Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 945
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Gosia2406']Ten imageshack nie działa nam nadal tak jak powinien,dzieje się tak jak pisałam wcześniej:shake:.Z tych stron co nam poleciłaś nie potrafie kożystać.Czy musze najpierw zmniejszyć rozmiar zdjęcia,czy tam samo się zmniejsza,bo w imageshack musiałam zmniejszyć,a tu nie wiem:shake:

Ja korzystam z fotosika. Tam najpierw trzeba się zarejestrować, a potem wgrywa się zdjęcia. I jest tam taki kod "Zdjęcie 500px na forum". Ja to zawsze wybieram ;)
A czego ten imageshack nie działa? Ja dzisiaj sprawdzałam i mi działa.

Post przeskoczył...

Posted

[quote name='Karolina&Lucky']Witamy w niedzielne popołudnie :hand:
Będą dzisiaj zdjęcia? :cool3:
Ten imageshack nie działa nam nadal tak jak powinien,dzieje się tak jak pisałam wcześniej:shake:.Z tych stron co nam poleciłaś nie potrafie kożystać.Czy musze najpierw zmniejszyć rozmiar zdjęcia,czy tam samo się zmniejsza,bo w imageshack musiałam zmniejszyć,a tu nie wiem:shake:

Posted

[quote name='Karolina&Lucky']Ja korzystam z fotosika. Tam najpierw trzeba się zarejestrować, a potem wgrywa się zdjęcia. I jest tam taki kod "Zdjęcie 500px na forum". Ja to zawsze wybieram ;)
A czego ten imageshack nie działa? Ja dzisiaj sprawdzałam i mi działa.

Post przeskoczył...
Ale mi nie działa,i nie wiem czemu.Coś jest nie tak jak zawsze.:shake:

Posted

Udało sie:multi:.Kompie Neli w zlewie,ale za żadne skarby nie chce tam siedzieć i mimo wysokości próbóje wyskoczyć,więc do zdjęć musiałam ją z tamtąd wyjąć.

Posted

Wszystkie moje posty przeskoczyły na poprzednią stronę :roll:

Gosiu, uśmiałam się z twoich opisów, są świetne a minki niuni zabójcze Jak mogłaś jej to zrobić? hihihi

Posted

Cześć Gosiu:loveu::loveu::loveu:
Śliczny mokry obrażony na pancie malutki krasnalek na chudziutkich łapkach:loveu::loveu::loveu:
Tosiek ma takie same jak namoknie:evil_lol:

Posted

[quote name='Aga76']Wszystkie moje posty przeskoczyły na poprzednią stronę :roll:

Gosiu, uśmiałam się z twoich opisów, są świetne a minki niuni zabójcze Jak mogłaś jej to zrobić? hihihi
Zawsze robi takie miny jak ją kompie,bardzo tego nie lubi,i kucorka też.

Posted

dla moich łobuzów kapiel to tez oczywiście kara, tyle, że Max to dzielnie znosi i wogóle nie protestuje za to Maja robi poprostu wszysto by uniknąć każdego etapu kąpieli - od zmoczenia po wysuszenie....:shake:i oczywiście potem dwa obrażone nawet na mnie nie patrzą...no chyba, że mam coś słodkiego:cool3:

Posted

Kasia&Max napisał(a):
dla moich łobuzów kapiel to tez oczywiście kara, tyle, że Max to dzielnie znosi i wogóle nie protestuje za to Maja robi poprostu wszysto by uniknąć każdego etapu kąpieli - od zmoczenia po wysuszenie....:shake:i oczywiście potem dwa obrażone nawet na mnie nie patrzą...no chyba, że mam coś słodkiego:cool3:

Na Neli nawet nagródka nie działa,nie weźmie odemnie nic.Po wszystkim idzie obrażona do swojej torby,włazi pod kocyk i śpi,albo potrzy z byka z pod kocyka i nie chce wyjść,dopiero po jakimś czasie jej przechodzi.Wtedy przychodzi jak gdyby nigdy nic na moje kolana.

Posted

Gosia2406 napisał(a):
Na Neli nawet nagródka nie działa,nie weźmie odemnie nic.Po wszystkim idzie obrażona do swojej torby,włazi pod kocyk i śpi,albo potrzy z byka z pod kocyka i nie chce wyjść,dopiero po jakimś czasie jej przechodzi.Wtedy przychodzi jak gdyby nigdy nic na moje kolana.

Dziewczyna z charakterem :evil_lol:

Dzień dobry :loveu: