Moniek193 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 No hej babki:diabloti: Jak zwykle powalilyscie mnie http://img211.imageshack.us/img211/4717/p1000348.jpg:diabloti: Ja Ci ja kiedys ukradne-obiecuje:diabloti: Quote
Kaya93 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Hejka:loveu::loveu: Yana napisał(a): witamy, witamy :loveu: ale czytałam, że twoja Majeczka, też lubi w łóżeczku się poprzytulać :evil_lol: Oj lubi lubi, choć ma zakaz wchodzenia na łózko :roll: ale dziś bedzie mieć dyspenze :oops: bo miała ciężki dzień :-( A co tam u Twojej ślicznotki:cool3: Quote
Selket Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Cześć Yanusia w sobotnie popołudnie:loveu::loveu::loveu: Quote
Yana Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 [quote name='Moniek193']No hej babki:diabloti: Jak zwykle powalilyscie mnie http://img211.imageshack.us/img211/4717/p1000348.jpg:diabloti: Ja Ci ja kiedys ukradne-obiecuje:diabloti: nie będzie łatwo, pilnujemy jej jak oka w głowie :razz: [quote name='Kaya93']Hejka:loveu::loveu: Oj lubi lubi, choć ma zakaz wchodzenia na łózko :roll: ale dziś bedzie mieć dyspenze :oops: bo miała ciężki dzień :-( A co tam u Twojej ślicznotki:cool3: a co się stało ? dlaczego miała cięzki dzień ? my mamy za sobą bardzo miły weekend pełen wrażeń :cool3: w piątek pojechałyśmy do Wawy ćwiczyć posłuszeństwo w warunkach rozproszenia czyli na terenie gdzie spacerują inne psy. Było całkiem nieźle:razz: Oczywiście psy zbudzały zainteresowanie, szczególnie gdy przychodziły się zapoznać, jeden bigielek chciał nam rąbnąc zabawkę, to bigielka pogoniłyśmy :evil_lol: póżniej pogoniłyśmy małego pizdelka.. usp :oops: sorry tzn. pudelka, bo nie przypadł nam do gustu :razz: za to dzisiaj po dlugiej przerwie spowodowanej niedyspozycją tzn. cieczką Yany spotkałyśmy się na spacerze z kolegą bokserem. Radość była przeogromna :loveu: Niestety wieczorem u nas zaczęło lać :shake: i nawet na wieczorne siusiu Yanie nie chciało się wyjść :cool3: [quote name='Selket']Cześć Yanusia w sobotnie popołudnie:loveu::loveu::loveu: witaj Selkeciku wieczorową porą :loveu: Quote
Moniek193 Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Dam sobie rade:loveu: Wezme jakiegos przystojenego kawalera i po sprawie:evil_lol: Hej Wam:multi: Quote
Yana Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 Moniek193 napisał(a):Dam sobie rade:loveu: Wezme jakiegos przystojenego kawalera i po sprawie:evil_lol: Hej Wam:multi: tylko to musi być kawaler, co lubi ostre babki :evil_lol::evil_lol: takich mniej pewnych siebie Yanusia goni raz, dwa :evil_lol::evil_lol: generalnie facetom na głowę włazi, dosłownie :diabloti: Quote
Kaya93 Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Hejka:loveu: Yana napisał(a): a co się stało ? dlaczego miała cięzki dzień ? my mamy za sobą bardzo miły weekend pełen wrażeń :cool3: w piątek pojechałyśmy do Wawy ćwiczyć posłuszeństwo w warunkach rozproszenia czyli na terenie gdzie spacerują inne psy. Było całkiem nieźle:razz: Oczywiście psy zbudzały zainteresowanie, szczególnie gdy przychodziły się zapoznać, jeden bigielek chciał nam rąbnąc zabawkę, to bigielka pogoniłyśmy :evil_lol: póżniej pogoniłyśmy małego pizdelka.. usp :oops: sorry tzn. pudelka, bo nie przypadł nam do gustu :razz: za to dzisiaj po dlugiej przerwie spowodowanej niedyspozycją tzn. cieczką Yany spotkałyśmy się na spacerze z kolegą bokserem. Radość była przeogromna :loveu: Niestety wieczorem u nas zaczęło lać :shake: i nawet na wieczorne siusiu Yanie nie chciało się wyjść :cool3: W piątek Maja miałą nieprzyjemne starcie z Owczarkiem Niemieckim ale naszczęście już jest wszystko w porządku, tylko troszku na łapke kuleje :roll: Ale fajny weekend:loveu::loveu: wesoło miałyście :evil_lol: Nie lubicie pizdelków:evil_lol:? Hah psiór sie bawić chciał a Wy takie wybredne :evil_lol: wycałuj Yanusie:loveu: Quote
