Karolina. Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 [quote name='Gosia2406']Ten imageshack nie działa nam nadal tak jak powinien,dzieje się tak jak pisałam wcześniej:shake:.Z tych stron co nam poleciłaś nie potrafie kożystać.Czy musze najpierw zmniejszyć rozmiar zdjęcia,czy tam samo się zmniejsza,bo w imageshack musiałam zmniejszyć,a tu nie wiem:shake: Ja korzystam z fotosika. Tam najpierw trzeba się zarejestrować, a potem wgrywa się zdjęcia. I jest tam taki kod "Zdjęcie 500px na forum". Ja to zawsze wybieram ;) A czego ten imageshack nie działa? Ja dzisiaj sprawdzałam i mi działa. Post przeskoczył... Quote
Gosia2406 Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 [quote name='Karolina&Lucky']Witamy w niedzielne popołudnie :hand: Będą dzisiaj zdjęcia? :cool3: Ten imageshack nie działa nam nadal tak jak powinien,dzieje się tak jak pisałam wcześniej:shake:.Z tych stron co nam poleciłaś nie potrafie kożystać.Czy musze najpierw zmniejszyć rozmiar zdjęcia,czy tam samo się zmniejsza,bo w imageshack musiałam zmniejszyć,a tu nie wiem:shake: Quote
Gosia2406 Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Cześć niedzielne:bye: Cześć Paulinko. Quote
Gosia2406 Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 [quote name='Karolina&Lucky']Ja korzystam z fotosika. Tam najpierw trzeba się zarejestrować, a potem wgrywa się zdjęcia. I jest tam taki kod "Zdjęcie 500px na forum". Ja to zawsze wybieram ;) A czego ten imageshack nie działa? Ja dzisiaj sprawdzałam i mi działa. Post przeskoczył... Ale mi nie działa,i nie wiem czemu.Coś jest nie tak jak zawsze.:shake: Quote
Aga76 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 http://i40.tinypic.com/2ag5baa.jpg małe mokre słoneczko Quote
Gosia2406 Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Spróbowałam przez coś innego niż zawsze.Mam nadzieje że się uda. Quote
Gosia2406 Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Udało sie:multi:.Kompie Neli w zlewie,ale za żadne skarby nie chce tam siedzieć i mimo wysokości próbóje wyskoczyć,więc do zdjęć musiałam ją z tamtąd wyjąć. Quote
Aga76 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Wstrętna pańcia!I co mi zrobiła?!Za to się na nią obraże! http://i43.tinypic.com/1zw0zsj.jpg Naprawdę poważnie obrażona minka :evil_lol: Quote
Gosia2406 Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Wstrętna pańcia!I co mi zrobiła?!Za to się na nią obraże! Quote
Gosia2406 Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 OOO,czyżby pańcia wyjeła tą wstrętną suszarkę? Quote
Gosia2406 Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 I tak mi zrobiła kucora,choć dzielnie protestowałam. Quote
Aga76 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Wszystkie moje posty przeskoczyły na poprzednią stronę :roll: Gosiu, uśmiałam się z twoich opisów, są świetne a minki niuni zabójcze Jak mogłaś jej to zrobić? hihihi Quote
Gosia2406 Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 I jak zawsze po każdym kompaniu obrażona Neli idzie spać. Quote
ewa2909 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Cześć Gosiu:loveu::loveu::loveu: Śliczny mokry obrażony na pancie malutki krasnalek na chudziutkich łapkach:loveu::loveu::loveu: Tosiek ma takie same jak namoknie:evil_lol: Quote
Gosia2406 Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 [quote name='Aga76']Wszystkie moje posty przeskoczyły na poprzednią stronę :roll: Gosiu, uśmiałam się z twoich opisów, są świetne a minki niuni zabójcze Jak mogłaś jej to zrobić? hihihi Zawsze robi takie miny jak ją kompie,bardzo tego nie lubi,i kucorka też. Quote
dysia-u Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 http://i44.tinypic.com/2rpspe1.jpg a kuku !! :crazyeye: jest tu kto ?? :loveu: Quote
Gosia2406 Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 [quote name='dysia-u']http://i44.tinypic.com/2rpspe1.jpg a kuku !! :crazyeye: jest tu kto ?? :loveu: A kuku,tu kitolek i uszy:cool3: Quote
Kasia&Max Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 dla moich łobuzów kapiel to tez oczywiście kara, tyle, że Max to dzielnie znosi i wogóle nie protestuje za to Maja robi poprostu wszysto by uniknąć każdego etapu kąpieli - od zmoczenia po wysuszenie....:shake:i oczywiście potem dwa obrażone nawet na mnie nie patrzą...no chyba, że mam coś słodkiego:cool3: Quote
Gosia2406 Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Kasia&Max napisał(a):dla moich łobuzów kapiel to tez oczywiście kara, tyle, że Max to dzielnie znosi i wogóle nie protestuje za to Maja robi poprostu wszysto by uniknąć każdego etapu kąpieli - od zmoczenia po wysuszenie....:shake:i oczywiście potem dwa obrażone nawet na mnie nie patrzą...no chyba, że mam coś słodkiego:cool3: Na Neli nawet nagródka nie działa,nie weźmie odemnie nic.Po wszystkim idzie obrażona do swojej torby,włazi pod kocyk i śpi,albo potrzy z byka z pod kocyka i nie chce wyjść,dopiero po jakimś czasie jej przechodzi.Wtedy przychodzi jak gdyby nigdy nic na moje kolana. Quote
Aga76 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Gosia2406 napisał(a):Na Neli nawet nagródka nie działa,nie weźmie odemnie nic.Po wszystkim idzie obrażona do swojej torby,włazi pod kocyk i śpi,albo potrzy z byka z pod kocyka i nie chce wyjść,dopiero po jakimś czasie jej przechodzi.Wtedy przychodzi jak gdyby nigdy nic na moje kolana. Dziewczyna z charakterem :evil_lol: Dzień dobry :loveu: Quote
Gosia2406 Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Czesć Aguś poniedziałkowo.To prawda charakterna jest,nie ma co:evil_lol:. Quote
Pegaza Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Dzien dobry w poludnie stres musi odespac:evil_lol: Quote
Recommended Posts