Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

my się nie boimy bo jak poznalam mojego Meza mial az 5 takich pająków, przed wyjazdem na Cypr wszystkie je sprzedaliśmy, niektore to nawet byly wieksze niz ten, ktorego pokazala Gosia ale nigdy nie odwazylismy sie ich wziazc na rece:)

• Replies 945
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewa2909 napisał(a):
I ja tez.Już drugi raz do Was pisze i nie wiem dlaczego posty nie wskakują:mad::mad::mad:

Te doog to c zasem mnie tak denerwuje:mad:

Posted

Kasia&Max napisał(a):
my się nie boimy bo jak poznalam mojego Meza mial az 5 takich pająków, przed wyjazdem na Cypr wszystkie je sprzedaliśmy, niektore to nawet byly wieksze niz ten, ktorego pokazala Gosia ale nigdy nie odwazylismy sie ich wziazc na rece:)

A my się nie boimy.Nasza Dorka jest naprawde niegroźna.

Posted

ewa2909 napisał(a):
Z córci też śliczna dziewczynak:loveu::loveu::loveu:
Jak będziesz miała możliwość to zrób jej więcej zdjęć samej najlepiej jak stoi ,bawi się.

Ewciu to nie jest córcia moja,to córcia mojej koleżanki.Moja córcia to już pannica(przynajmniej się za taką uważa)ma 10 lat.Mam jeszcze synka 8lat jest na wcześniejszych zdjęciach w galerii, a to jest jego koleżanka.

Posted

Gosia2406 napisał(a):
Dziś ważyłam Neli,uwaga:820g!22stycznia wazyła 625g,może jednak do 1500g dociągniemy?

Cześć Gosiu:loveu:
Ślicznie Nelusia przybiera na wadze:loveu:
Ja obstawiam że mój Tosiek już nie będzie najmiejszy na dogomani,ale ca ły czas trzymam kciuki za te chociaż półtora :thumbs:kilo

Posted

ewa2909 napisał(a):
Cześć Gosiu:loveu:
Ślicznie Nelusia przybiera na wadze:loveu:
Ja obstawiam że mój Tosiek już nie będzie najmiejszy na dogomani,ale ca ły czas trzymam kciuki za te chociaż półtora :thumbs:kilo

Z 1450 też będziemy się cieszyły.

Posted

Gosia2406 napisał(a):
Z 1450 też będziemy się cieszyły.

Ja jej życz żeby jak najwięcej przybierała bo widze po swoim że taki maluszek to wszystko 3 azy szybciej łapie niż takie więkrze.:-(