Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oto następna nasza podopieczna, która czeka na swojego człowieka w schronisku w Kruszewie:

Nazywa się KRÓTKA - w schronisku została tak ochrzczona. Nie ma ogonka i jak się cieszy to dupinką rzuca na lewo i prawo :loveu:A co ciekawsze ma sterczące uszy :p Bardzo lgnie do ludzi i cały czas nam towarzyszyła w obchodzie schroniska. Jest bardzo łagodna i młodziutka ( ok 1 - 1,5 roku) Głowa siega do połowy łydki , takie 8-10 kg, drobnej budowy z duzym , puszystym futrem.

a oto Krótka

I tu mnie Krótka zaskoczyła bo byłam przekonana, ze ma klapniete uszy a tu proszę ...

Kontakt w jej sprawie - owieczka i jayo (można na PW)

Krótka ma już swoje ogłoszenie na alegratka, ale trzeba poogłaszać ją jeszcze w innych miejscach. Jeśli możecie pomóc, to proszę, zróbcie to.

Posted

Krotka jej na imię - to i jej historia adopcji chyba bedzie krotka :-)

Panienka trafila do cudnego domu na tygodniowy DT - ale stawiam na to, ze to bedzie juz jej stale miejsce pobytu. Malzenstwo lekarzy z Warszawy, ktore stracilo 17-letnia sunie, postanowilo sie ja zaopiekowac.

Dzis przyjechala prosto ze schroniska, troche zapchlona, okrutnie sfilcowana, ale Panstwo od razu zabrali sie za odczyszczanie siersci i odczynianie urokow :loveu::loveu::loveu:

Trzymajcie kciuki !!

Posted

a takiego maila dostalam dzis wieczorem:

[FONT=Arial]Dziękujemy za wczorajszą wizytę i pozostawienie u nas suni. Wykąpaliśmy ją, ujawniło się bardzo mało pchełek, byla zadziwiająco spokojna. kupiłem Frontline Combo, powiedziano, że można te krople zastosować trzy dni po kąpieli. W nocy spokojnie leżała. Dziś kilka spacerów - zrobiła co trzeba, w domu ani razu. Coraz mniej się boi, merda kuprem, robi stójki, je suchą karmę i pije. [/FONT]
[FONT=Arial]Wygląda na to, że robi wszystko, żebyśmy się do niej przekonali...[/FONT]
[FONT=Arial]Pozdrawiamy!

:loveu: kciuki poprosze !!
[/FONT]

• 3 weeks later...