ewa2909 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Cześć Gosiaczku:loveu: Wymiziaj śliczną Nelusie:loveu::loveu::loveu: Quote
dysia-u Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 http://i39.tinypic.com/2lww0uv.jpg ale jest maleńka :crazyeye: a jaka słodziutka :loveu::loveu::loveu: Quote
Gosia2406 Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 Witamy wszystkich :hand::hand::hand: Quote
Yoko2009 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Witam wszystkich, od miesiąca jestem właścicielką 15-sto tygodniowej yoreczki, na forum jestrem nowa i jeszcze za bardzo nie wiem jak sie tu swobodnie poruszac :( mam pytanko.....kiedy przychodzi czas na pierwsze strzyżenie? Moja malutka nienawidzi być czesana...na widok szczotki czy grzebienia ucieka w drugi koniec mieszkania:) Najchętniej troszkę bym ja podcieła szczególnie że na wierzchu jest ciemna a pod spodem jaśniutka ...... z góry dziękuje za odpowiedź. Quote
ewa2909 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Cześć Gosieńko:loveu: Poprosze o wymizianie malutkiej(tylko delikatnie:mad:):loveu: Quote
ewa2909 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Yoko2009 napisał(a):Witam wszystkich, od miesiąca jestem właścicielką 15-sto tygodniowej yoreczki, na forum jestrem nowa i jeszcze za bardzo nie wiem jak sie tu swobodnie poruszac :( mam pytanko.....kiedy przychodzi czas na pierwsze strzyżenie? Moja malutka nienawidzi być czesana...na widok szczotki czy grzebienia ucieka w drugi koniec mieszkania:) Najchętniej troszkę bym ja podcieła szczególnie że na wierzchu jest ciemna a pod spodem jaśniutka ...... z góry dziękuje za odpowiedź. Gosiu przepraszaam że w Twojej galerii się panosze;) Yoko pieska musisz pomalutku przyzwyczajac do czesania,bo przecież nie ogolisz pieska calutkiego.Trzeba ją przyzwyczaić do tego zabiegu. Codziennie weż małą postaw sobie (ja stawiam na biurku) i delikatnie przekjeżdzaj grzebieniem /szczotką po jej włoskach,co jakiś czas jak grzecznie stoi to dawaj jakiąś nagródke:multi:.Po jakimś czasie napewno się przyzwyczai. Na początku mój Tosiek to tak się darł jak go czesałam że ćhyba nas słyszał 10 pietrowy blok:shake:. Teraz siule jak widzą że biore kosmetyki i szczotke do czesania w ręce to już stoją pod biurkie i czekają które pierwsze pójdzie do czesaia.Oczywiscie na koniec dostają nagrode:multi:. Quote
dysia-u Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 dodam swoje 3 grosze:eviltong: a moja to grzeczniutko pozwala sobie pazurki wyobcinać . I też oczywiście dostaje nagrode Quote
Gosia2406 Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 ewa2909 napisał(a):Gosiu przepraszaam że w Twojej galerii się panosze;) Yoko pieska musisz pomalutku przyzwyczajac do czesania,bo przecież nie ogolisz pieska calutkiego.Trzeba ją przyzwyczaić do tego zabiegu. Codziennie weż małą postaw sobie (ja stawiam na biurku) i delikatnie przekjeżdzaj grzebieniem /szczotką po jej włoskach,co jakiś czas jak grzecznie stoi to dawaj jakiąś nagródke:multi:.Po jakimś czasie napewno się przyzwyczai. Na początku mój Tosiek to tak się darł jak go czesałam że ćhyba nas słyszał 10 pietrowy blok:shake:. Teraz siule jak widzą że biore kosmetyki i szczotke do czesania w ręce to już stoją pod biurkie i czekają które pierwsze pójdzie do czesaia.Oczywiscie na koniec dostają nagrode:multi:. Nic sie nie stało Ewus.Całkowicie sie z tobą zgadzam.Neli też dostaje nagródkę zawsze po czesanku.Nigdy się nie darła,tylko zawsze próbowała ugryźć grzebień:evil_lol:.Teraz stoi grzecznie,tylko włosków na pupce nadal nie pozwala sobie uczesac:evil_lol:.Ale jak robie jej kitolka to grzecznie kładzie łepek i cierpliwie czeka końca.Nie mam zamiaru narazie jej obcinać,ewentualnie jak by latem dokuczały jej upały(o ile będą)to ją troszkę podetne.Śmiesznie by wyglądał ten mój krasnalek z kruciutką fryzurką:evil_lol:.Z włoskami to choć wygląda na trochę większą niż jest. Quote
