Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kasia&Max napisał(a):
No to Gosia zaprasza nas wszystkie na soczki i kawę, trzymamy Cie kochana za słowo;)

A zapraszam,zapraszam,chętnie spije z kimś miłym kawusie lub soczek.Wyjechałam taki kawał świata i zadużo znajomych tu nie mam:placz:.

• Replies 945
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kasia&Max napisał(a):
a swoja drogą wiecie może jak wyczarować taką pysznie wyglądającą kawusię?- teściowa zapowiedziała odwiedziny:roll:

Przepisu na tak wyglądającą kawusie nie znam,ale znam na inną również pysznie wyglądającą i smakującą:Robimy kawusie(ja robie rozpuszczalną),ubijam mleko mikserem zeby zrobiła się pjana,zbieram tą pianę i daje na kawusie(duzo pjany)to wszystko posypuje cynamonem(jak ktoś nie lubi cynamonu może być kakao).Życze smacznej degustacji.

Posted

Kasia&Max napisał(a):
super, zawsze, gdy ja się pojawiam to wszyscy znikają, Gosia zarządzic musisz godzinę spotykania sie na Dogo bo inaczej ja nigdy z Wami nie poplotkuje:placz:gadam (pisze) sama do siebie...

Od 20:00 do 23:00 jestem zawsze,w soboty bardzo rzadko,bo często wychodzimy.

Posted

Gosia2406 napisał(a):
Przepisu na tak wyglądającą kawusie nie znam,ale znam na inną również pysznie wyglądającą i smakującą:Robimy kawusie(ja robie rozpuszczalną),ubijam mleko mikserem zeby zrobiła się pjana,zbieram tą pianę i daje na kawusie(duzo pjany)to wszystko posypuje cynamonem(jak ktoś nie lubi cynamonu może być kakao).Życze smacznej degustacji.

brzmi pysznie :)
cześć Gosiu:loveu:

Posted

Jaka to jest kruszyneczka:loveu:
Gosiu masz dokladnie taki dywan jaki planuje kupic..choc m-a sie sprzeciwia temu:cool1: tyle ze ja bym chciala miec to polaczone z bezem:p

Posted

Pegaza napisał(a):
Jaka to jest kruszyneczka:loveu:
Gosiu masz dokladnie taki dywan jaki planuje kupic..choc m-a sie sprzeciwia temu:cool1: tyle ze ja bym chciala miec to polaczone z bezem:p

A zebys wiedziała ile się trzeba namachac zeby go odkużyc( męka).Ładnie się prezentuje,ale jest trudny w utrzymaniu w czystości.