Gosia2406 Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 Pegaza napisał(a):No ba 9-lat to juz duzy chlopczyk..:p moja znow cora maskotki dala Pipi i Liv.. bede leciec dobranoc:sleeping: Oprócz tej piłeczk,moje dzieci oddały jej wiele innych zabawek(małych maskotek głównie z mcdonaldu).Jak je poroznosi po pokoju to wygląda jak by w domu było jakies malutkie dziecko:evil_lol:.Ja też już uciekam nynać:hand::sleep2: Quote
Pegaza Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Cze Gosia:multi: aa ta tez mamy takich pelno :evil_lol: wyspala sie bo ja dzis przed 6 rano juz wstalam..:roll: chyba nerwy daly o sobie znac..:roll: Quote
Karolina. Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Witamy łikendowo :loveu: Ale Neli ma fajną piłeczkę :multi: Quote
Gosia2406 Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Pegaza napisał(a):Cze Gosia:multi: aa ta tez mamy takich pelno :evil_lol: wyspala sie bo ja dzis przed 6 rano juz wstalam..:roll: chyba nerwy daly o sobie znac..:roll: Niestety ja codziennie muszę wstawać o 6:15(szykuje dzieci do szkoły)Do godziny 8 chodzę jak zachipnotyzowana, po spacerku z Neli dopiero się budze. Quote
ewa2909 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Chciałam se zrobic multicytata i nie moge:placz::placz::placz: Cześć Gosiu:loveu::loveu::loveu: A moja ma prawie 15 lat i nie chce oddać żednego pluszaka:shake:.Wszystke s ą albo pesadzone na półeczkach,albo pochowane ale żeby komuś wydac to nie da rady:shake:. Ostatnio jak jej nie było to przyszła moja siostrzenica i jej dałam jakąś pierdułke to moja córcia mi powiedziała że oddałam Zuz kawalek jej serca:shake: Quote
dysia-u Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 ewa2909 napisał(a):Chciałam se zrobic multicytata i nie moge:placz::placz::placz: Cześć Gosiu:loveu::loveu::loveu: A moja ma prawie 15 lat i nie chce oddać żednego pluszaka:shake:.Wszystke s ą albo pesadzone na półeczkach,albo pochowane ale żeby komuś wydac to nie da rady:shake:. Ostatnio jak jej nie było to przyszła moja siostrzenica i jej dałam jakąś pierdułke to moja córcia mi powiedziała że oddałam Zuz kawalek jej serca:shake: i dobrze ci powiedziała , wredna matka:motz: Quote
ewa2909 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 dysia-u napisał(a):i dobrze ci powiedziała , wredna matka:motz: Oż Ty babo wtlętna:mad: Quote
laurin Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 ewa2909 napisał(a):Chciałam se zrobic multicytata i nie moge:placz::placz::placz: Cześć Gosiu:loveu::loveu::loveu: A moja ma prawie 15 lat i nie chce oddać żednego pluszaka:shake:.Wszystke s ą albo pesadzone na półeczkach,albo pochowane ale żeby komuś wydac to nie da rady:shake:. Ostatnio jak jej nie było to przyszła moja siostrzenica i jej dałam jakąś pierdułke to moja córcia mi powiedziała że oddałam Zuz kawalek jej serca:shake: ja do tej pory mam swoje ukochane misie których nie oddam wiem, wiem... dziecinna jestem Quote
ewa2909 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 laurin napisał(a):ja do tej pory mam swoje ukochane misie których nie oddam wiem, wiem... dziecinna jestem Roka jak była mała to swoje pluszaki trzymała w poszewce i jak szła spać to robiła cały rytuał z układaniem ich do snu:evil_lol: Quote
Gosia2406 Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 ewa2909 napisał(a):Chciałam se zrobic multicytata i nie moge:placz::placz::placz: Cześć Gosiu:loveu::loveu::loveu: A moja ma prawie 15 lat i nie chce oddać żednego pluszaka:shake:.Wszystke s ą albo pesadzone na półeczkach,albo pochowane ale żeby komuś wydac to nie da rady:shake:. Ostatnio jak jej nie było to przyszła moja siostrzenica i jej dałam jakąś pierdułke to moja córcia mi powiedziała że oddałam Zuz kawalek jej serca:shake: Moja ma dużo lalek którymi się nie bawi i tez nie chce oddać.Próbowałam ją namówić zeby oddała do przedszkola w Polsce do którego chodziła,ale się nie zgodziła.A co do pluszaków to moje dzieciaki maja ich tyle że strach,kiedyś się wkużyłam i kazałam im się pozbyć,to upchały w szóflady pod łuzkami zamiast pościeli,ale te pomału(na szczęście) wydają dziecią które nieraz do nich przyjdą. Quote
Gosia2406 Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 ja do tej pory mam swoje ukochane misie których nie oddam wiem, wiem... dziecinna jestem Ja do tej pory mam lalkę którą się bawiłam jak byłam mała.Nie uważam ciebie ani siebie za dziecinne,poprostu jesteśmy sentymentalne:evil_lol: Quote
laurin Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Gosia2406 napisał(a): Ja do tej pory mam lalkę którą się bawiłam jak byłam mała.Nie uważam ciebie ani siebie za dziecinne,poprostu jesteśmy sentymentalne:evil_lol: O tak:evil_lol: w takim razie ja jestem bardzo sentymentalna bo ostatnią barbie kupiłam sobie jak miałam bodajże 15-16lat :evil_lol: nie bawiłam sie nią ale na półeczce siedziała:cool1: ale niedługo później oddałam ją małej kuzynce - nie czułam do niej sympatii:eviltong: znaczy ...że do lalki Quote
dysia-u Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 myśle że to nie dziecinność :shake: ale po prostu kształtuje to naszą wrażliwość. Czym skorupka za młodu nasiąknie.... Mnie nie pozwolili mieć w dzieciństwie psa , mieszkaliśmy w bloku i takie tam.. :placz: dlatego kiedyś było wiadomo że mi odbije :evil_lol: mam dwa i gdyby nie rozsądek rodziny to było by pewnie więcej :eviltong: Quote
ewa2909 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Cześć Gosiu.Przyszliśmy się przywitać sobotnio-deszczowo:loveu: Quote
Gosia2406 Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 Cześć Ewuś i Aguś.U nas dziś pogoda taka sobie,nie było deszczu,ale słoneczka tez nie było,poprostu szaro,buro i ponuro,ale w miarę ciepło. Quote
Gosia2406 Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WSZYSTKICH PAŃ I PANIEN. Quote
Pegaza Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Dobry wieczor :p u nas tez deszczyk sipi i pochmurno jest...:roll: Quote
C&B Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 U nas też buro...:roll: Aż żyć się nie chce... Spacerki dla psa są męką, bo to taka damulka, że każdą kałużę omija... Quote
Karolina. Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Przyszliśmy się przywitać :hand: Kiedy będą nowe zdjęcia? Stęskniliśmy się za Neli; pewnie już urosła :loveu: Quote
Gosia2406 Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 Cześć wszystkim.Dziś też pogoda do,,D",cały dzień padało,teraz tez pada:shake:. Quote
Aga76 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Cześć Gosiu :loveu: Długo jeszcze będzie padać? U nas dziś było słoneczne popołudnie. Quote
ewa2909 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Cze Gosiu:loveu: U nas też deszczyk przeplatany śniegiem:shake: Quote
Recommended Posts