Yana Posted November 2, 2012 Author Posted November 2, 2012 śpiochy ciąg dalszy :-) tym razem cała trójka Quote
Oscar Patric Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 [quote name='Yana']śpiochy ciąg dalszy :-) tym razem cała trójka Oscar ostatnio podobnie czas spędza:lol: buziaczki zasyłamy,miłego weekendu:) Quote
Yana Posted November 2, 2012 Author Posted November 2, 2012 unikatowydiament napisał(a):Oscar ostatnio podobnie czas spędza:lol: buziaczki zasyłamy,miłego weekendu:) no tak.. dni krótsze... wieczory zimne... również życzymy miłego weekendu :-) Quote
Kaaasia Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 http://img827.imageshack.us/img827/4209/010pyh.jpg Jakie leniuszki ;). A Pańciostwu to już tylko podłoga została :eviltong: http://img689.imageshack.us/img689/7424/023urw.jpg Melcia ma piękny ten ryjek :loveu:. A jak grzecznie dziewczyny pozują. Ciekawa czy ja kiedykolwiek doczekam chwili aż moje faflaste coś troszkę się uspokoi :evil_lol: Quote
phase Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 O matko, ile śniegu! :) I jakie szaleństwa. :) Aż chce się do nich dołączyć. :lol:http://img827.imageshack.us/img827/4209/010pyh.jpg Quote
Don_Vito Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Ale Was zasypało! :crazyeye: Dziewczynki śliczne jak zwykle, a pogoda widać im najbardziej pasuje! :evil_lol: Quote
Yana Posted November 4, 2012 Author Posted November 4, 2012 [quote name='Kaaasia']http://img827.imageshack.us/img827/4209/010pyh.jpg Jakie leniuszki ;). A Pańciostwu to już tylko podłoga została :eviltong: http://img689.imageshack.us/img689/7424/023urw.jpg Melcia ma piękny ten ryjek :loveu:. A jak grzecznie dziewczyny pozują. Ciekawa czy ja kiedykolwiek doczekam chwili aż moje faflaste coś troszkę się uspokoi :evil_lol: na szczęście mamy jeszcze jedną kanapę w domu ;-) a ta dostała się psiakom "w posiadanie" ;-) Mela jest dośc opanowana z natury, ale Yanka musiała długo dorastac żebym mogła ją tak w obcym miejscu posadzic, odejśc i fotkę zrobic... [quote name='phase']O matko, ile śniegu! :) I jakie szaleństwa. :) Aż chce się do nich dołączyć. :lol:http://img827.imageshack.us/img827/4209/010pyh.jpg oj było dużo radości z tego pierwszego śniegu :-) [quote name='tatankas']A u nas deszczowo-zazdroszczę :) po śniegu ani śladu... teraz mamy zielono :-) [quote name='Don_Vito']Ale Was zasypało! :crazyeye: Dziewczynki śliczne jak zwykle, a pogoda widać im najbardziej pasuje! :evil_lol: to prawda zasypało, jeszcze nigdy nie widziałam tyle śniegu w październiku... na szcęście wróciła piękna jesien :-) Quote
Kaaasia Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Cieszcie się że macie zielono bo u nas błoto wszędzie :shake: Quote
Yana Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 no u nas niewesoło ostatnio... Melka pogryzła i zjadła kawałek koca i mocno to odchorowała, wdał się stan zapalny jelit... teraz jest lepiej, ale poprzedni tydzień codziennie była wizyta u lekarza, codzienne zastrzyki, kroplówka... Quote
Telimena Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 no pięknie a co Melkę napadło? jak tam Yana? Quote
Yana Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 Telimena napisał(a):no pięknie a co Melkę napadło? jak tam Yana? nie wiem sama... do tej pory ani nic nie niszczyła ani tym bardziej nie zjadała, pierwszy raz taki numer wywinęła... z nudów może, teraz jak jest tak szybko ciemno, to niestety spacery są stanowczo krótsze... A u Yany wszystko w porządeczku :-) dziewczyna kwitnie i szaleje... rozumu z wiekiem ubywa ;-) musze jej przypominać, że już nie jest szczeniorem a panią w średnim wieku ;-) Quote
Telimena Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 no wiesz... to co o mojej Telimenie trzeba by powiedzieć... :) ona na pewno żadną damą w średnim wieku nie jest :D Quote
Yana Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 Telimena napisał(a):no wiesz... to co o mojej Telimenie trzeba by powiedzieć... :) ona na pewno żadną damą w średnim wieku nie jest :D widać to rodzinne :-D ale Yana z wiekiem staje się też niesamowitą pieszczochą, jak była młodziutka, to raczej taka trochę niedotykalska była... a teraz... przychodzi, przytula się, głowę mi pod ramię wkłada, albo pod sweter i czeka żeby ja glaskac, przytulać i całować... no niesamowite to jest... bardzo to lubię :-) Quote
Oscar Patric Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 buziaczki pięknym Dziewczynką ślemy:) Quote
Yana Posted November 22, 2012 Author Posted November 22, 2012 unikatowydiament napisał(a):buziaczki pięknym Dziewczynką ślemy:) dzięki :-) Quote
tatankas Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Yana napisał(a):widać to rodzinne :-D ale Yana z wiekiem staje się też niesamowitą pieszczochą, jak była młodziutka, to raczej taka trochę niedotykalska była... a teraz... przychodzi, przytula się, głowę mi pod ramię wkłada, albo pod sweter i czeka żeby ja glaskac, przytulać i całować... no niesamowite to jest... bardzo to lubię :-) A moje rudzielce w każdym wieku takie są,Niki ma niby dopiero 3 lata,ale od zawsze gdy tylko oczy otwieram to już nos pod ręką jest,jak jej się zapytam z rana:"Czego chcesz?" to ona mi potrafi chlasnąć łapą po twarzy,no głupa pani nie wie :D I jak ja się rano szykuję to chodzi krok w krok i nosem trąca,a jak tylko usiądę to dupinka albo między nogami od razu u mnie,albo(co boleśniejsze) cała na kolana się pakuje. Quote
Yana Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 tatankas napisał(a):A moje rudzielce w każdym wieku takie są,Niki ma niby dopiero 3 lata,ale od zawsze gdy tylko oczy otwieram to już nos pod ręką jest,jak jej się zapytam z rana:"Czego chcesz?" to ona mi potrafi chlasnąć łapą po twarzy,no głupa pani nie wie :D I jak ja się rano szykuję to chodzi krok w krok i nosem trąca,a jak tylko usiądę to dupinka albo między nogami od razu u mnie,albo(co boleśniejsze) cała na kolana się pakuje. one są poprostu niesamowite i jedyne w swoim rodzaju :-D Quote
Kaaasia Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Boksie to zawsze znajdą sobie odpowiednie miejsce do spania :loveu: Mój już nie przychodzi pospać na kolankach :roll: Quote
Recommended Posts