Yana Posted May 25, 2012 Author Posted May 25, 2012 Ano u nas nic ciekawego w sumie... tylko czasu notorycznie na wszystko brak... zaglądam na wątki, ale nie zawsze mam chwilke, żeby coś skrobnąc... Melka naciągnęła sobie wiązadło krzyżowe... lekarz nastraszył mnie operacją :-( ale mam nadzieję, że do tego nie dojdzie... na razie oszczędzamy nogę, ma zakaz treningów, biegania i nawet spacerów. Ale to nie takie proste dopilnować, żeby bokser nie biegał... dochodzi do tego, że po własnym ogrodzie na smyczy z nią chodzę bo to jedyny sposób, żeby powstrzymać ją od szaleństw. Do tego Yana ciągle zaczepia ją do zabawy i czasami muszę je izolować... no i nudzi się bidulka niesamowicie, bo niczego jej nie wolno. Ale mam nadzieję, że jeszcze kilka dni i powoli wrócimy do większej aktywności :-) A tu fotka z odtatniego weekendu. Dziewczyny odpoczywają od upału :-) Quote
Oscar Patric Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 piękne laseczki:loveu: dużo zdrówka Melci:) Quote
Kaaasia Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 Biedna Melcia- dużo zdrówka dla niej :lol: Bardzo trudna sztuka ograniczyć ruch szalonemu boksiowi :shake: ale jak mus to mus. Zdrowie najważniejsze. Quote
Patisa Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Ach te boksery...rozrabiaki-rozbijaki. :mad: Biedula Mela, zdrówka zdrówka! Pi ekne zdjęcie na tle kwiatuszków. Piekne dziewczynki :cool3: Quote
tatankas Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Czy to w ogóle możliwe,by bokser nie biegał:crazyeye: Zdrówka dla Meli życzę ;) Quote
Yana Posted May 29, 2012 Author Posted May 29, 2012 dzięki za życzenia zdrówka.... pomogło ;-) Chyba jednak to więzadło nie było zerwane, a tylko naciągnięte. Wczoraj wyciągnęłam zabawki, które przez tydzień były schowane, radości nie było końca, do późnego wieczora dziewczyny rozrabiały. Mela nadrabia tydzień bezczynności, energii ma tyle jakby jej ktoś śmigło koło ogona zamontował ;-) Ale żeby nie było za dobrze Mikuś naderwał sobie pazura u samej nasady. Wieczór spędziąlm u weta. Trzeba było pazur w znieczuleniu usuwać. Teraz chodzi bidak z opatrunkiem na pół łapy... Quote
Oscar Patric Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 to tym razem Mikusiowi zdrówka,mizianki zasyłamy:) Quote
Oscar Patric Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 witamy się cieplutko i tulaski zasyłamy:) Quote
Patisa Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Magda, a co Ty sie nie chwalisz osiagami Melusi? Własnie zobaczyłam na FB, że Pani Habior wstawiła zdjęcie baaaardzo groźnej Meli. :cool3::loveu::loveu: Quote
Yana Posted June 26, 2012 Author Posted June 26, 2012 Iza i Avanti napisał(a):Jak zawsze piękne :D dzięki ;-) Patisa napisał(a):Magda, a co Ty sie nie chwalisz osiagami Melusi? Własnie zobaczyłam na FB, że Pani Habior wstawiła zdjęcie baaaardzo groźnej Meli. :cool3::loveu::loveu: osiągami haha... na razie to się szkolimy... czekam czy jeszcze jakieś zdjęcie będzie i wstawię i tutaj ;-) Quote
Kaaasia Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/562067_406002022784475_1818861371_n.jpg Dziewczynki sie relaksują :lol: I czekam na nowe fotki (bo nie wszyscy mają fb :eviltong:) Quote
Yana Posted June 27, 2012 Author Posted June 27, 2012 wkleję, jak już wszystkie dostanę... a na razie Yana w nowej, super pięknej obroży :-) Melka też ma piękną choc inną, ale dzisiaj nei chciała pozowac ;-) Quote
Oscar Patric Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 [quote name='Yana']wkleję, jak już wszystkie dostanę... a na razie Yana w nowej, super pięknej obroży :-) Melka też ma piękną choc inną, ale dzisiaj nei chciała pozowac ;-) ale pięknie wygląda:) :) Quote
tatankas Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Tą fotkę widziałam,ale na profilu sklepu jako zadowolona klientka z obroży,a sklepik ageralion ;) Dawaj linka do swojego profilu,wpadniemy się przywitać z moim rudaskiem :) Quote
Yana Posted July 2, 2012 Author Posted July 2, 2012 [quote name='tatankas']Tą fotkę widziałam,ale na profilu sklepu jako zadowolona klientka z obroży,a sklepik ageralion ;) Dawaj linka do swojego profilu,wpadniemy się przywitać z moim rudaskiem :) Ada... o ile mni pamięć nie myli, to masz mnie w znajomych hahaha :-D http://www.facebook.com/#!/magdalena.kornaszewska.3 Quote
tatankas Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 [quote name='Yana']Ada... o ile mni pamięć nie myli, to masz mnie w znajomych hahaha :-D http://www.facebook.com/#!/magdalena.kornaszewska.3 Aż wstyd się przyznać,ale mam FB bo trzeba mieć w tych czasach FB,ale go strasznie nie lubię i nie potrafię się tam odnaleźć :oops: W przeciwieństwie do dogomanii,gdzie czuję się jak w domu :) Quote
Yana Posted July 3, 2012 Author Posted July 3, 2012 do FB trzeba się przyzwyczaic i jest ok :-) trenig Meli :-) Quote
Patisa Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Nie no, ta morda jest po prostu obłędna! http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/552437_414750988576245_1525149209_n.jpg :loveu: Piekna z niej obronczyni! :cool3: Quote
Yana Posted July 11, 2012 Author Posted July 11, 2012 przedstawiam nowego tymczasowego (mam nadzieję) domownika :-) koteczka szuka dobrego, odpowiedzialnego domu Quote
Recommended Posts