Gosia2406 Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 dysia-u napisał(a):dodam swoje 3 grosze:eviltong: a moja to grzeczniutko pozwala sobie pazurki wyobcinać . I też oczywiście dostaje nagrode Neli tylko raz obciełam pazurki,wtedy była grzeczna(pewnie zastanawiała się co robie z jej łapeczkami).Teraz narazie ściera na chodnikach. Quote
ewa2909 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Gosia2406 napisał(a):Nic sie nie stało Ewus.Całkowicie sie z tobą zgadzam.Neli też dostaje nagródkę zawsze po czesanku.Nigdy się nie darła,tylko zawsze próbowała ugryźć grzebień:evil_lol:.Teraz stoi grzecznie,tylko włosków na pupce nadal nie pozwala sobie uczesac:evil_lol:.Ale jak robie jej kitolka to grzecznie kładzie łepek i cierpliwie czeka końca.Nie mam zamiaru narazie jej obcinać,ewentualnie jak by latem dokuczały jej upały(o ile będą)to ją troszkę podetne.Śmiesznie by wyglądał ten mój krasnalek z kruciutką fryzurką:evil_lol:.Z włoskami to choć wygląda na trochę większą niż jest. Gosiu Tosiek mi się wydaje wyższy w króciutkiej fryzurce niż przed obciąciem.Ale za to jaki szkieletorek z niego:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Sucharek jeden:mad: Quote
Gosia2406 Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 ewa2909 napisał(a):Gosiu Tosiek mi się wydaje wyższy w króciutkiej fryzurce niż przed obciąciem.Ale za to jaki szkieletorek z niego:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Sucharek jeden:mad: No właśnie,z Neli też chudzinka(choć wetka twierdzi ze tłuszczyk ma).po obcięciu wyglądała by jak szczurek:evil_lol:.Już i tak ludzie mówia ze wygląda jak świnka morska.A ostatnio przydazyła nam się śmieszna historia:szłam sobie z Neli na spacerek,ona jak zwykle skakała po trawce obok chodnika,a za nami szła mama z synkiem(około 4-5 lat)Mały sachwycony krzyczał do niej-Patrz mamo kruliczek,kruliczek.A mama zamiast wyprowadzic dziecko z błędu to jeszcze przytakneła(ślepa jakaś czy co:crazyeye:)Musiałam sama wyprowadzic małego z błędu,a mama uśmiechała się głupio( nie wiem dlaczego wzieli ją za krulika,przecież nie ma długich uszu) Quote
ewa2909 Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Cze Gosieńko:loveu: Tosiek znowu opitolony na łysolka:evil_lol: Quote
Kasia&Max Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Witamy w niedzielne popołudnie, co porabiacie dziewczynki? Quote
Gosia2406 Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 Kasia&Max napisał(a):Witamy w niedzielne popołudnie, co porabiacie dziewczynki? No tak,jak zwykle,byłaś na dogo jak mnie nie było:shake: :placz:. Quote
Truska34 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Witamy Cię ja i Ivciu i dziękujemy za pomoc. Już zamówiliśmy tableteczki na porost włosków i będziemy czekać na efekty. Pozdrawiamy Cię słonecznie! Quote
dysia-u Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Cześć Gosiu :loveu: czytałam anegdotke o tym króliczku i uśmiałam się. Neli króliczek , ale numer. Wiesz , kilka dni temu spacerowałam dumnie po rynku z moją Mejsi a taka pańcia" ooo śliczny , a jak to rasa?" Noooo ludzie!!!!:mad: to że sama opitoliłam uszy to nie znaczy że do yorka nie podobna!!! Quote
ewa2909 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 dysia-u napisał(a):Cześć Gosiu :loveu: czytałam anegdotke o tym króliczku i uśmiałam się. Neli króliczek , ale numer. Wiesz , kilka dni temu spacerowałam dumnie po rynku z moją Mejsi a taka pańcia" ooo śliczny , a jak to rasa?" Noooo ludzie!!!!:mad: to że sama opitoliłam uszy to nie znaczy że do yorka nie podobna!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cześć Gosiu:loveu: Quote
Kasia&Max Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Hej:)mam nadzieje ze tym razem nie uciekniecie, mowilam Ci juz Gosiu ze Twoja Nela z dnia na dzien robi sie co raz piekniejsza?:) Quote
Gosia2406 Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 dziś tak szybko nie uciekniemy.Nigdy szybko nie uciekamy,czasami znikamy na krótko bo zaglądamy na momęcik na nk,ale zaraz wracamy na dogo. Quote
Recommended Posts