Jump to content
Dogomania

Yanusia i Melcia moje kochane małpiszonki :-)

Recommended Posts

Posted

Cimi napisał(a):
Ładna ta Melcia :loveu::loveu: fajny, króciutki nosek :loveu:

dziękujemy za miłe słowa :-)

tatankas napisał(a):
Potwierdzamy-śliczne panienki,a kubraczek mamy identyczny.Polecam.

kubraczki super się sprawdzają zimową porą ! gołe brzuszki nie marzną :-)

niki_ill napisał(a):
MAgda, Mela pięknie się rozwija, naprawde obiecująca sunia :) Kiedy ją na wystawie będzie można zobaczyć?

no jak to kiedy ? widzimy się w Rzeszowie :-)

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czas płynie... moje dzieci, które od kilku miesięcy są w nowych domach nie przypominają już tych malutkich kluseczek, które wyjechały z naszego domu. Ostanio dostałam znowu nowe zdjęcia moich szczeniąt, które wyrosły na duuuuże psiska :-)

Posted

Moniek193 napisał(a):
Wszystkie śliczne :loveu:

dzięki :-)

tatankas napisał(a):
Wszystkie piękne,no ale rude the best-jak dla mnie wygrywają,chyba już do końca świata i o jeden dzień dłużej :)

ja też uwielbiam rude :-)

Iza i Avanti napisał(a):
Jakie one już duuuuuże! Żółci chłopcy- przecudni!

masz rację, chłopaki też mi się podobają :-) widziałam na żywo, fajnie się rozwijają :-)

Posted

Yana napisał(a):

chętnie spotkamy sie na wystawie. W przyszłym roku planujemy troche pojeżdzić, a może i Frodka zobaczymy... :-)

Ja jak zwykle zabójcze tempo odpowiedzi ;P
Zobaczymy jak to z Frodzińskim będzie, w każdym bądź razie chętnie pokursuję po wystawach choćby dla samej radości oglądania boksiów :)
No i Was chętnie zobaczę ;)

Posted

Medorowa napisał(a):
Cudowne:loveu:
Boksie to najpiękniejsze psiaki;):loveu::loveu:

przez grzecznośc nie zaprzeczę ;-)

Patisa napisał(a):
Ja jak zwykle zabójcze tempo odpowiedzi ;P
Zobaczymy jak to z Frodzińskim będzie, w każdym bądź razie chętnie pokursuję po wystawach choćby dla samej radości oglądania boksiów :)
No i Was chętnie zobaczę ;)

no może zobaczymy się w NDM ? :-)

drzalka napisał(a):
Hej

Pięknie Ci się Młodzie rozwija :D
Więcej zdjęć rodzeństwa Meli proszę :D - informacja dla rodziny :D
Do zobaczenia na Rzeszowskiej wystawie !!

jak dostanę nowe fotki to wstawię. Moje "maluchy" mają na szczęscie właścicieli, którzy utrzymują kontakt z nami i chętnie podsyłaja nowe fotki i informacje.

to do zobaczenia w Rzeszowie :-)

• 4 weeks later...
Posted

Yana napisał(a):

no może zobaczymy się w NDM ? :-)

Hmmm... w sumie ode mnie jest to rzut beretem, ale teraz do samej matury chyba bede myśleć tylko o tym...:/
Ale za to sporo wolnego czasu nagromadzi mi się od czerwca, więc myślę, że gdzieś Was upoluje ;)

• 2 weeks later...
Posted

No ładne te "maluchy" Yany :loveu:
Już wygladają jak duże psy :) ile one mają 9 msc?
czekam na nowe foteczki Melci :cool3: , bo strasznie mi się podoba
Pozdrowionka!

Posted

[quote name='Yana']czas płynie... moje dzieci, które od kilku miesięcy są w nowych domach nie przypominają już tych malutkich kluseczek, które wyjechały z naszego domu. Ostanio dostałam znowu nowe zdjęcia moich szczeniąt, które wyrosły na duuuuże psiska :-)
http://img713.imageshack.us/img713/1440/tadzik.jpg

Słodkie pyski, ale musisz mi powiedzieć skąd macie taką puchę? Przydałaby nam się, bo worek z karmą jest bardzo łasym kąskiem dla naszej Suri. Hehehe

Zapraszam też do swoich pysków ->http://www.dogomania.pl/threads/203126-Taki-Rudy-x2

Posted

Wstawiaj,wstawiaj,bo po tych wszystkich bidach boksiowych z wychudzeniami,różnymi chorubskami :(z miłą chęcią pooglądam zdrowe,cieszące się życiem twoje szkraby :)

Posted

[quote name='Merime']Słodkie pyski, ale musisz mi powiedzieć skąd macie taką puchę? Przydałaby nam się, bo worek z karmą jest bardzo łasym kąskiem dla naszej Suri. Hehehe

Zapraszam też do swoich pysków ->http://www.dogomania.pl/threads/203126-Taki-Rudy-x2

dzięki za zaproszenie :-) nie wiem gdzie obecni właśc iciele Karmela zdobyli taką puszkę, ale ja jedną dostałam w promocji pod RC a drugą kupiłam na bazarku na dogo :-)

[quote name='tatankas']Wstawiaj,wstawiaj,bo po tych wszystkich bidach boksiowych z wychudzeniami,różnymi chorubskami :(z miłą chęcią pooglądam zdrowe,cieszące się życiem twoje szkraby :)

oj tak mnóstwo tych boksiowych bidulek serce się kraje :-(

a zdjęcia wkrótce ;-)

niestety coś się pozmieniało na imageshuck, z krótego korzystałam i nie mogę wstawic zdjęc, chyba muszę się tam najpierw zarejestrowac...

Posted

a teraz trochę wspomnień :-) udało mi się w końcu zgrać filmiki ze szczeniakami :-)

[video=youtube;-CMjw3Ymt40]http://www.youtube.com/watch?v=-CMjw3Ymt40&feature=player_embedded[/video]

Posted

Yana posiwiała trochę w ciągu ostatnich miesięcy i wygląda na starszą niż jest w rzeczywiśtości :-(
temperament natomiast nadal ma jak szczeniak :-)

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Filmiki z Bobasami świetne !
Oglądam sobie resztę bokserskich filmików na youtube :cool3:

Magda nie martw się, bokserzydła chyba już tak mają, że siwieją już w kołysce :lol:

Posted

Patisa napisał(a):
Filmiki z Bobasami świetne !
Oglądam sobie resztę bokserskich filmików na youtube :cool3:

Magda nie martw się, bokserzydła chyba już tak mają, że siwieją już w kołysce :lol:

dzięki :-) niewiele tych filmików... ciągle nia mam czasu, żeby to pozgrywać... i galeria opusztoszała... ale uzupełnię w najbliższym czasie ;-)

na razie sie szkolimy, Mela zdała PT, zaczynamy wystawiać Melkę, na razie byla na dwóch wystawach. Myślę też o kontynuacji szkolenia Mela ma do tego spore predyspozycje, świetnie mi się z nią pracuje...

a z Yaną zaczęłyśmy bieganie. Na razei biegamy po 1 km na więcej mi moja kondycja nie pozwala, więc na razie to sa takie marszo-biegi. Być może wystartujemy z Yaną na jesiemi w dogtrekkingu, bo wydaje mi się, że to najodpowiedniejszy sport dla niej :-)