Gosia2406 Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 ewa2909 napisał(a):Cześć Gosiu:loveu: Cześć Ewuś:bye: Quote
laurin Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 cześć :) cacana ta Twoja Nelusia:loveu::loveu::loveu: i jakie mineczki stroi :loveu: Quote
dysia-u Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 no to może jakaś słoneczna, spacerowa fotka ,co? :crazyeye: Quote
***Paulina*** Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Gosia2406 napisał(a):Ceść Paulinko.U nas dziś słoneczko świeci. Jak fajnie macie:loveu: U nas tylko na chwilkę się pokazało jak nam trochę przyniosłaś:evil_lol::loveu: Quote
Gosia2406 Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 dysia-u napisał(a):no to może jakaś słoneczna, spacerowa fotka ,co? :crazyeye: Z fotkami u nas krucho.To skomplikowana sprawa(Aparat do D,Brak kabelków)Najpierw musze wypstrykac cała karte,potem iść do budni(taki sklep)i zgrać na płytkę,a potem dopiero w kompóter i na dogo:shake: Quote
Gosia2406 Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Cześć:bye: Co tam u was???:cool3: Ceść Paulinko.U nas dziś słoneczko świeci. Quote
laurin Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 dzień dobry :multi: Dalej macie słoneczko??? Odstąpicie troszkę ??? Quote
Gosia2406 Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 laurin napisał(a):dzień dobry :multi: Dalej macie słoneczko??? Odstąpicie troszkę ??? Dziś było pięknie:loveu:.Słoneczko świeciło i było cieplutko,ludzie wylegli na ulice w wiosennych kurtałkach.Z natury jestem zmarźluchem,ale nawet mnie słoneczko wywabiło na dłuższy spacerek.Popstrykaliśmy kilka fotek spacerowych i te piękne krokuski( jak wypstrykamy całą karte to zgramy i zamieścimy na dogo).Aż nie chciało się wracac do domu,ale niestety-obowiązki domowe:shake:.Gdyby to było możliwe to chętnie podzieliła bym się z wami tym słoneczkiem,ale jak jest juz u nas to napewno i do was zawędruje niedługo. Quote
Gosia2406 Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 [quote name='Karolina&Lucky']Przyszliśmy się przywitać Witamy Karolinko:loveu: Quote
Aga76 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 [quote name='Gosia2406']Aguś,będa,ale chyba dopiero w następnym tygodniu.Postaram się jutro dac kilka innych(takich które zrobiłam wcześniej).Pozdrawiamy. Spokojnie poczekam hihihi Jutro też zaglądnę. Quote
Gosia2406 Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 Aga76 napisał(a):Cześć :loveu: Ooo będą super fotki !!! Aguś,będa,ale chyba dopiero w następnym tygodniu.Postaram się jutro dac kilka innych(takich które zrobiłam wcześniej).Pozdrawiamy. Quote
ewa2909 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Cześć Gosiu:loveu: U nas też dzisiaj ładnie słooneczko świeciło:multi: Quote
laurin Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 a jednak u nas też zawitało słoneczko :loveu: rano była straszna mgła, że się wystraszyłam, ale szybciutko się rozpogodziło :loveu: czekamy na zdjęcia :cool3: Quote
laurin Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 a jednak u nas też zawitało słoneczko :loveu: rano była straszna mgła, że się wystraszyłam, ale szybciutko się rozpogodziło :loveu: czekamy na zdjęcia :cool3: Quote
Recommended Posts