izabela.szczepaniak Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 papisia napisał(a):Czy ma ktoś więcej zdjęć z BISów szczeniąt? Zapraszam Albumy - Onet.pl Foto Quote
puli Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Daja_ napisał(a):Jeżeli zadowolą Cię zdjęcia tak marnej jakości,to proszę ;) już wysyłam :) Zdjecia super a latajacy mop najlepszy :loveu::loveu: Dzieki piekne. :lol: Dostałam i odpisałam :lol: Quote
Shetanka Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 http://lh6.ggpht.com/_7X8BnlwHGi8/SmyRq8Yi7sI/AAAAAAAAMHs/fPVtY1vvFgE/s400/DSC_0256.JPG Daja_ mogę prosić to na maila w pełnym rozmiarze? (alau@vp.pl) Quote
aga616 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 mój golden - I, dosk, CWC, NDPwR i BOB:p na finałach kolejny raz nas olano;)a szkoda, bo grubas jest naprawdę w świetnej formie :pmoże w zakopanem uda się stanąć na pudle:evil_lol: Quote
papisia Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 izabela.szczepaniak napisał(a):Zapraszam Albumy - Onet.pl Foto Dziękuję, już oglądałam wszystkie :) Niestety springerek przy podium jest ucięty, a to na jego zdjęciu mi zależy :placz: Quote
Talagia Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 aga616 napisał(a):mój golden - I, dosk, CWC, NDPwR i BOB:p na finałach kolejny raz nas olano;)a szkoda, bo grubas jest naprawdę w świetnej formie :pmoże w zakopanem uda się stanąć na pudle:evil_lol: Wielkie brawa! No to w Zakopanem znow walczymy o pudło :multi: Quote
panienkabubu Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Talagia napisał(a):To napewno pies z młodzieży, bo słyszałam że zostają na grupe i BIS junior ;) Yoshko napisał(a):BOG IV GR. 1 MÓJ z Koszęcińskej Dąbrowy -j.szorst.std 2 Goldader DEAR DANDY- krótkowłosy std. 3.DUSTIN Słodki Urwis-długowłosy std. lupak napisał(a):BOG V - 2. Alaskan Malamute, pies, młodzież - BALTO Srebrny Kieł :lol: dzięki wielkie! Teraz poszukuję tylko Yorka, Bloodhounda i Rhodesiana ;-) Quote
aga616 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Talagia napisał(a):Wielkie brawa! No to w Zakopanem znow walczymy o pudło :multi: w zakopanem idziemy razem na BIS-a ;);) Quote
wzjoanna Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Rewelacyjna foto relacja!!! Miło się ogląda... Pozdrawiam, :) izabela.szczepaniak napisał(a):Witam i gratulacje dla wszystkich a tu skromna foto-relacja w kolejności rasy na ringach pokazy szkolenia psa obronnego (sportowe) i finały brakuje mi tylko zdjęcia z "pudła" gr. 1. Albumy - Onet.pl Foto miłego ogladania :p jakby ktos chcial jakąś fotkę to proszę o pv. Quote
dzasta Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 http://i441.photobucket.com/albums/qq135/bernardyny/DSC_6509_640_x_480.jpg panienkabubu dzięki wielkie za uchwycenie Nas biegnących ale niestety nie zdążyłyśmy na ring...samochód nam się popsuł po drodze :( Quote
Yanni Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Daja_ napisał(a): http://lh3.ggpht.com/_7X8BnlwHGi8/SmyRK-SzqyI/AAAAAAAAMGY/6ZFDW_VoOWo/s576/DSC_0228.JPG oooooo...i moja wampirzyca się zmieściła w Twojej foto relacji-dzięki bardzo !!! Quote
PANGEA Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Deja Te dwa pregowane dozki :loveu: to moje wspolpasazerki.... suczki mojej kolezanki... moge je ukrasc :roll:..... a moze masz ich wiecej :razz: baaaaardzo prosilabym na pangea@poczta.onet.pl Quote
aleb Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 katik: PSY szczeniąt 1. XARO Kojec Ochojec młodzieży 1. TOBLERONE Optimus Canis NJ, BOB, BOG1 2. Loresho BRONZE BLUSH 3. REPAY EVILWITH BOHEMIA BRAS 4. WHARL MALMESBURY SABLE BLUES pośrednia 1. CHOCO-SCHNUFI Z GRODU HRABIEGO 2. MORRIS Z GRODU HRABIEGO MALMESBURY 3. BEN z Rodu Gomola FCI 4. XANTOS ADEKATOS POLAND otwarta 1. AMON z Zielonego Gronia 2. LOCKY Kreuzburg 3. BACUŚ Nadwiślańskie Łąki 4. HAPPY BOY LUALABA użytkowa 1. JACK DANIELS ROYAL STANDARD championów 1. Tullochmohr OH SO THRILLING NDPwR SUKI szczeniąt 1. INKA Elninio NSzcz. 2. AS GOOD AS GOLD BELLA MARE FCI 3. KSENA młodzieży 1. FAMA AZGARD EKADO 2. LUCKA Z GÓRALSKIEJ 3. ISKRA Adekatos Poland 4. EVORA EKADO pośrednia 1. LEMONADE KOCIOKWIK 2. ANTIOPIA z Psiego Chaosu 3. WIKTORIA Dor-Gladiator 4. ROKSANA MY SWEET ILUSSION otwarta 1. RED HOT CHILLI PEPPER Azgard NDSwR 2. ARABELA Zarzycka Dolina 3. BONA Duma Barona 4. FERA z Góralskiej Quote
Recommended Posts