Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no to mow szybko co Ty tej swojej Neli robisz ze ona taka sliczna jest co:)?piekny lsniacy wlos, bystre spojrzenie...no no chyba ciagle za nia z kosmetykami i szczotka ganiasz co?:):)

• Replies 945
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Daje jej nadal te tabletki na włosy,kompie od niedawna w szamponie vulpies,do tego odżywka tej samej firmy,a jeśli chodzi o czesanie to czesze Neli raz dziennie tak pożądnie i czasami jeszcze raz w celach rekreacyjnych:evil_lol:(bardzo lubi tą wersje czesania) kładzie się mi na brzuchu jak odpoczywam ,a ja ją myziam szczotką(szczotkę mamy z włosem borsuka)

Posted

A co tam u was słychować?
Ja dziś tak ładnie urabiałam tatusia na lustrzankę, a on co? Nie chce mi nadal jej kupić:placz: Ajćć... jaka ja głupia byłam kiedy pieniądze z komuni były to by na ładną lustrzaneczkę było( szkoda, że to było kilka lat temu)

Posted

Domka_Czika napisał(a):
A co tam u was słychować?
Ja dziś tak ładnie urabiałam tatusia na lustrzankę, a on co? Nie chce mi nadal jej kupić:placz: Ajćć... jaka ja głupia byłam kiedy pieniądze z komuni były to by na ładną lustrzaneczkę było( szkoda, że to było kilka lat temu)

Nad tatusiem musisz nadal pracować,w końcu mu się znudzi i kupi dla świętego spokoju:evil_lol:

Posted

Gosia2406 napisał(a):
Nad tatusiem musisz nadal pracować,w końcu mu się znudzi i kupi dla świętego spokoju:evil_lol:

Ta jasne... Za ile lat, jak on jeździ cieżarówką i jest w domu 3 razy w tygodniu?:evil_lol:
A mama mówi że jak sprawy gdzie kase trzeba wydać to do tatusia:evil_lol:

Posted

witamy wszystkich.Już jutro jedziemy do Polski i nie będzie nas jakiś czas na dogo.Ponad pół roku nas tam nie było,najwyższy czas odwiedzić stare kąty:multi:.Ciekawa jestem jak Neli zniesie taką podróż(5 godzin),oczywiście już się o nią boję :shake:.

Posted

Gosiu nie będzie cię co prawda na dg ale będziesz bliżej nas :multi:
Jak tylko Neli nie ma choroby lokomocyjnej będzie dobrze. Ale przed wyjazdem nie daj jej jeść ,wode też można ogranicZyć /nie będzie ją pęcherz męczył/ My podrózujemy z Mejsi 2 razy w roku po 450 km i ta metoda zawsze się sprawdza. :multi:

Posted

dysia-u napisał(a):
Gosiu nie będzie cię co prawda na dg ale będziesz bliżej nas :multi:
Jak tylko Neli nie ma choroby lokomocyjnej będzie dobrze. Ale przed wyjazdem nie daj jej jeść ,wode też można ogranicZyć /nie będzie ją pęcherz męczył/ My podrózujemy z Mejsi 2 razy w roku po 450 km i ta metoda zawsze się sprawdza. :multi:

Wyjeżdzamy wieczorem,właśnie ze względu na Neli,bo mamy nadzieje że zmoży ją sen:cool3:.Jak do tąd choroby lokomocyjnej nie zaobserwowalismy,Neli oprócz podruży do nas jak była maleńka nigdy tak daleko nie jechała,były krutkie trasy,ok 1 godziny.Przez pierwsze pół godziny jest grzeczna,siedzi spokojnie mi na karku,ale po pół godzinie zaczyna sie wiercić,popiskiwać:diabloti:.Ciesze się że będę blisko was,tylko szkoda ze nie będe mogła was zobaczyć:shake:.Pochodzę z okolic Stargardu Szczecińskiego i Szczecina.

Posted

Gosia2406 napisał(a):
:diabloti:.Ciesze się że będę blisko was,tylko szkoda ze nie będe mogła was zobaczyć:shake:.Pochodzę z okolic Stargardu Szczecińskiego i Szczecina.

ale w czerwcu ponoć wystawa w Krakowie :cool3: co ci szkodzi...:evil_lol:

Posted

[quote name='Gosia2406']Pochodzę z okolic Stargardu Szczecińskiego i Szczecina.
[FONT=Courier New]Nasze okolice :cool3: [/FONT]
[FONT=Courier New]Pozdrówka dla Ciebie i Nelusi :painting: [/FONT]
[FONT=Courier New]:Cool!:[/FONT]