Jump to content
Dogomania

Yanusia i Melcia moje kochane małpiszonki :-)

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hejka:loveu::loveu:

Yana napisał(a):

witamy, witamy :loveu: ale czytałam, że twoja Majeczka, też lubi w łóżeczku się poprzytulać :evil_lol:

Oj lubi lubi, choć ma zakaz wchodzenia na łózko :roll: ale dziś bedzie mieć dyspenze :oops: bo miała ciężki dzień :-(

A co tam u Twojej ślicznotki:cool3:

Posted

[quote name='Moniek193']No hej babki:diabloti:
Jak zwykle powalilyscie mnie http://img211.imageshack.us/img211/4717/p1000348.jpg:diabloti:
Ja Ci ja kiedys ukradne-obiecuje:diabloti:

nie będzie łatwo, pilnujemy jej jak oka w głowie :razz:

[quote name='Kaya93']Hejka:loveu::loveu:

Oj lubi lubi, choć ma zakaz wchodzenia na łózko :roll: ale dziś bedzie mieć dyspenze :oops: bo miała ciężki dzień :-(

A co tam u Twojej ślicznotki:cool3:

a co się stało ? dlaczego miała cięzki dzień ?

my mamy za sobą bardzo miły weekend pełen wrażeń :cool3:
w piątek pojechałyśmy do Wawy ćwiczyć posłuszeństwo w warunkach rozproszenia czyli na terenie gdzie spacerują inne psy. Było całkiem nieźle:razz: Oczywiście psy zbudzały zainteresowanie, szczególnie gdy przychodziły się zapoznać, jeden bigielek chciał nam rąbnąc zabawkę, to bigielka pogoniłyśmy :evil_lol: póżniej pogoniłyśmy małego pizdelka.. usp :oops: sorry tzn. pudelka, bo nie przypadł nam do gustu :razz:
za to dzisiaj po dlugiej przerwie spowodowanej niedyspozycją tzn. cieczką Yany spotkałyśmy się na spacerze z kolegą bokserem. Radość była przeogromna :loveu:
Niestety wieczorem u nas zaczęło lać :shake: i nawet na wieczorne siusiu Yanie nie chciało się wyjść :cool3:

[quote name='Selket']Cześć Yanusia w sobotnie popołudnie:loveu::loveu::loveu:

witaj Selkeciku wieczorową porą :loveu:

Posted

Moniek193 napisał(a):
Dam sobie rade:loveu: Wezme jakiegos przystojenego kawalera i po sprawie:evil_lol:
Hej Wam:multi:

tylko to musi być kawaler, co lubi ostre babki :evil_lol::evil_lol:
takich mniej pewnych siebie Yanusia goni raz, dwa :evil_lol::evil_lol:
generalnie facetom na głowę włazi, dosłownie :diabloti:

Posted

Hejka:loveu:

Yana napisał(a):

a co się stało ? dlaczego miała cięzki dzień ?

my mamy za sobą bardzo miły weekend pełen wrażeń :cool3:
w piątek pojechałyśmy do Wawy ćwiczyć posłuszeństwo w warunkach rozproszenia czyli na terenie gdzie spacerują inne psy. Było całkiem nieźle:razz: Oczywiście psy zbudzały zainteresowanie, szczególnie gdy przychodziły się zapoznać, jeden bigielek chciał nam rąbnąc zabawkę, to bigielka pogoniłyśmy :evil_lol: póżniej pogoniłyśmy małego pizdelka.. usp :oops: sorry tzn. pudelka, bo nie przypadł nam do gustu :razz:
za to dzisiaj po dlugiej przerwie spowodowanej niedyspozycją tzn. cieczką Yany spotkałyśmy się na spacerze z kolegą bokserem. Radość była przeogromna :loveu:
Niestety wieczorem u nas zaczęło lać :shake: i nawet na wieczorne siusiu Yanie nie chciało się wyjść :cool3:

W piątek Maja miałą nieprzyjemne starcie z Owczarkiem Niemieckim
ale naszczęście już jest wszystko w porządku, tylko troszku na łapke kuleje :roll:
Ale fajny weekend:loveu::loveu: wesoło miałyście :evil_lol:
Nie lubicie pizdelków:evil_lol:? Hah psiór sie bawić chciał a Wy takie wybredne :evil_lol:
wycałuj Yanusie:loveu:

Posted

Yana napisał(a):
tylko to musi być kawaler, co lubi ostre babki :evil_lol::evil_lol:
takich mniej pewnych siebie Yanusia goni raz, dwa :evil_lol::evil_lol:
generalnie facetom na głowę włazi, dosłownie :diabloti:

Mam tu takiego jedengo co sie tak latwo nie daje zbyc:diabloti::evil_lol:
Chociaz raz go Sara powalila i jak jej zaczelam bic brawo to se uciekla:evil_lol:

Posted

Moniek193 napisał(a):
Mam tu takiego jedengo co sie tak latwo nie daje zbyc:diabloti::evil_lol:
Chociaz raz go Sara powalila i jak jej zaczelam bic brawo to se uciekla:evil_lol:

Yanusia nie ucieknie, prędziej on :evil_lol::evil_lol:

Posted

Kaya93 napisał(a):
Hejka:loveu:

W piątek Maja miałą nieprzyjemne starcie z Owczarkiem Niemieckim
ale naszczęście już jest wszystko w porządku, tylko troszku na łapke kuleje :roll:
Ale fajny weekend:loveu::loveu: wesoło miałyście :evil_lol:
Nie lubicie pizdelków:evil_lol:? Hah psiór sie bawić chciał a Wy takie wybredne :evil_lol:
wycałuj Yanusie:loveu:

mam nadzieję, że z łapką Majeczki już w porządku, czytałam o tym na waszyn blogu.

Co do pizdelków, to w zasadzie my baaaardzo lubimy pizdelki :razz: tylko one na naszych zabawach się nie znają :evil_lol: i z piskiem uciekają :evil_lol:
ale pogonić pizdelka też jest fajnie :evil_lol:

a tak na poważnie, to Yana nie ma złych zamiarów tylko ona od razu próbuje przejść do zabaw siłowych, jak to u bokserów a innym psom albo to sie nie podoba, albo się jej boją :razz:

Posted

Dziendobry dziewuchy:cool3:
No wlasnie kiedy jakies focie:roll: Wy tez pewnie cierpicie na powszechna chrobe zwana ,,brakiem czasu" wiec Was rozumiem;) Ale na weekendzie mają byc:diabloti:

Posted

Cześć Yanko :loveu: Przesyłam Ci buziaki z zasypanego po kolana miasta :loveu:
Dzisiaj Niuniasty jak był z Pańciem na psacerku to spotkał boksię, i się wybawiły razem :loveu:

Posted

Selket napisał(a):
Cześć Yanko :loveu: Przesyłam Ci buziaki z zasypanego po kolana miasta :loveu:
Dzisiaj Niuniasty jak był z Pańciem na psacerku to spotkał boksię, i się wybawiły razem :loveu:

Witaj :loveu: u Was też sypie ? gdzie ta wiosna :mad: u nas śnieg padał, ale od razu topniał, więc teraz jest mokro brrr..

mówiłam, że bioksio najlepszy na siłowe zabawy :evil_lol:

Posted

Yana napisał(a):
Witaj :loveu: u Was też sypie ? gdzie ta wiosna :mad: u nas śnieg padał, ale od razu topniał, więc teraz jest mokro brrr..

mówiłam, że bioksio najlepszy na siłowe zabawy :evil_lol:

Właśnie chwilowo nie sypie, ale to nie znaczy, że jeszcze nie będzie sypało. Wiosna się pewnie gdzieś zapodziała, ale mam nadzieję, że szybko się odnajdzie. Boksie są super:loveu:

Posted

Moniek193 napisał(a):
Hej Wam dziewczyny:loveu:U Was tez tak sypie sniegiem:roll:?

juź nie, ale pogoda fatalna :cool3: już mam jej dość :mad:
ja chcę wiosny :mad: