Kasia&Max Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 no to mow szybko co Ty tej swojej Neli robisz ze ona taka sliczna jest co:)?piekny lsniacy wlos, bystre spojrzenie...no no chyba ciagle za nia z kosmetykami i szczotka ganiasz co?:):) Quote
Gosia2406 Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 Daje jej nadal te tabletki na włosy,kompie od niedawna w szamponie vulpies,do tego odżywka tej samej firmy,a jeśli chodzi o czesanie to czesze Neli raz dziennie tak pożądnie i czasami jeszcze raz w celach rekreacyjnych:evil_lol:(bardzo lubi tą wersje czesania) kładzie się mi na brzuchu jak odpoczywam ,a ja ją myziam szczotką(szczotkę mamy z włosem borsuka) Quote
C&B Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Witamy się:loveu: Jakoś zasnąć nie mogę i nękam dogomaniaków:loveu::evil_lol: Quote
Gosia2406 Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 Domka_Czika napisał(a):Witamy się:loveu: Jakoś zasnąć nie mogę i nękam dogomaniaków:loveu::evil_lol: :evil_lol: Quote
C&B Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 A co tam u was słychować? Ja dziś tak ładnie urabiałam tatusia na lustrzankę, a on co? Nie chce mi nadal jej kupić:placz: Ajćć... jaka ja głupia byłam kiedy pieniądze z komuni były to by na ładną lustrzaneczkę było( szkoda, że to było kilka lat temu) Quote
Gosia2406 Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 Domka_Czika napisał(a):A co tam u was słychować? Ja dziś tak ładnie urabiałam tatusia na lustrzankę, a on co? Nie chce mi nadal jej kupić:placz: Ajćć... jaka ja głupia byłam kiedy pieniądze z komuni były to by na ładną lustrzaneczkę było( szkoda, że to było kilka lat temu) Nad tatusiem musisz nadal pracować,w końcu mu się znudzi i kupi dla świętego spokoju:evil_lol: Quote
C&B Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Gosia2406 napisał(a):Nad tatusiem musisz nadal pracować,w końcu mu się znudzi i kupi dla świętego spokoju:evil_lol: Ta jasne... Za ile lat, jak on jeździ cieżarówką i jest w domu 3 razy w tygodniu?:evil_lol: A mama mówi że jak sprawy gdzie kase trzeba wydać to do tatusia:evil_lol: Quote
ewa2909 Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Wpadliśmy odwiedzić śliczną Nelusie i jej pancie:loveu: Quote
meja Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Witamy się:multi: http://i42.tinypic.com/2qtehr5.jpg Ale ślicznotka:crazyeye::loveu: Quote
Agrafka2- Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Pozdrowienia dla pięknego pieska i jego pani :) Quote
Gosia2406 Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 Agrafka2- napisał(a):Pozdrowienia dla pięknego pieska i jego pani :) Dziękujemy za pozdrowienia,my również pozdrawiamy:hand: Quote
Aga76 Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 http://i42.tinypic.com/2qtehr5.jpg Booska minka :loveu: :evil_lol: I kolor kanapy nieustannie bardzo mi się podoba :loveu: Quote
Milka_85 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Wpadłyśmy się przywitać i życzyć miłego dzioneczka.....:lol::lol: Quote
Gosia2406 Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 witamy wszystkich.Już jutro jedziemy do Polski i nie będzie nas jakiś czas na dogo.Ponad pół roku nas tam nie było,najwyższy czas odwiedzić stare kąty:multi:.Ciekawa jestem jak Neli zniesie taką podróż(5 godzin),oczywiście już się o nią boję :shake:. Quote
dysia-u Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Gosiu nie będzie cię co prawda na dg ale będziesz bliżej nas :multi: Jak tylko Neli nie ma choroby lokomocyjnej będzie dobrze. Ale przed wyjazdem nie daj jej jeść ,wode też można ogranicZyć /nie będzie ją pęcherz męczył/ My podrózujemy z Mejsi 2 razy w roku po 450 km i ta metoda zawsze się sprawdza. :multi: Quote
Gosia2406 Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 dysia-u napisał(a):Gosiu nie będzie cię co prawda na dg ale będziesz bliżej nas :multi: Jak tylko Neli nie ma choroby lokomocyjnej będzie dobrze. Ale przed wyjazdem nie daj jej jeść ,wode też można ogranicZyć /nie będzie ją pęcherz męczył/ My podrózujemy z Mejsi 2 razy w roku po 450 km i ta metoda zawsze się sprawdza. :multi: Wyjeżdzamy wieczorem,właśnie ze względu na Neli,bo mamy nadzieje że zmoży ją sen:cool3:.Jak do tąd choroby lokomocyjnej nie zaobserwowalismy,Neli oprócz podruży do nas jak była maleńka nigdy tak daleko nie jechała,były krutkie trasy,ok 1 godziny.Przez pierwsze pół godziny jest grzeczna,siedzi spokojnie mi na karku,ale po pół godzinie zaczyna sie wiercić,popiskiwać:diabloti:.Ciesze się że będę blisko was,tylko szkoda ze nie będe mogła was zobaczyć:shake:.Pochodzę z okolic Stargardu Szczecińskiego i Szczecina. Quote
laurin Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Cześć :) ciudna ta Twoja Pchełeczka :loveu::loveu::loveu: http://i42.tinypic.com/2qtehr5.jpg Quote
dysia-u Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Gosia2406 napisał(a)::diabloti:.Ciesze się że będę blisko was,tylko szkoda ze nie będe mogła was zobaczyć:shake:.Pochodzę z okolic Stargardu Szczecińskiego i Szczecina. ale w czerwcu ponoć wystawa w Krakowie :cool3: co ci szkodzi...:evil_lol: Quote
moniczkaa86 Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 [quote name='Gosia2406']Pochodzę z okolic Stargardu Szczecińskiego i Szczecina. [FONT=Courier New]Nasze okolice :cool3: [/FONT] [FONT=Courier New]Pozdrówka dla Ciebie i Nelusi :painting: [/FONT] [FONT=Courier New]:Cool!:[/FONT] Quote
Karolina. Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 [FONT="Century Gothic"]Witamy wtorkowo :loveu:[/FONT] Quote
Recommended Posts