Jump to content
Dogomania

Yanusia i Melcia moje kochane małpiszonki :-)

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kaaasia']Piękne turystki :smile:
Melcia ma cudnie pomarszczoną morduchę :loveu:[/QUOTE]

tia... tak cudnie pomarszczoną, że aż za bardzo :-P

Posted

[quote name='Don_Vito']Dziewczyny są przepiękne! :loveu: Yana jaka się wydaje poważna! :eviltong:[/QUOTE]

dzięki :-) a jaka tam poważna... czy mając trzy szare komóreczki pożna być poważnym ;-) te psy nigdy nie dorośleją... szkoda, że nie nagrałam filmiku co one wczoraj wyprawiały na spacerze po lesie :-)

Posted

[quote name='Kaaasia']Przynajmniej ma te trzy szare komórki ;) bo u mojego trudno stwierdzić nawet jedną :evil_lol:[/QUOTE]

bo nawet te trzy rozwinęły się z wiekiem ;-)

Posted

[quote name='unikatowydiament']doberek,tulaski zasyłamy:)

w itamy :-)

[quote name='Moniek193']http://desmond.imageshack.us/Himg10/scaled.php?server=10&filename=148sk.jpg&res=landing zakochałam się! :loveu:

ja też sie zakochałam.. w Karkonoszach :loveu:... cudowne miejsce. Spędzilismy tam wspaniały tydzień, psy przeszczęsliwe, codziennie miały długie wycieczki. Najchętniej pojechalabym tam znowu... niestety siedzę w pracy :roll:

Posted

Medorowa napisał(a):
Takie same posłanka, takie same kocyki i takie same dwie kochane mordunie;):loveu:

musi byc sprawiedliwie ;-)

Kaaasia napisał(a):
One same się tak pięknie poprzykrywały czy to robota pańci? :loveu:

przykrywanie to mój obowiązek ;-) na hasło "idziemy spać" małpy biegną na górę do pokoju, w którym spią, układaja się na posłaniach a ja je dokładnie przykrywam :-) to taki masz wieczorny zwyczaj ;-)

unikatowydiament napisał(a):
My także Księżniczki serdecznie pozdrawiamy:)

dziękujemy :-)

Posted

Yana napisał(a):

przykrywanie to mój obowiązek ;-) na hasło "idziemy spać" małpy biegną na górę do pokoju, w którym spią, układaja się na posłaniach a ja je dokładnie przykrywam :-) to taki masz wieczorny zwyczaj ;-)

Masz super wyszkolone dziewczynki :smile:
U mnie na haslo "do siebie" Oli chce się ładować do łóżka :evil_lol:. Tak to jest jak się faflaka rozpuści ;)

Posted

[quote name='phase']http://imageshack.us/scaled/landing/69/046ml.jpg jakie spokojniutkie i grzeczniutkie. :loveu:

tiaaa... szczególnie jak śpią :-D

[quote name='Kaaasia']Masz super wyszkolone dziewczynki :smile:
U mnie na haslo "do siebie" Oli chce się ładować do łóżka :evil_lol:. Tak to jest jak się faflaka rozpuści ;)

jak Yana była sama, to też spała w łóżku, ale jak jest Mela, to się już we czwórkę nie mieścimy ;-)
i musiała sie na psie posłanie przenieśc :-)