Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witamy serdecznie :multi:

My po raz pierwszy.
Tak baaaaaaaaardzo podoba mi się ta kruszynka,że muszę to napisać:
CUDO MALUTKIE :loveu::loveu:

Pozdrawiamy serdecznie :multi:

• Replies 945
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='megi82']witamy
pięknośc piękność: http://i36.tinypic.com/2j0lgtg.jpg

pierwszy sweterk robiony z włóczki kupionej w Lidlu?
Bo ja zakupiłam tam wszysteki dostępne kolorki i ten zielonkawy też mam
Tak,pierwszy robiony z włóczki kupionej w Lidlu.Zielony,bo niestety nie było żadnego ciekawego koloru(czarny,brązowy i niebieski),chciałam różowy cieniowany,ale nie dostałam,a że było już u nas zimno,a w domu nie miałam żadnego sweterka,ani włóczki to brałam co było.

Posted

[quote name='Pegaza']Gosia to jest olej palmowy :p
a sweterek zielony jest fajny:p[/QUOTE]
Dzięki.A co do zielonego sweterka to mi też się podoba,pierwotna wersja miała mieć rękawy,ale się rozmyśliłam bo pomyślałam że będą jej się plątać włosy na nóżkach.A ten czerwony robi się bardzo prosto i szybko(ja robiłam go 1 dzień).

Posted

[quote name='dysia-u']http://i34.tinypic.com/286zdw3.jpg

Gosiu oglądałam wszystkie zdjęcia z otwartą z zachwytu buzią :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Już pominąwszy fakt że Nelci nie mogłam poznać takie wyrosły z niej sliczności to te zdjęcia ze szczurkiem wprawiły mnie w osłupienie. Jak one moga się tak lubić ????
Ale Nelusia to okruszek :loveu:
nie znikajcie juz na tak długo , co?! :mad:
Dziękujemy za komplementy.Każdy kto do nas przyjdzie dziwi się że Neli bawi sie z Emi i odwrotnie,robiły tak od samego początku,a przecież Neli według pierwotnego instynktu powinna polować szczury:evil_lol:.Postaramy się nie zniknąć już na tak długo,choć nie obiecujemy bo nadal mamy kłopoty z komputerem,na razie coś mu odbiło i rzadziej się zawiesza,ale kto wie kiedy znowu zacznie warjować.

Posted

Witamy was środowo, ale ten twój krasnalek jest śliczny, ma piekne długie włoski i zrobiła się z niej panienka nie do poznania:lol:
Sweterki super, szkda że ja nie umiem takich robić:-(

Posted

[quote name='FREDZIU']Witamy was środowo, ale ten twój krasnalek jest śliczny, ma piekne długie włoski i zrobiła się z niej panienka nie do poznania:lol:
Sweterki super, szkda że ja nie umiem takich robić:-([/QUOTE]
Każdy kto zna podstawy robienia na drutach może takiego jak ten czerwony zrobić(jest bardzo prosty)W ystarczy dobrze się przyjżeć zdjęciom