Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 945
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

***Paulina*** napisał(a):
Super!
A włoski mega szybko jej rosną:loveu:
Ile ona już ma???

U rodziła się 26.09.2008(tak ma wpisane w książeczkę),więc teraz powinna mieć 5miesięcy i 1 tydzień(o ile dobrze licze)ale według wetówma żle wpisaną datę urodzin o 2 tygodnie,więc wedłóg nich ma 5miesięcy bez 1 tygodnia.Sama nie wiem co mam o tym myśleć:shake:.

Posted

Gosia2406 napisał(a):
U rodziła się 26.09.2008(tak ma wpisane w książeczkę),więc teraz powinna mieć 5miesięcy i 1 tydzień(o ile dobrze licze)ale według wetówma żle wpisaną datę urodzin o 2 tygodnie,więc wedłóg nich ma 5miesięcy bez 1 tygodnia.Sama nie wiem co mam o tym myśleć:shake:.

No wiadomo że coś koło 5 miesięcy...
Dobrze że do ciebie trafiła, bo nie wiem czy gdyby trafiła do kogoś innego czy ten ktoś by tak walczyło jej życie jak ty... Na prawdę, ma wielkie szczęście:loveu:

Posted

***Paulina*** napisał(a):
No wiadomo że coś koło 5 miesięcy...
Dobrze że do ciebie trafiła, bo nie wiem czy gdyby trafiła do kogoś innego czy ten ktoś by tak walczyło jej życie jak ty... Na prawdę, ma wielkie szczęście:loveu:

Dziękuje Paulinko.Żeczywiście,sama się nad tym zastanawiałam.Miała tez szczęście że trafiłyśmy do takiej wspaniałej pani weterynarz w klinice( to długa historia)powiem krótko:zabrała ją do siebie do domu żeby ją ratować i miec pewność ze przeżyje.Być może mała trafiła by do kogoś takiego jak ja,lub do kogoś kto dał by sobie spokój i uśpił ją:placz:,aż strach pomyśleć:shake:

Posted

ewa2909 napisał(a):
To wypośrodkowujmy i będzie miała równo 5 miesięcy:evil_lol:.
Jakich kosmetyków używaci?

No właśnie-kosmetyki,z tym mamy problem,ten problem to beaphar którego używamy:shake:.Tu nic poczciwego nie można dostać.Na tym ich ebayu nic nie rozumiem i nie wiem co i jak.Marzy nam się vulpes ale przesyłka będzie droższa od kosmetyków:shake:.Po prostu klęska,a mała po tym beapharze juz zaczyna się drapac,jak najszybciej musimy to zmienic.Z czipem nie wypaliło bo pani weterynarz odwołała wszystkie terminy w tym tygodniu,więc pójdziemy w następnym tygodniu i może przy okazii spytamy o jakieś kosmetyki(może coś poleci)

Posted

Pegaza napisał(a):
Czy prosiaczek zostal uwolniony?:evil_lol:
buziaczki dla Nelki:loveu:

Niestety nie,prosiaczek nadal siedzi w środku,ale myślimy że to już niedługo potrwa,bo Neli uwielbia tę piłeczkę i często się nią bawi.Któregoś dnia uda jej się ją przebić kiełkiem,wyleci z niej woda która znajduje sie w środku i wtedy prosiaczek będzie w kłopocie.:evil_lol:

Posted

Mis puchatek przybedzie mu na pomoc..:evil_lol:
no ale dosyc ciekawe umiejscowienie prosiaczka w srodku pilki..:evil_lol:
to tak specjalnie chyba zrobili zeby pies mial zajecie:evil_lol: albo jest to pileczka dla dzieci?

Posted

Pegaza napisał(a):
Mis puchatek przybedzie mu na pomoc..:evil_lol:
no ale dosyc ciekawe umiejscowienie prosiaczka w srodku pilki..:evil_lol:
to tak specjalnie chyba zrobili zeby pies mial zajecie:evil_lol: albo jest to pileczka dla dzieci?

To jest piłeczka dla dzieci,a konkretnie to piłeczka mojego synka który sie już nią nie bawi więc oddał ja Neli.On ma już 9 lat i uwaza ze jest już za duzy do takich piłeczek,teraz ma większe(i wiecznie popsute buty:diabloti:)