panienkabubu Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Oki, dziękuję, czekam na resztę :cool3: Mogą być same numerki startowe - dysponuję katalogiem Quote
Shetanka Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 panienkabubu napisał(a):Mogą być same numerki startowe - dysponuję katalogiem Katalogiem to ja też dysponuje, część wyników pisałam z pamięci :eviltong: (tj. tylko rasy miałam zapisane) - więc numerków nie zapamiętałam :lol: Quote
McDzik Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Ale ładne medale dawali :loveu: Może za rok się tam wybiorę bo w tym nie wypaliło :oops: Quote
EFMAN Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 panienkabubu napisał(a):Proszę o pomoc w ustaleniu: BIS Ras PL - PON - który? BOG III - 3. York - Który? BOG IV - imiona zwycięzców 1,2,3 lokata BOG V - 2. Alaskan - który? BOG VI - 2. Rhodesian, 3. Bloodhound - które to psiaki? BOG VII - wyzły i pointer - które dokładnie? BOG IX - 1. Pudel mini (ten od p. Chrystoph?), 3. chihuahua krótk - która? BOG X - 2 - saluki? BOG IX-MR.PONTIUS od Lalanki pudel miniaturowy czarny wł.Aneta Chrystoph. BIS-prawdopodobnie drugi Quote
EFMAN Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Może ktoś fotografował pudle? Bardzo proszę o wstawienie zdjęć! Quote
Dream Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Grupa VII, pointer, KORA z Halikarnasu, BOG III Quote
Goshka Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Gr. VII- BOG-2 weimar ISABELLE ADJANi Imperium Star Ma ktoś zdjecie z BOG VII wtedy udałoby sie zlokalizowac wyzła z BOG-1 Quote
panienkabubu Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 panienkabubu napisał(a):Proszę o pomoc w ustaleniu: BIS Ras PL - PON - który? BOG III - 3. York - Który? BOG IV - imiona zwycięzców 1,2,3 lokata BOG V - 2. Alaskan - który? BOG VI - 2. Rhodesian, 3. Bloodhound - które to psiaki? BOG VII - 1. wyżeł niemiecki krótkowłosy - który? BOG IX - 3. chihuahua krótk - która? BOG X - 2 - saluki? przypominam się Quote
wzjoanna Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 panienkabubu napisał(a):przypominam się [SIZE=2] wg mnie BOG IX Chihuahua krótkowłosy, pies, pośrednia - PIRAT Z WYSPY UZNAM Quote
macsow1 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 III BOG 9 to chihuahua długowłosa!!!!! BUBU Nortonia :loveu: Quote
macsow1 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 polski woczarek nizinny- jejmość z gangu długich Quote
wzjoanna Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 macsow1 napisał(a):III BOG 9 to chihuahua długowłosa!!!!! BUBU Nortonia :loveu: myślałam, że wygrał PIRAT Z WYSPY UZNAM (tak przeczytałam na innym forum...). ewentualnie(!) przepraszam za wprowadzenie w błąd!:oops: Quote
puli Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Daja_ napisał(a): http://lh3.ggpht.com/_7X8BnlwHGi8/SmyQ5b3F9ZI/AAAAAAAAMFo/yn1C_GD2AQs/s576/DSC_0211.JPG Co prawda nam sie wystep niespecjalnie udał ale za to Twoje zdjęcia wyszły rewelacyjnie.:loveu: :loveu: Moge ukraść?? Albo pieknie poprosić o oryginały? hungarianpuli@gmail.com Elitesse napisał(a):tak wogole nasze dogomaniackie puli sa boskie :loveu::loveu: ring sznaucow byl niedaleko glownego wiec moglismy sobie obejrzec ich wystep :loveu::loveu:No to mieliście niezły ubaw. :evil_lol::roflt: Do dziś sie zastanawiam jakim cudem udało nam sie tak schrzanić pokaz. Normalnie obciach roku :flaming: :evil_lol::evil_lol: Quote
izabela.szczepaniak Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Witam i gratulacje dla wszystkich a tu skromna foto-relacja w kolejności rasy na ringach pokazy szkolenia psa obronnego (sportowe) i finały brakuje mi tylko zdjęcia z "pudła" gr. 1. Albumy - Onet.pl Foto miłego ogladania :p jakby ktos chcial jakąś fotkę to proszę o pv. Quote
panienkabubu Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 wzjoanna napisał(a): wg mnie BOG IX Chihuahua krótkowłosy, pies, pośrednia - PIRAT Z WYSPY UZNAM Talagia napisał(a):BOG VII to na pewno DON z Czarnego Dworu Squ napisał(a):BOG X - 2 - Ritzas Shams al Din macsow1 napisał(a):III BOG 9 to chihuahua długowłosa!!!!! BUBU Nortonia :loveu: macsow1 napisał(a):polski woczarek nizinny- jejmość z gangu długich dzięki :loveu: Quote
panienkabubu Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Teraz brakuje mi już tylko: BOG III - 3. Yorkshire Terrier BOG IV - całość :( BOG V - 2. Alaskan Malamute BOG VI - 2. Rhodesian; 3. Bloodhound Quote
Aldona z Sosnowca Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Łęgowik - Lewandowska Magdalena - Dąbrowa Górnicza Alaskan Malamute, pies, pośrednia - TAGGART Sunkan Wakan Łęgowik - Lewandowska Magdalena - Dąbrowa Górnicza Alaskan Malamute, pies, młodzieży - BALTO Srebrny Kieł Ja moge tylko tyle napisac-ze to jeden z tych dwóch.. Jesli chodzi o malamuta oczywiscie... Quote
Talagia Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Aldona z Sosnowca napisał(a):Łęgowik - Lewandowska Magdalena - Dąbrowa Górnicza Alaskan Malamute, pies, pośrednia - TAGGART Sunkan Wakan Łęgowik - Lewandowska Magdalena - Dąbrowa Górnicza Alaskan Malamute, pies, młodzieży - BALTO Srebrny Kieł Ja moge tylko tyle napisac-ze to jeden z tych dwóch.. Jesli chodzi o malamuta oczywiscie... To napewno pies z młodzieży, bo słyszałam że zostają na grupe i BIS junior ;) Quote
Yoshko Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 BOG IV GR. 1 MÓJ z Koszęcińskej Dąbrowy -j.szorst.std 2 Goldader DEAR DANDY- krótkowłosy std. 3.DUSTIN Słodki Urwis-długowłosy std. Quote
lupak Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 BOG V - 2. Alaskan Malamute, pies, młodzież - BALTO Srebrny Kieł :lol: Quote
Daja_ Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 puli napisał(a):Co prawda nam sie wystep niespecjalnie udał ale za to Twoje zdjęcia wyszły rewelacyjnie.:loveu: :loveu: Moge ukraść?? Albo pieknie poprosić o oryginały? hungarianpuli@gmail.com Jeżeli zadowolą Cię zdjęcia tak marnej jakości,to proszę ;) już wysyłam :) Kolejna seria zdjęć : Quote
Recommended Posts