Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

http://i42.tinypic.com/2iizme1.jpg
cóż za spojrzenie...:crazyeye:ciocia Kasia juz sie boi:-oale te długie rzęsy...zakochałam się:loveu:a kiteczka...Pancia wiadomość od Maxa - niebieskie gumeczki noszą chłopcy!zobaczysz na ulicy pomylą ją z chłopcem jak bedziesz ją na niebiesko ubierała:):)
a tak dla wyjaśnienia, swego czasu gdy Max tez miał długaśne włoski zakładałam mu niebieskie kokardki a jak ktoś nazwał go sunia tłumaczyłam tej osobie, że chłopcy yorki nosza niebieskie kolory, a dziewczynki - yorki - różowe, czerwone itp...:)buziaki dla mojej ulubienicy:loveu:

• Replies 945
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kasia&Max']http://i42.tinypic.com/2iizme1.jpg
cóż za spojrzenie...:crazyeye:ciocia Kasia juz sie boi:-oale te długie rzęsy...zakochałam się:loveu:a kiteczka...Pancia wiadomość od Maxa - niebieskie gumeczki noszą chłopcy!zobaczysz na ulicy pomylą ją z chłopcem jak bedziesz ją na niebiesko ubierała:):)
a tak dla wyjaśnienia, swego czasu gdy Max tez miał długaśne włoski zakładałam mu niebieskie kokardki a jak ktoś nazwał go sunia tłumaczyłam tej osobie, że chłopcy yorki nosza niebieskie kolory, a dziewczynki - yorki - różowe, czerwone itp...:)buziaki dla mojej ulubienicy:loveu:
Jak narazie nikt jej nie myli z pieskiem,kazdy od razu mówi ze to pewnie suczka.A co do koloru gumeczki to tylko taką jedną posiadamy(malutką i cienką)bo moja córcia nosi same duze i grube.Neli ma cos rózowego,przeciez jej sweterek jest rózowy.

Posted

[quote name='ewa2909']Cze Gosiu
W Łodzi dzisiaj bez deszczu:multi:
U nas też bez deszczu.W prawdzie słoneczka też niet,ale najważniejsze że deszczu tez niet.:loveu: