Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 945
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przez te zakrapianie uszek Neli przedemną ucieka jak widzi białą buteleczkę w moich rękach.Ile się musimy namęczyć zeby jej te uszka zakropić:shake:,takiej siły dostaje zeby się wyrwać że hej.

Posted

Gosia2406 napisał(a):
Przez te zakrapianie uszek Neli przedemną ucieka jak widzi białą buteleczkę w moich rękach.Ile się musimy namęczyć zeby jej te uszka zakropić:shake:,takiej siły dostaje zeby się wyrwać że hej.

U nas jest tak z przemywaniem oczek i czyszczeniem zębów, a o lekarstwu to już mówić nie będę:shake:

Posted

Domka_Czika napisał(a):
U nas jest tak z przemywaniem oczek i czyszczeniem zębów, a o lekarstwu to już mówić nie będę:shake:

wszystkie zabiegi jakoś znosi,tylko to zakrapianie uszek to istny koszmar:shake:

Posted

Gosia2406 napisał(a):
wszystkie zabiegi jakoś znosi,tylko to zakrapianie uszek to istny koszmar:shake:

A u nas najgorzej jest z płynnymi lekarstwami...
Pamietam, że jak nam tak chorowała to nic nei chciała pić i była bliska odwodnieniu to musieliśmy jej kupić strzykawkę( bez igły) i przez nią powoli psiakowi dawać i tak większość wypluwała:shake:

Posted

Cześć Gosiu :loveu:

Gosia2406 napisał(a):

Biedna malutka, tyle nieprzyjemności musi znosić :roll:

Posted

ewa2909 napisał(a):
Cześć Gosieńko:loveu::loveu::loveu:
Spróbuj ją przekupywać jakimiś smakołykami;)

smakołyki nie działają,stoi pokornie dopuki nie poczuje końcówki butelki w uchu:shake:,potem trzepie główką na wszystkie strony,poza tym te kropelki są tak gęste że nie da się jej ich wkropić nie wkładając końcówki do ucha:shake:.

Posted

Pegaza napisał(a):
Cze Goska:loveu:
bo w malym ciele drzemie wielka sila:evil_lol:

Może nie wielka,tylko duzo sprytu.Jak tu utrzymać takiego małego szczurka żeby mu krzywdy nie zrobić:shake:

Posted

Oh....:shake:jak dobrze że dziś idziemy na kontrole z tymi uszkami,może nie trzeba będzie już kropić,bo mała tak sie juz mnie boi przez to kropienie ze wcale nie chce do mnie podejść:placz:.Nawet swojego ulubionego serka nie chce wziąść odemnie z ręki,musze go położyć na podłogę i odejść:shake:,wtedy chwyta go ząbkami i ucieka:placz:,jak by sie bała ze ją złapie i znów będę kropić te uszka:shake:

Posted

Uszka zdrowe,ale kropić mamy niestety jeszcze do czwartku(na wszelki wypadek)bo może jeszcze się wrócić.Dziś też mała dostała szczepienie i czipa.Nawet nie pisneła:multi:.Teraz śpi wycieńczona przeżyciami dnia.A na punkcie tych uszek jest tak przewrażliwiona że jak wetka do nich zaglądała żeby sprawdzić czy wszystko ok,to ledwo ją utrzymali tak się szarpała:evil_lol:.A do szczepienia i czipa stała grzecznie(moja dzielna psinka:loveu:)

Posted

Pegaza napisał(a):
Cze Goska:p
a do czwartku tylko dwa dni wiec juz niedlugo...

a jak ten czip Ty przezylas?:roll::evil_lol:

Cześć.Ja napewno gorzej to przeżyłam niż ona,bo wiedziałam co ją czeka.Stałam tam ze łzami w oczach,bo myślałam że będzie ją tak bolało że będzie piszczeć i się wyrywać.Na szczęście wetka tak szybko to zrobiła że mała nawet nie zapiszczała.Najpierw dostała szczepienie w prawą łopatkę,a potem szybciutko ją odwrócili i bach czipa w lewą,nawet ja byłam zdziwiona że już po wszystkim:crazyeye:.