Jump to content
Dogomania

Yanusia i Melcia moje kochane małpiszonki :-)

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ano u nas nic ciekawego w sumie... tylko czasu notorycznie na wszystko brak... zaglądam na wątki, ale nie zawsze mam chwilke, żeby coś skrobnąc...

Melka naciągnęła sobie wiązadło krzyżowe... lekarz nastraszył mnie operacją :-( ale mam nadzieję, że do tego nie dojdzie... na razie oszczędzamy nogę, ma zakaz treningów, biegania i nawet spacerów. Ale to nie takie proste dopilnować, żeby bokser nie biegał... dochodzi do tego, że po własnym ogrodzie na smyczy z nią chodzę bo to jedyny sposób, żeby powstrzymać ją od szaleństw. Do tego Yana ciągle zaczepia ją do zabawy i czasami muszę je izolować... no i nudzi się bidulka niesamowicie, bo niczego jej nie wolno. Ale mam nadzieję, że jeszcze kilka dni i powoli wrócimy do większej aktywności :-)

A tu fotka z odtatniego weekendu. Dziewczyny odpoczywają od upału :-)

Posted

dzięki za życzenia zdrówka.... pomogło ;-)

Chyba jednak to więzadło nie było zerwane, a tylko naciągnięte. Wczoraj wyciągnęłam zabawki, które przez tydzień były schowane, radości nie było końca, do późnego wieczora dziewczyny rozrabiały. Mela nadrabia tydzień bezczynności, energii ma tyle jakby jej ktoś śmigło koło ogona zamontował ;-)

Ale żeby nie było za dobrze Mikuś naderwał sobie pazura u samej nasady. Wieczór spędziąlm u weta. Trzeba było pazur w znieczuleniu usuwać. Teraz chodzi bidak z opatrunkiem na pół łapy...

• 3 weeks later...
Posted

Magda, a co Ty sie nie chwalisz osiagami Melusi? Własnie zobaczyłam na FB, że Pani Habior wstawiła zdjęcie baaaardzo groźnej Meli. :cool3::loveu::loveu:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Jak zawsze piękne :D

dzięki ;-)

Patisa napisał(a):
Magda, a co Ty sie nie chwalisz osiagami Melusi? Własnie zobaczyłam na FB, że Pani Habior wstawiła zdjęcie baaaardzo groźnej Meli. :cool3::loveu::loveu:

osiągami haha... na razie to się szkolimy... czekam czy jeszcze jakieś zdjęcie będzie i wstawię i tutaj ;-)

Posted

wkleję, jak już wszystkie dostanę... a na razie Yana w nowej, super pięknej obroży :-) Melka też ma piękną choc inną, ale dzisiaj nei chciała pozowac ;-)

Posted

[quote name='Yana']wkleję, jak już wszystkie dostanę... a na razie Yana w nowej, super pięknej obroży :-) Melka też ma piękną choc inną, ale dzisiaj nei chciała pozowac ;-)

ale pięknie wygląda:) :)

Posted

Tą fotkę widziałam,ale na profilu sklepu jako zadowolona klientka z obroży,a sklepik ageralion ;) Dawaj linka do swojego profilu,wpadniemy się przywitać z moim rudaskiem :)