Yana Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 Cimi napisał(a):Ładna ta Melcia :loveu::loveu: fajny, króciutki nosek :loveu: dziękujemy za miłe słowa :-) tatankas napisał(a):Potwierdzamy-śliczne panienki,a kubraczek mamy identyczny.Polecam. kubraczki super się sprawdzają zimową porą ! gołe brzuszki nie marzną :-) niki_ill napisał(a):MAgda, Mela pięknie się rozwija, naprawde obiecująca sunia :) Kiedy ją na wystawie będzie można zobaczyć? no jak to kiedy ? widzimy się w Rzeszowie :-) Quote
Yana Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 czas płynie... moje dzieci, które od kilku miesięcy są w nowych domach nie przypominają już tych malutkich kluseczek, które wyjechały z naszego domu. Ostanio dostałam znowu nowe zdjęcia moich szczeniąt, które wyrosły na duuuuże psiska :-) Quote
tatankas Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Wszystkie piękne,no ale rude the best-jak dla mnie wygrywają,chyba już do końca świata i o jeden dzień dłużej :) Quote
Iza i Avanti Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Jakie one już duuuuuże! Żółci chłopcy- przecudni! Quote
Yana Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 Moniek193 napisał(a):Wszystkie śliczne :loveu: dzięki :-) tatankas napisał(a):Wszystkie piękne,no ale rude the best-jak dla mnie wygrywają,chyba już do końca świata i o jeden dzień dłużej :) ja też uwielbiam rude :-) Iza i Avanti napisał(a):Jakie one już duuuuuże! Żółci chłopcy- przecudni! masz rację, chłopaki też mi się podobają :-) widziałam na żywo, fajnie się rozwijają :-) Quote
Medorowa Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Cudowne:loveu: Boksie to najpiękniejsze psiaki;):loveu::loveu: Quote
Patisa Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Yana napisał(a): chętnie spotkamy sie na wystawie. W przyszłym roku planujemy troche pojeżdzić, a może i Frodka zobaczymy... :-) Ja jak zwykle zabójcze tempo odpowiedzi ;P Zobaczymy jak to z Frodzińskim będzie, w każdym bądź razie chętnie pokursuję po wystawach choćby dla samej radości oglądania boksiów :) No i Was chętnie zobaczę ;) Quote
drzalka Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Hej Pięknie Ci się Młodzie rozwija :D Więcej zdjęć rodzeństwa Meli proszę :D - informacja dla rodziny :D Do zobaczenia na Rzeszowskiej wystawie !! Quote
Yana Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 Medorowa napisał(a):Cudowne:loveu: Boksie to najpiękniejsze psiaki;):loveu::loveu: przez grzecznośc nie zaprzeczę ;-) Patisa napisał(a):Ja jak zwykle zabójcze tempo odpowiedzi ;P Zobaczymy jak to z Frodzińskim będzie, w każdym bądź razie chętnie pokursuję po wystawach choćby dla samej radości oglądania boksiów :) No i Was chętnie zobaczę ;) no może zobaczymy się w NDM ? :-) drzalka napisał(a):Hej Pięknie Ci się Młodzie rozwija :D Więcej zdjęć rodzeństwa Meli proszę :D - informacja dla rodziny :D Do zobaczenia na Rzeszowskiej wystawie !! jak dostanę nowe fotki to wstawię. Moje "maluchy" mają na szczęscie właścicieli, którzy utrzymują kontakt z nami i chętnie podsyłaja nowe fotki i informacje. to do zobaczenia w Rzeszowie :-) Quote
Patisa Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Yana napisał(a): no może zobaczymy się w NDM ? :-) Hmmm... w sumie ode mnie jest to rzut beretem, ale teraz do samej matury chyba bede myśleć tylko o tym...:/ Ale za to sporo wolnego czasu nagromadzi mi się od czerwca, więc myślę, że gdzieś Was upoluje ;) Quote
bonita Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 No ładne te "maluchy" Yany :loveu: Już wygladają jak duże psy :) ile one mają 9 msc? czekam na nowe foteczki Melci :cool3: , bo strasznie mi się podoba Pozdrowionka! Quote
Yana Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 dzieciaki mają już 9 miesięcy :-) fotki wstawię, tylko muszę się zebrac, co mi ostatnio kiepsko wychodzi ;-) Quote
Merime Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 [quote name='Yana']czas płynie... moje dzieci, które od kilku miesięcy są w nowych domach nie przypominają już tych malutkich kluseczek, które wyjechały z naszego domu. Ostanio dostałam znowu nowe zdjęcia moich szczeniąt, które wyrosły na duuuuże psiska :-) http://img713.imageshack.us/img713/1440/tadzik.jpg Słodkie pyski, ale musisz mi powiedzieć skąd macie taką puchę? Przydałaby nam się, bo worek z karmą jest bardzo łasym kąskiem dla naszej Suri. Hehehe Zapraszam też do swoich pysków ->http://www.dogomania.pl/threads/203126-Taki-Rudy-x2 Quote
tatankas Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Wstawiaj,wstawiaj,bo po tych wszystkich bidach boksiowych z wychudzeniami,różnymi chorubskami :(z miłą chęcią pooglądam zdrowe,cieszące się życiem twoje szkraby :) Quote
Yana Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 [quote name='Merime']Słodkie pyski, ale musisz mi powiedzieć skąd macie taką puchę? Przydałaby nam się, bo worek z karmą jest bardzo łasym kąskiem dla naszej Suri. Hehehe Zapraszam też do swoich pysków ->http://www.dogomania.pl/threads/203126-Taki-Rudy-x2 dzięki za zaproszenie :-) nie wiem gdzie obecni właśc iciele Karmela zdobyli taką puszkę, ale ja jedną dostałam w promocji pod RC a drugą kupiłam na bazarku na dogo :-) [quote name='tatankas']Wstawiaj,wstawiaj,bo po tych wszystkich bidach boksiowych z wychudzeniami,różnymi chorubskami :(z miłą chęcią pooglądam zdrowe,cieszące się życiem twoje szkraby :) oj tak mnóstwo tych boksiowych bidulek serce się kraje :-( a zdjęcia wkrótce ;-) niestety coś się pozmieniało na imageshuck, z krótego korzystałam i nie mogę wstawic zdjęc, chyba muszę się tam najpierw zarejestrowac... Quote
Yana Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 a teraz trochę wspomnień :-) udało mi się w końcu zgrać filmiki ze szczeniakami :-) [video=youtube;-CMjw3Ymt40]http://www.youtube.com/watch?v=-CMjw3Ymt40&feature=player_embedded[/video] Quote
tatankas Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Twoja Yana na tym zdjęciu przypomina mi moją Nikitę staruszkę,śliczna mordeczka.A szczeniaki rozmiękczają na maxa :) Quote
Yana Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 Yana posiwiała trochę w ciągu ostatnich miesięcy i wygląda na starszą niż jest w rzeczywiśtości :-( temperament natomiast nadal ma jak szczeniak :-) Quote
Moniek193 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Haha, biedna ta Yanka z nimi, już nie wie, w którą stronę się obrócić, wszędzie ich pełno :D Quote
Merime Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Potrzebujemy jak najwięcej wejść na bloga Badiego, żeby znaleźć mu dom!! ;) http://takirudy.blogspot.com/2011/03/czekolada-i-oczy-anioa.html Quote
Patisa Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Filmiki z Bobasami świetne ! Oglądam sobie resztę bokserskich filmików na youtube :cool3: Magda nie martw się, bokserzydła chyba już tak mają, że siwieją już w kołysce :lol: Quote
Yana Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 Patisa napisał(a):Filmiki z Bobasami świetne ! Oglądam sobie resztę bokserskich filmików na youtube :cool3: Magda nie martw się, bokserzydła chyba już tak mają, że siwieją już w kołysce :lol: dzięki :-) niewiele tych filmików... ciągle nia mam czasu, żeby to pozgrywać... i galeria opusztoszała... ale uzupełnię w najbliższym czasie ;-) na razie sie szkolimy, Mela zdała PT, zaczynamy wystawiać Melkę, na razie byla na dwóch wystawach. Myślę też o kontynuacji szkolenia Mela ma do tego spore predyspozycje, świetnie mi się z nią pracuje... a z Yaną zaczęłyśmy bieganie. Na razei biegamy po 1 km na więcej mi moja kondycja nie pozwala, więc na razie to sa takie marszo-biegi. Być może wystartujemy z Yaną na jesiemi w dogtrekkingu, bo wydaje mi się, że to najodpowiedniejszy sport dla niej :-) Quote
Recommended Posts