Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 945
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Jestem,jestem,nareszcie,....:multi:.Miałam awarie komputera,a właściwie nadal ją mam.Trochę mu odbiło i cały czas mi sie wyłączał.Zrobiłam mu dłuższą przerwę i na razie mogę go używać trochę dłużej niż 3 min.ale niestety nie dłużej niż 15-20 min :shake: .Niestety nie rokuje to dobrze na przyszłość,najprawdopodobniej twardy dysk mi się,,kaszani".Dziękuje wam że mimo naszej długiej nieobecności zaglądałyście do naszej galerii .Postaram sie w miarę możliwości mojego felernego komutera dać jakieś zdjęcia w tygodniu.

Posted

No to dobrze ze sie udalo choc na 5 minut wejsc:loveu:
nie powiem ze bym nie obejrzala nowej fotki :loveu:ale jak masz problem z kompem to zrozumie:roll:
pozdrawiamy:loveu:

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='ewa2909']Cześć Gosieńko:loveu:
:loveu::loveu:
Jaki z "krasnalka"wyrusł piękny "łabądź":loveu:
Piękna jest i kjaki ma śliczny włos:crazyeye:[/QUOTE]
no właśnie,ten włos to chyba na zdjęciach tak ładnie wygląda,w rzeczywistości bardzo się puszy i strasznie plącze,a zwłaszcza teraz kiedy zaczełam jej zakładać sweterek,te kołtuny to istny koszmar :shake:

Posted

[quote name='Gosia2406']no właśnie,ten włos to chyba na zdjęciach tak ładnie wygląda,w rzeczywistości bardzo się puszy i strasznie plącze,a zwłaszcza teraz kiedy zaczełam jej zakładać sweterek,te kołtuny to istny koszmar :shake:[/QUOTE]
Gosiu a czy ten sweterek ma rzepki?Musisz troszke może bardziej naoliwiac ten włosek.