ivuszko Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Kochani! potrzebujemy pilnie pomocy!! ZUK w Wejherowie odebrał informacje, że sunia, którą oddali do adopcji jakieś 2 miesiące temu, jest bita i głodzona przez obecnych właścicieli. Sunia ma teraz ok 8 mcy. W tej chwili jedzie po nią Straż Miejska i sunia zostanie odebrana tym &*&^&$$#$(*(). Niestety trafi albo na przechowanie do ZUKu albo do schroniska w Gdyni... Przerażona, zagłodzona, pobita... PILNIE szukamy dla niej domku, DT lub najlepiej DS!! Jak tylko otrzymam jej zdjęcia zaraz je tu umieszczę. Może ktoś mógłby ją przygarnąć choćby tymczasowo i poprowadzić akcje adopcyjną? Ja pomogę jak będę potrafiła... Quote
monikab Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 sk****syny,worek treningowy mogli przygarnąć z marketu a nie fafelkę,no przecież takich to tylko za jaja powiesić Quote
ivuszko Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 tak wyglądała przed oddaniem do tamtych ludzi... Nie mamy jeszcze jej zdjęć z dzisiaj bardzo prosimy o pomoc............:-(:-(:-(:-(:-(:-( Quote
ivuszko Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 monikab - dokładnie, nóż w kieszeni się otwiera:( Całe szczęście dobry człowiek poinformował o znęcaniu się tych "ludzi" nad nią i można coś z tym zrobić :( Czy ktoś mógłby ją wrzucić na forum fafelków? Quote
Guest monia3a Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Śliczna dziewczynka, całe szczęście, że ktoś powiadomił odpowiednie władze bo nie wiadomo co ten bydlak mógł jej zrobić :-( Quote
ivuszko Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 najnowsze wieści! Sunia została zabrana od oprawców i trafiła do schroniska animals dąbrówka! [url=http://www.schronisko-dabrowka.pl/]Schronisko D Quote
ivuszko Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 niestety tego nie wiem (koleżanka straciła z nią kontakt w momencie "przejęcia" suni przez Animalsów) Podejrzewam, że teraz aktualne informacje będzie miała kierowniczka schroniska: Schronisko Dąbrówka (kontakt ze strony: Patrycja Zielińska tel. 607 540 557) Quote
Germaine Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Rozmawiałam z Panią Patrycją, sunia właśnie została adoptowana i pojechała do nowego domu :p Quote
ivuszko Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 Właśnie dostałam telefon, że sunia została zabrana.. Trzeba przyznać, że bardzo szybko :crazyeye::crazyeye: :D Czy jest tu osoba, która ją przygarnęła? prosimy o informacje dotyczące jej stanu, charakteru i w ogóle zdjęcia:))) Quote
Guest monia3a Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 No proszę ekspresowa adopcja :multi: Czekam na fotki... Quote
Recommended Posts