Kasia&Max Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Czesc Gosiu, szkoda, że cie nie ma, wpadłam na chwilę, nie mam ostatnio wogóle czasu na Dogo (dobrze, że chociaz na psy mi go jeszcze starcza...)ale chciałam sprawdzić co tam u Was ciekawego słychować?Ślemy slodziutkie buziaczki dla Neli i jej Panci:loveu: Quote
Gosia2406 Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 laurin napisał(a):witam My też serdecznie witamy:hand:. Quote
Gosia2406 Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 Pegaza napisał(a):Dobry wieczor :p u nas tez deszczyk sipi i pochmurno jest...:roll: Cześć.Jutro u nas też się zapowiada taki sam dzień jak dziś:shake:. Quote
Gosia2406 Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 Domka_Czika napisał(a):U nas też buro...:roll: Aż żyć się nie chce... Spacerki dla psa są męką, bo to taka damulka, że każdą kałużę omija... Ceść.My nie wychodzimy:shake:,na szczęście Neli umie kożystać z kuwety:lol:. Quote
Gosia2406 Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 Aga76 napisał(a):Cześć Gosiu :loveu: Długo jeszcze będzie padać? U nas dziś było słoneczne popołudnie. Cześć Aguś.To mieliście farta że was słoneczko sięgło.Nie mam pojęcia jak długo jeszcze będzie padało,w każdym bądz razie nie zapowiada się aby jutro było ładnie:placz::shake:. Quote
Gosia2406 Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 ewa2909 napisał(a):Cze Gosiu:loveu: U nas też deszczyk przeplatany śniegiem:shake: Ceść Ewuś.U nas śnieg z deszczem był wczoraj,dziś sam deszcz.Te pogody mnie przybijają:shake:,nic mi się nie chce.Od wczoraj tu są ferje.Dzieci nawet nie pochasają na dworku jak tak dalej pójdzie. Quote
Gosia2406 Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 Kasia&Max napisał(a):Czesc Gosiu, szkoda, że cie nie ma, wpadłam na chwilę, nie mam ostatnio wogóle czasu na Dogo (dobrze, że chociaz na psy mi go jeszcze starcza...)ale chciałam sprawdzić co tam u Was ciekawego słychować?Ślemy slodziutkie buziaczki dla Neli i jej Panci:loveu: Cześć Kasik.Nareszcie się pojawiliście:multi:.A co wy tam porabiacie że nie macie na nic czasu?Dziękujemy za buziaczki,my również ślemy wam buziaczki. Quote
Aga76 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Gosia2406 napisał(a):Cześć Aguś.To mieliście farta że was słoneczko sięgło.Nie mam pojęcia jak długo jeszcze będzie padało,w każdym bądz razie nie zapowiada się aby jutro było ładnie:placz::shake:. :hand: Nie ma deszczu, ufff... a jak u was? Quote
dysia-u Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 a ciasteczko???? sama kawusia mniej smakuje :shake: Quote
Pegaza Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Aj taką kawusie to i ja bym chetnie wypila:cool1: cze Goska:multi: Quote
Kasia&Max Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 hej dziewczynki, jak tam ferie Wam mijają? wytłumaczylibyśmy sie dlaczego nas tak długo nie było ale tak na forum czyli oczach wszystkich wstydzim się:oops:ja kawy nie lubie ale soczek chętnie...najlepiej marchewkowy gdybyście miały:loveu: Quote
laurin Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Cześć :) Ja z soczków marchewkowych to kubusia lubię :evil_lol: A kawusia to przepysznie wygląda:cool3: Quote
Gosia2406 Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 Aga76 napisał(a)::hand: Nie ma deszczu, ufff... a jak u was? Było pochmurno cały dzień,ale się nam sfarciło,bo na szczęście nie padało:multi: i było ciepło. Quote
Gosia2406 Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 Domka_Czika napisał(a)::hand: Na dzień dobry kawusia:evil_lol: Pyszna kawusia,a do kawusi ciasteczko: Quote
Gosia2406 Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 Witamy wszystkich:hand::hand::hand: Quote
ladyyork Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Witam ja lubie i kawe i soczek marchewkowy ,a przeważnie marchew z jabłkiem który wyjdzie z pod rąk moich dzieci bo same :lol:robią w sokowirówce Quote
ladyyork Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Gosia2406 napisał(a):A ja z moimi dziećmi lubimy wszystkie soczki owocowe,a zwłaszcza ze świezo wyciśniętych pomarańczy(pijemy codziennie). My też lubimy soczki nie muszą być koniecznie marchewkowe,u nas się pije dużo soków owocowych Quote
Gosia2406 Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 A ja z moimi dziećmi lubimy wszystkie soczki owocowe,a zwłaszcza ze świezo wyciśniętych pomarańczy(pijemy codziennie). Quote
Kasia&Max Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 No to Gosia zaprasza nas wszystkie na soczki i kawę, trzymamy Cie kochana za słowo;) Quote
Kasia&Max Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 a swoja drogą wiecie może jak wyczarować taką pysznie wyglądającą kawusię?- teściowa zapowiedziała odwiedziny:roll: Quote
Kasia&Max Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 super, zawsze, gdy ja się pojawiam to wszyscy znikają, Gosia zarządzic musisz godzinę spotykania sie na Dogo bo inaczej ja nigdy z Wami nie poplotkuje:placz:gadam (pisze) sama do siebie... Quote
Pegaza Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Kasia&Max napisał(a):a swoja drogą wiecie może jak wyczarować taką pysznie wyglądającą kawusię?- teściowa zapowiedziała odwiedziny:roll: Chcesz zablysnac jako synowa czy chcesz jej tak dogodzic taka kawusią?:evil_lol: mojej bym zbozową podalam hihi cze Goska:multi: Quote
laurin Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Cześć Gosiu :loveu: Pegaza napisał(a):Chcesz zablysnac jako synowa czy chcesz jej tak dogodzic taka kawusią?:evil_lol: mojej bym zbozową podalam hihi cze Goska:multi: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hehe Quote
Recommended Posts