Gosia2406 Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 laurin napisał(a): Dobranoc Laurin.Macie śliczny banerek:loveu: Quote
dysia-u Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 ooo widze że Ania ma nowy ,śliczny banerek :crazyeye: a my mamy słoneczko :multi: Quote
Pegaza Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Cze Gosia:multi: tez chce je zobaczyc..:eviltong: Quote
***Paulina*** Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Super! A włoski mega szybko jej rosną:loveu: Ile ona już ma??? Quote
Gosia2406 Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 Jak by tu się dobrać do tego prosiaka:diabloti: Quote
Gosia2406 Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 Będę udawała że nie widzę,a ty wyłaź prosiaczku: Quote
Aga76 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Gosia2406 napisał(a):A kuku prosiaczku:evil_lol: http://i41.tinypic.com/21dmuc5.jpg Spryciula :megagrin: Quote
ewa2909 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 :loveu:cześć Gosiu:loveu: Swietne foteczki małego krasnala:loveu::loveu::loveu: Quote
ewa2909 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 To wypośrodkowujmy i będzie miała równo 5 miesięcy:evil_lol:. Jakich kosmetyków używaci? Quote
Gosia2406 Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Super! A włoski mega szybko jej rosną:loveu: Ile ona już ma??? U rodziła się 26.09.2008(tak ma wpisane w książeczkę),więc teraz powinna mieć 5miesięcy i 1 tydzień(o ile dobrze licze)ale według wetówma żle wpisaną datę urodzin o 2 tygodnie,więc wedłóg nich ma 5miesięcy bez 1 tygodnia.Sama nie wiem co mam o tym myśleć:shake:. Quote
Anulka8700 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Nelusia jest po prostu przecudna:loveu::lol: i taka tyciusieńka:) Quote
***Paulina*** Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Gosia2406 napisał(a):U rodziła się 26.09.2008(tak ma wpisane w książeczkę),więc teraz powinna mieć 5miesięcy i 1 tydzień(o ile dobrze licze)ale według wetówma żle wpisaną datę urodzin o 2 tygodnie,więc wedłóg nich ma 5miesięcy bez 1 tygodnia.Sama nie wiem co mam o tym myśleć:shake:. No wiadomo że coś koło 5 miesięcy... Dobrze że do ciebie trafiła, bo nie wiem czy gdyby trafiła do kogoś innego czy ten ktoś by tak walczyło jej życie jak ty... Na prawdę, ma wielkie szczęście:loveu: Quote
Gosia2406 Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 Anulka8700 napisał(a):Nelusia jest po prostu przecudna:loveu::lol: i taka tyciusieńka:) Dziękujemy Anulko,twoja też jest cudowna. Quote
Pegaza Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Czy prosiaczek zostal uwolniony?:evil_lol: buziaczki dla Nelki:loveu: Quote
Gosia2406 Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 ***Paulina*** napisał(a):No wiadomo że coś koło 5 miesięcy... Dobrze że do ciebie trafiła, bo nie wiem czy gdyby trafiła do kogoś innego czy ten ktoś by tak walczyło jej życie jak ty... Na prawdę, ma wielkie szczęście:loveu: Dziękuje Paulinko.Żeczywiście,sama się nad tym zastanawiałam.Miała tez szczęście że trafiłyśmy do takiej wspaniałej pani weterynarz w klinice( to długa historia)powiem krótko:zabrała ją do siebie do domu żeby ją ratować i miec pewność ze przeżyje.Być może mała trafiła by do kogoś takiego jak ja,lub do kogoś kto dał by sobie spokój i uśpił ją:placz:,aż strach pomyśleć:shake: Quote
Gosia2406 Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 ewa2909 napisał(a):To wypośrodkowujmy i będzie miała równo 5 miesięcy:evil_lol:. Jakich kosmetyków używaci? No właśnie-kosmetyki,z tym mamy problem,ten problem to beaphar którego używamy:shake:.Tu nic poczciwego nie można dostać.Na tym ich ebayu nic nie rozumiem i nie wiem co i jak.Marzy nam się vulpes ale przesyłka będzie droższa od kosmetyków:shake:.Po prostu klęska,a mała po tym beapharze juz zaczyna się drapac,jak najszybciej musimy to zmienic.Z czipem nie wypaliło bo pani weterynarz odwołała wszystkie terminy w tym tygodniu,więc pójdziemy w następnym tygodniu i może przy okazii spytamy o jakieś kosmetyki(może coś poleci) Quote
Gosia2406 Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 Pegaza napisał(a):Czy prosiaczek zostal uwolniony?:evil_lol: buziaczki dla Nelki:loveu: Niestety nie,prosiaczek nadal siedzi w środku,ale myślimy że to już niedługo potrwa,bo Neli uwielbia tę piłeczkę i często się nią bawi.Któregoś dnia uda jej się ją przebić kiełkiem,wyleci z niej woda która znajduje sie w środku i wtedy prosiaczek będzie w kłopocie.:evil_lol: Quote
Pegaza Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Mis puchatek przybedzie mu na pomoc..:evil_lol: no ale dosyc ciekawe umiejscowienie prosiaczka w srodku pilki..:evil_lol: to tak specjalnie chyba zrobili zeby pies mial zajecie:evil_lol: albo jest to pileczka dla dzieci? Quote
Gosia2406 Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 Pegaza napisał(a):Mis puchatek przybedzie mu na pomoc..:evil_lol: no ale dosyc ciekawe umiejscowienie prosiaczka w srodku pilki..:evil_lol: to tak specjalnie chyba zrobili zeby pies mial zajecie:evil_lol: albo jest to pileczka dla dzieci? To jest piłeczka dla dzieci,a konkretnie to piłeczka mojego synka który sie już nią nie bawi więc oddał ja Neli.On ma już 9 lat i uwaza ze jest już za duzy do takich piłeczek,teraz ma większe(i wiecznie popsute buty:diabloti:) Quote
Pegaza Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 No ba 9-lat to juz duzy chlopczyk..:p moja znow cora maskotki dala Pipi i Liv.. bede leciec dobranoc:sleeping: Quote
Recommended Posts