Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 243
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam,czy ktoś mógłby mi sprawdzić na jakim ringu i o której będą bulteriery oraz mini bule? No i jeszcze ile ich jest?
Niestety,coś mi się stało niedobrego z Adobe i nie mogę odczytać pliku pdf- wciąż mi się komp wiesza.
Będe wdzięczna!:megagrin::candle:

Posted

Lapeno napisał(a):
Przepraszam,czy ktoś mógłby mi sprawdzić na jakim ringu i o której będą bulteriery oraz mini bule? No i jeszcze ile ich jest?
Niestety,coś mi się stało niedobrego z Adobe i nie mogę odczytać pliku pdf- wciąż mi się komp wiesza.
Będe wdzięczna!:megagrin::candle:

ring 11
bulikow jest 7 a mini bulikow 2
wychodza po 14 amstafach

Posted

Dream napisał(a):
Bulteriery ring 11, przed nimi 14 psów - teraz widzę, że za późno ;)

No no no oczą swym nie wierze znow sie w kraju spotykamy:)
Na sa koniec stadionu nas wywalili mam tylko nadzieje ze lac jak w Saczu nie bedzie a patrzac dzis za okno to takiej pogody tez bym nie chciala 29 w cieniu:((

Posted

Czy znalazłby sie ktoś z Krakowa kto mógłby zabrac z powrotem jedna osobe + dwa średnie, grzeczne burki?
Jeden burek moze jechac na kolanach a drugi na podłodze.

Burki beda brały udział w pokazach szkolenia wiec byłyby gotowe do wyjazdu zaraz po ich zakończeniu.
Planowałam powrót autobusem i pociagiem ale zapowiada sie taki upał że miśki sie usmażą na asfalcie jeszcze zanim dotrą na katowicki dworzec.....:shake:

Posted

panienkabubu napisał(a):
W Sosnowcu dzisiaj (jakieś 10km od wystawy) - 36stopni w cieniu :mdleje:

jest dobrze :D, my właśnie wróciliśmy z bażantów - tylko one się pochowały dziś :(

Posted

Dream napisał(a):
Wytrzymają ;)

Talagia napisał(a):
Psy pewnie tak, ale my? ;(

My mamy buty a psy nie.
Nasze nosy sa znacznie wyżej niz psie i nie musimy wdychać powietrza tuż nad ziemią.
A w tej chwili temperatura asfaltu w Krakowie wynosi ponad 50 stopni.
:shake: