Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 945
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pegaza napisał(a):
Ale Wy macie klopoty:shake: a moje to by chyba slonia zjadly:roll::evil_lol:
sniadanie obiad i kolacje obowiazkowo 3 posilki i na sniadanie co innego obiad tez i kolacje.. :roll:
jedynie Soma dostaje 2 posilki

Heh, moja Fibs jest taka sama, ile bym jej nie dała tyle zje.
I wiecznie głodna, a jak widzi że coś jem, to zaraz skacze mi do nóg i patrzy się tymi swoimi oczyskami :loveu: :roll:
Wieczny głodomor :loveu:

Posted

Pegaza napisał(a):
Ale Wy macie klopoty:shake: a moje to by chyba slonia zjadly:roll::evil_lol:
sniadanie obiad i kolacje obowiazkowo 3 posilki i na sniadanie co innego obiad tez i kolacje.. :roll:
jedynie Soma dostaje 2 posilki

moja to by jadła 3 głowne posiłki plus 3 desery :shake:

Posted

A ten mój niejadek to nawet nie chce się uczyć komend za nagródki,bo ją nie interesują :shake:.Jak była mniejsza to się nauczyła siad,poproś i wołaj i na tym koniec :shake:.W ziełam się na sposób i kupiłam klikier,i teraz na ostatnim spacerku sobie klikamy,a zamiast smaczka(bo mało interesujący)jest żut patykiem lub zabawką i zabawa w berka :evil_lol:(działa).Nauczyła się tak zostań w pozycji siad,i waruj(u nas leżeć),oraz zostań w pozycji waruj.Z klikierem idzie nam super,mała szybko zaskoczyła o co chodzi :multi:.

Posted

Gosia2406 napisał(a):
A ten mój niejadek to nawet nie chce się uczyć komend za nagródki,bo ją nie interesują :shake:.Jak była mniejsza to się nauczyła siad,poproś i wołaj i na tym koniec :shake:.W ziełam się na sposób i kupiłam klikier,i teraz na ostatnim spacerku sobie klikamy,a zamiast smaczka(bo mało interesujący)jest żut patykiem lub zabawką i zabawa w berka :evil_lol:(działa).Nauczyła się tak zostań w pozycji siad,i waruj(u nas leżeć),oraz zostań w pozycji waruj.Z klikierem idzie nam super,mała szybko zaskoczyła o co chodzi :multi:.

Cześć Gosiu:loveu:Ale zdolniacha z Nelci:loveu::loveu::loveu:

Posted

laurin napisał(a):
EEEeeeee no Gosiu:shake:

myślałam że zobaczę jakieś focie mojej kochanej kruszynki a tu ni ma zdjęć:cool1:

cześć tak poz tym:loveu:

nie,no,Ania wróciła :multi::multi::multi:.W miarę nowe fotki są kilka stron dalej,nowszych nie posiadamy,niestety :shake: (nie dorobiłam się jeszcze nowego aparatu,a z tym same kłopoty :placz:)

Posted

CZEŚĆ Gosiu ;)
Dziękuje ci za dobre chęci ,wiadomość doszła,a ja d... wołowa coś żle robię a tak chciałam się pochwalić moim cudeńkiem .
Wszystko mi idzie do momentu kopiowania linku ,ty pisałaś że ostatni a ja mam w ściądze że pierwszy (tylko nie wiem bo tam są dwa zaznaczone na żółto-pierwszy -DIREG LINK TO IMAGE- czy ja mam go kopiować?) Bo niżej są też linki .Coś tam wczoraj mi się wpisało ale nawet nie wiem jakim cudem ,Aż mi wstyd że jestem taka tępa :oops:

Posted

Gosia2406 napisał(a):
Cześć wszystkim.Na zdjęcia niestety będzie trzeba poczekać.W piątek jadę do Polski,po powrocie zgram na komputer,bo teraz jeszcze nie da rady.

Będziemy czekać :loveu:

A kiedy wracasz?