Moniek193 Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Yana napisał(a):tylko to musi być kawaler, co lubi ostre babki :evil_lol::evil_lol: takich mniej pewnych siebie Yanusia goni raz, dwa :evil_lol::evil_lol: generalnie facetom na głowę włazi, dosłownie :diabloti: Mam tu takiego jedengo co sie tak latwo nie daje zbyc:diabloti::evil_lol: Chociaz raz go Sara powalila i jak jej zaczelam bic brawo to se uciekla:evil_lol: Quote
Yana Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 Moniek193 napisał(a):Mam tu takiego jedengo co sie tak latwo nie daje zbyc:diabloti::evil_lol: Chociaz raz go Sara powalila i jak jej zaczelam bic brawo to se uciekla:evil_lol: Yanusia nie ucieknie, prędziej on :evil_lol::evil_lol: Quote
Yana Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 Kaya93 napisał(a):Hejka:loveu: W piątek Maja miałą nieprzyjemne starcie z Owczarkiem Niemieckim ale naszczęście już jest wszystko w porządku, tylko troszku na łapke kuleje :roll: Ale fajny weekend:loveu::loveu: wesoło miałyście :evil_lol: Nie lubicie pizdelków:evil_lol:? Hah psiór sie bawić chciał a Wy takie wybredne :evil_lol: wycałuj Yanusie:loveu: mam nadzieję, że z łapką Majeczki już w porządku, czytałam o tym na waszyn blogu. Co do pizdelków, to w zasadzie my baaaardzo lubimy pizdelki :razz: tylko one na naszych zabawach się nie znają :evil_lol: i z piskiem uciekają :evil_lol: ale pogonić pizdelka też jest fajnie :evil_lol: a tak na poważnie, to Yana nie ma złych zamiarów tylko ona od razu próbuje przejść do zabaw siłowych, jak to u bokserów a innym psom albo to sie nie podoba, albo się jej boją :razz: Quote
Kaya93 Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Hejo:loveu: wpadłyśmy sie przywitać:calus: ......i zapytać kiedy fotki będą :cool3: Quote
Yana Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 hej dziewczyny :loveu: postaramy się w weekend jakieś fajne fotki zrobić :razz: Quote
Moniek193 Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Dziendobry dziewuchy:cool3: No wlasnie kiedy jakies focie:roll: Wy tez pewnie cierpicie na powszechna chrobe zwana ,,brakiem czasu" wiec Was rozumiem;) Ale na weekendzie mają byc:diabloti: Quote
Yana Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 [quote name='apple']Beruś:loveu: jabłuszko się znalazło :multi::multi::multi: huraaaa :multi::multi::multi: Quote
Selket Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Cześć Yanko :loveu: Przesyłam Ci buziaki z zasypanego po kolana miasta :loveu: Dzisiaj Niuniasty jak był z Pańciem na psacerku to spotkał boksię, i się wybawiły razem :loveu: Quote
Yana Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 Selket napisał(a):Cześć Yanko :loveu: Przesyłam Ci buziaki z zasypanego po kolana miasta :loveu: Dzisiaj Niuniasty jak był z Pańciem na psacerku to spotkał boksię, i się wybawiły razem :loveu: Witaj :loveu: u Was też sypie ? gdzie ta wiosna :mad: u nas śnieg padał, ale od razu topniał, więc teraz jest mokro brrr.. mówiłam, że bioksio najlepszy na siłowe zabawy :evil_lol: Quote
Selket Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Yana napisał(a):Witaj :loveu: u Was też sypie ? gdzie ta wiosna :mad: u nas śnieg padał, ale od razu topniał, więc teraz jest mokro brrr.. mówiłam, że bioksio najlepszy na siłowe zabawy :evil_lol: Właśnie chwilowo nie sypie, ale to nie znaczy, że jeszcze nie będzie sypało. Wiosna się pewnie gdzieś zapodziała, ale mam nadzieję, że szybko się odnajdzie. Boksie są super:loveu: Quote
Yana Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 Kaya93 napisał(a):Witamy sie cieplutko:loveu: a witamy, witamy :loveu: Quote
Moniek193 Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Hej Wam dziewczyny:loveu:U Was tez tak sypie sniegiem:roll:? Quote
Yana Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 [quote name='apple']A kuku:diabloti: ooo kukułka :evil_lol: Quote
apple Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 [quote name='Yana']ooo kukułka :evil_lol: nie...kokocha ino udaje kukułkę:evil_lol: Quote
Yana Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 Moniek193 napisał(a):Hej Wam dziewczyny:loveu:U Was tez tak sypie sniegiem:roll:? juź nie, ale pogoda fatalna :cool3: już mam jej dość :mad: ja chcę wiosny :mad: Quote
Recommended Posts