Jump to content
Dogomania

Yanusia i Melcia moje kochane małpiszonki :-)

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

unikatowydiament napisał(a):
Oscar ostatnio podobnie czas spędza:lol:
buziaczki zasyłamy,miłego weekendu:)

no tak.. dni krótsze... wieczory zimne...

również życzymy miłego weekendu :-)

Posted

[quote name='Kaaasia']http://img827.imageshack.us/img827/4209/010pyh.jpg Jakie leniuszki ;). A Pańciostwu to już tylko podłoga została :eviltong:
http://img689.imageshack.us/img689/7424/023urw.jpg Melcia ma piękny ten ryjek :loveu:.
A jak grzecznie dziewczyny pozują. Ciekawa czy ja kiedykolwiek doczekam chwili aż moje faflaste coś troszkę się uspokoi :evil_lol:

na szczęście mamy jeszcze jedną kanapę w domu ;-) a ta dostała się psiakom "w posiadanie" ;-)
Mela jest dośc opanowana z natury, ale Yanka musiała długo dorastac żebym mogła ją tak w obcym miejscu posadzic, odejśc i fotkę zrobic...

[quote name='phase']O matko, ile śniegu! :) I jakie szaleństwa. :)
Aż chce się do nich dołączyć. :lol:http://img827.imageshack.us/img827/4209/010pyh.jpg

oj było dużo radości z tego pierwszego śniegu :-)

[quote name='tatankas']A u nas deszczowo-zazdroszczę :)

po śniegu ani śladu... teraz mamy zielono :-)

[quote name='Don_Vito']Ale Was zasypało! :crazyeye: Dziewczynki śliczne jak zwykle, a pogoda widać im najbardziej pasuje! :evil_lol:

to prawda zasypało, jeszcze nigdy nie widziałam tyle śniegu w październiku... na szcęście wróciła piękna jesien :-)

• 3 weeks later...
Posted

no u nas niewesoło ostatnio... Melka pogryzła i zjadła kawałek koca i mocno to odchorowała, wdał się stan zapalny jelit... teraz jest lepiej, ale poprzedni tydzień codziennie była wizyta u lekarza, codzienne zastrzyki, kroplówka...

Posted

Telimena napisał(a):
no pięknie a co Melkę napadło? jak tam Yana?

nie wiem sama... do tej pory ani nic nie niszczyła ani tym bardziej nie zjadała, pierwszy raz taki numer wywinęła... z nudów może, teraz jak jest tak szybko ciemno, to niestety spacery są stanowczo krótsze...

A u Yany wszystko w porządeczku :-) dziewczyna kwitnie i szaleje... rozumu z wiekiem ubywa ;-) musze jej przypominać, że już nie jest szczeniorem a panią w średnim wieku ;-)

Posted

Telimena napisał(a):
no wiesz... to co o mojej Telimenie trzeba by powiedzieć... :) ona na pewno żadną damą w średnim wieku nie jest :D

widać to rodzinne :-D
ale Yana z wiekiem staje się też niesamowitą pieszczochą, jak była młodziutka, to raczej taka trochę niedotykalska była... a teraz... przychodzi, przytula się, głowę mi pod ramię wkłada, albo pod sweter i czeka żeby ja glaskac, przytulać i całować... no niesamowite to jest... bardzo to lubię :-)

Posted

Yana napisał(a):
widać to rodzinne :-D
ale Yana z wiekiem staje się też niesamowitą pieszczochą, jak była młodziutka, to raczej taka trochę niedotykalska była... a teraz... przychodzi, przytula się, głowę mi pod ramię wkłada, albo pod sweter i czeka żeby ja glaskac, przytulać i całować... no niesamowite to jest... bardzo to lubię :-)

A moje rudzielce w każdym wieku takie są,Niki ma niby dopiero 3 lata,ale od zawsze gdy tylko oczy otwieram to już nos pod ręką jest,jak jej się zapytam z rana:"Czego chcesz?" to ona mi potrafi chlasnąć łapą po twarzy,no głupa pani nie wie :D
I jak ja się rano szykuję to chodzi krok w krok i nosem trąca,a jak tylko usiądę to dupinka albo między nogami od razu u mnie,albo(co boleśniejsze) cała na kolana się pakuje.

Posted

tatankas napisał(a):
A moje rudzielce w każdym wieku takie są,Niki ma niby dopiero 3 lata,ale od zawsze gdy tylko oczy otwieram to już nos pod ręką jest,jak jej się zapytam z rana:"Czego chcesz?" to ona mi potrafi chlasnąć łapą po twarzy,no głupa pani nie wie :D
I jak ja się rano szykuję to chodzi krok w krok i nosem trąca,a jak tylko usiądę to dupinka albo między nogami od razu u mnie,albo(co boleśniejsze) cała na kolana się pakuje.

one są poprostu niesamowite i jedyne w swoim rodzaju :-D