Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 945
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dysia-u napisał(a):
no to może jakaś słoneczna, spacerowa fotka ,co? :crazyeye:

Z fotkami u nas krucho.To skomplikowana sprawa(Aparat do D,Brak kabelków)Najpierw musze wypstrykac cała karte,potem iść do budni(taki sklep)i zgrać na płytkę,a potem dopiero w kompóter i na dogo:shake:

Posted

laurin napisał(a):
dzień dobry :multi:
Dalej macie słoneczko??? Odstąpicie troszkę ???

Dziś było pięknie:loveu:.Słoneczko świeciło i było cieplutko,ludzie wylegli na ulice w wiosennych kurtałkach.Z natury jestem zmarźluchem,ale nawet mnie słoneczko wywabiło na dłuższy spacerek.Popstrykaliśmy kilka fotek spacerowych i te piękne krokuski( jak wypstrykamy całą karte to zgramy i zamieścimy na dogo).Aż nie chciało się wracac do domu,ale niestety-obowiązki domowe:shake:.Gdyby to było możliwe to chętnie podzieliła bym się z wami tym słoneczkiem,ale jak jest juz u nas to napewno i do was zawędruje niedługo.

Posted

[quote name='Gosia2406']Aguś,będa,ale chyba dopiero w następnym tygodniu.Postaram się jutro dac kilka innych(takich które zrobiłam wcześniej).Pozdrawiamy.

Spokojnie poczekam hihihi

Jutro też zaglądnę.

Posted

Aga76 napisał(a):
Cześć :loveu:

Ooo będą super fotki !!!

Aguś,będa,ale chyba dopiero w następnym tygodniu.Postaram się jutro dac kilka innych(takich które zrobiłam wcześniej).Pozdrawiamy.

Posted

a jednak u nas też zawitało słoneczko :loveu: rano była straszna mgła, że się wystraszyłam, ale szybciutko się rozpogodziło :loveu:

czekamy na zdjęcia :cool3:

Posted

a jednak u nas też zawitało słoneczko :loveu: rano była straszna mgła, że się wystraszyłam, ale szybciutko się rozpogodziło :loveu:

czekamy na zdjęcia :cool3: