko:loveu: Ale z Ciebie zdolna dziewczynka.Sweterki super:multi: Quote
FREDZIU Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Witamy was środowo, ale ten twój krasnalek jest śliczny, ma piekne długie włoski i zrobiła się z niej panienka nie do poznania:lol: Sweterki super, szkda że ja nie umiem takich robić:-( Quote
Gosia2406 Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='FREDZIU']Witamy was środowo, ale ten twój krasnalek jest śliczny, ma piekne długie włoski i zrobiła się z niej panienka nie do poznania:lol: Sweterki super, szkda że ja nie umiem takich robić:-([/QUOTE] Każdy kto zna podstawy robienia na drutach może takiego jak ten czerwony zrobić(jest bardzo prosty)W ystarczy dobrze się przyjżeć zdjęciom Quote
Doti1986 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Witamy się czwartkowo przy porannej kawusi:loveu: Quote
Karolina. Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Witamy czwartkowo ;) Sweterki śliczne, tylko teraz prosimy jeszcze ich zdjęcia na modelce :cool3: Quote
FREDZIU Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Wtamy, tak tak teraz fotki na modelce:lol: Quote
karkakarka Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 FREDZIU napisał(a):Wtamy, tak tak teraz fotki na modelce:lol: świetny pomysł :multi::loveu: Quote
Doti1986 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Witamy się piątkowo:loveu: I oczywiście na foteczki oczekujemy z wielką niecierpliwością:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts