Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czesc Gosiu, szkoda, że cie nie ma, wpadłam na chwilę, nie mam ostatnio wogóle czasu na Dogo (dobrze, że chociaz na psy mi go jeszcze starcza...)ale chciałam sprawdzić co tam u Was ciekawego słychować?Ślemy slodziutkie buziaczki dla Neli i jej Panci:loveu:

• Replies 945
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Domka_Czika napisał(a):
U nas też buro...:roll:
Aż żyć się nie chce...
Spacerki dla psa są męką, bo to taka damulka, że każdą kałużę omija...

Ceść.My nie wychodzimy:shake:,na szczęście Neli umie kożystać z kuwety:lol:.

Posted

Aga76 napisał(a):
Cześć Gosiu :loveu:

Długo jeszcze będzie padać?

U nas dziś było słoneczne popołudnie.

Cześć Aguś.To mieliście farta że was słoneczko sięgło.Nie mam pojęcia jak długo jeszcze będzie padało,w każdym bądz razie nie zapowiada się aby jutro było ładnie:placz::shake:.

Posted

ewa2909 napisał(a):
Cze Gosiu:loveu:
U nas też deszczyk przeplatany śniegiem:shake:

Ceść Ewuś.U nas śnieg z deszczem był wczoraj,dziś sam deszcz.Te pogody mnie przybijają:shake:,nic mi się nie chce.Od wczoraj tu są ferje.Dzieci nawet nie pochasają na dworku jak tak dalej pójdzie.

Posted

Kasia&Max napisał(a):
Czesc Gosiu, szkoda, że cie nie ma, wpadłam na chwilę, nie mam ostatnio wogóle czasu na Dogo (dobrze, że chociaz na psy mi go jeszcze starcza...)ale chciałam sprawdzić co tam u Was ciekawego słychować?Ślemy slodziutkie buziaczki dla Neli i jej Panci:loveu:

Cześć Kasik.Nareszcie się pojawiliście:multi:.A co wy tam porabiacie że nie macie na nic czasu?Dziękujemy za buziaczki,my również ślemy wam buziaczki.

Posted

Gosia2406 napisał(a):
Cześć Aguś.To mieliście farta że was słoneczko sięgło.Nie mam pojęcia jak długo jeszcze będzie padało,w każdym bądz razie nie zapowiada się aby jutro było ładnie:placz::shake:.

:hand:

Nie ma deszczu, ufff... a jak u was?

Posted

hej dziewczynki, jak tam ferie Wam mijają? wytłumaczylibyśmy sie dlaczego nas tak długo nie było ale tak na forum czyli oczach wszystkich wstydzim się:oops:ja kawy nie lubie ale soczek chętnie...najlepiej marchewkowy gdybyście miały:loveu:

Posted

Gosia2406 napisał(a):
A ja z moimi dziećmi lubimy wszystkie soczki owocowe,a zwłaszcza ze świezo wyciśniętych pomarańczy(pijemy codziennie).

My też lubimy soczki nie muszą być koniecznie marchewkowe,u nas się pije dużo soków owocowych

Posted

super, zawsze, gdy ja się pojawiam to wszyscy znikają, Gosia zarządzic musisz godzinę spotykania sie na Dogo bo inaczej ja nigdy z Wami nie poplotkuje:placz:gadam (pisze) sama do siebie...

Posted

Kasia&Max napisał(a):
a swoja drogą wiecie może jak wyczarować taką pysznie wyglądającą kawusię?- teściowa zapowiedziała odwiedziny:roll:

Chcesz zablysnac jako synowa czy chcesz jej tak dogodzic taka kawusią?:evil_lol:
mojej bym zbozową podalam hihi
cze Goska:multi:

Posted

Cześć Gosiu :loveu:

Pegaza napisał(a):
Chcesz zablysnac jako synowa czy chcesz jej tak dogodzic taka kawusią?:evil_lol:
mojej bym zbozową podalam hihi
cze Goska:multi:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: hehe