Arabeska^^ Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Przyszłyśmy się przywitać, bo dawno nas tu nie było.. :oops: :oops: Czekamy na nowe fotki :D Życzymy miłego weekendu i przesyłamy całuski :lol: :loveu: Quote
Arabeska^^ Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Pegaza napisał(a):Ale Wy macie klopoty:shake: a moje to by chyba slonia zjadly:roll::evil_lol: sniadanie obiad i kolacje obowiazkowo 3 posilki i na sniadanie co innego obiad tez i kolacje.. :roll: jedynie Soma dostaje 2 posilki Heh, moja Fibs jest taka sama, ile bym jej nie dała tyle zje. I wiecznie głodna, a jak widzi że coś jem, to zaraz skacze mi do nóg i patrzy się tymi swoimi oczyskami :loveu: :roll: Wieczny głodomor :loveu: Quote
dysia-u Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Pegaza napisał(a):Ale Wy macie klopoty:shake: a moje to by chyba slonia zjadly:roll::evil_lol: sniadanie obiad i kolacje obowiazkowo 3 posilki i na sniadanie co innego obiad tez i kolacje.. :roll: jedynie Soma dostaje 2 posilki moja to by jadła 3 głowne posiłki plus 3 desery :shake: Quote
Gosia2406 Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 A ten mój niejadek to nawet nie chce się uczyć komend za nagródki,bo ją nie interesują :shake:.Jak była mniejsza to się nauczyła siad,poproś i wołaj i na tym koniec :shake:.W ziełam się na sposób i kupiłam klikier,i teraz na ostatnim spacerku sobie klikamy,a zamiast smaczka(bo mało interesujący)jest żut patykiem lub zabawką i zabawa w berka :evil_lol:(działa).Nauczyła się tak zostań w pozycji siad,i waruj(u nas leżeć),oraz zostań w pozycji waruj.Z klikierem idzie nam super,mała szybko zaskoczyła o co chodzi :multi:. Quote
Nati28 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Witamy Nele i jej Pania :loveu: Moze jakies fotki pieknej damy?:razz: Quote
ewa2909 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Gosia2406 napisał(a):A ten mój niejadek to nawet nie chce się uczyć komend za nagródki,bo ją nie interesują :shake:.Jak była mniejsza to się nauczyła siad,poproś i wołaj i na tym koniec :shake:.W ziełam się na sposób i kupiłam klikier,i teraz na ostatnim spacerku sobie klikamy,a zamiast smaczka(bo mało interesujący)jest żut patykiem lub zabawką i zabawa w berka :evil_lol:(działa).Nauczyła się tak zostań w pozycji siad,i waruj(u nas leżeć),oraz zostań w pozycji waruj.Z klikierem idzie nam super,mała szybko zaskoczyła o co chodzi :multi:. Cześć Gosiu:loveu:Ale zdolniacha z Nelci:loveu::loveu::loveu: Quote
***Paulina*** Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Cześć Gosiu:multi: Kiedy będą fotki Nelci???:cool3: Quote
sandra291 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Witamy!Nelcia jest słodka:loveu: Czekamy na nowe foteczki. Zapraszamy do nas;) Quote
FREDZIU Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Pozdrawiamy i witamy sie po urlopowej przerwie:multi: Quote
laurin Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 EEEeeeee no Gosiu:shake: myślałam że zobaczę jakieś focie mojej kochanej kruszynki a tu ni ma zdjęć:cool1: cześć tak poz tym:loveu: Quote
Gosia2406 Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 laurin napisał(a):EEEeeeee no Gosiu:shake: myślałam że zobaczę jakieś focie mojej kochanej kruszynki a tu ni ma zdjęć:cool1: cześć tak poz tym:loveu: nie,no,Ania wróciła :multi::multi::multi:.W miarę nowe fotki są kilka stron dalej,nowszych nie posiadamy,niestety :shake: (nie dorobiłam się jeszcze nowego aparatu,a z tym same kłopoty :placz:) Quote
Gosia2406 Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 Cześć wszystkim.Na zdjęcia niestety będzie trzeba poczekać.W piątek jadę do Polski,po powrocie zgram na komputer,bo teraz jeszcze nie da rady. Quote
iwa63 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 CZEŚĆ Gosiu ;) Dziękuje ci za dobre chęci ,wiadomość doszła,a ja d... wołowa coś żle robię a tak chciałam się pochwalić moim cudeńkiem . Wszystko mi idzie do momentu kopiowania linku ,ty pisałaś że ostatni a ja mam w ściądze że pierwszy (tylko nie wiem bo tam są dwa zaznaczone na żółto-pierwszy -DIREG LINK TO IMAGE- czy ja mam go kopiować?) Bo niżej są też linki .Coś tam wczoraj mi się wpisało ale nawet nie wiem jakim cudem ,Aż mi wstyd że jestem taka tępa :oops: Quote
Aga76 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Gosia2406 napisał(a):Cześć wszystkim.Na zdjęcia niestety będzie trzeba poczekać.W piątek jadę do Polski,po powrocie zgram na komputer,bo teraz jeszcze nie da rady. Będziemy czekać :loveu: A kiedy wracasz? Quote
ewa2909 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Cze Gosiu:loveu:Mizianko dla Nelci:loveu: Quote
Gosia2406 Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 Aga76 napisał(a):Będziemy czekać :loveu: A kiedy wracasz? Wyjeżdzam jutro na tydzień. Quote
***Paulina*** Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Witamy:bye: I również udanego wypoczynku życzymy:loveu: Quote
Recommended Posts