Jump to content
Dogomania

Yanusia i Melcia moje kochane małpiszonki :-)

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Yana napisał(a):
ta mina mówi trochę co innego:

"...ale do kogo ty mówisz ? do mnie ? że miejsce ci zajęłam ? że poduszka jest niby twoja ? kobieto, wyluzuj... chcę tylko trochę odpocząć.." :diabloti:

No tak moja Sara to juz sie przde mna nie tlumaczy:diabloti:Poprostu zajmuje i jeszcze sie obraza jak ja ktos wygoni:evil_lol:

Posted

Yana napisał(a):
czyżbyś miała coś z boksera...:crazyeye: czarne fafelki może ;)

czy ktoś mógły mi wytłumaczyć jak się robi takie odpowiedzi z wieloma cytatami :hmmmm:

Noooo.....i do tego slinotok:evil_lol:

Hmmm kiedys był od tego multi cytat ale teraz juz go nie ma...tzn VIP-y mają, a zwykłe szaraczki muszą sobie radzić inaczej. Masz dwie mozliwości albo uzyjesz tej ikonki i skopiujesz do niej posta, albo otwórz sobie w drugim oknie nową strone i tak kopiuj cały cyctat w odpowiedzi i tak z każdą osobą z kolei:roll:

Posted

Yana napisał(a):
dzięki :loveu: chyba zrozumiałam :razz:

Osobiście otwieram każdy cytat osobno i bawię się w "kopiuj" "wklej" :)

Buziaczki ;)

PS. Ślinotoku u Jabcokowej nie widziałam ;) Za to u Krosia i owszem :)

Posted

Yana napisał(a):
oczywiście oficjalna wersja jest taka, że pies nie śpi z nami w łóżku :evil_lol:

Nie no co ty.....to nie pies to atrapa:evil_lol:

Posted

apple napisał(a):
Nie no co ty.....to nie pies to atrapa:evil_lol:

Jabco Ty to tak zawsze coś powiesz:roll::shake: Czy TY nie słyszałaś słowa FOTOMONTAŻ:diabloti::diabloti::diabloti:
Sądzisz, że skąd Yana weźmie taką wielką atrapę??

Posted

jbk napisał(a):
http://img211.imageshack.us/img211/5314/obraz136.jpg - ale słodziak, mam ochotę się do niej NATYCHMIAST przytulić :)

oj przytulać to my się baaardzo lubimy :evil_lol:

Selket napisał(a):
Jabco Ty to tak zawsze coś powiesz:roll::shake: Czy TY nie słyszałaś słowa FOTOMONTAŻ:diabloti::diabloti::diabloti:

no właśnie skąd :eviltong:

Kaya93 napisał(a):
Witam sie:multi:
http://img211.imageshack.us/img211/1025/obraz232.jpg jakie cudoo:loveu::loveu:

witamy, witamy :loveu: ale czytałam, że twoja Majeczka, też lubi w łóżeczku się poprzytulać :evil_lol:

Posted

Yana napisał(a):
to jest dowód, że teoria często z życiem się mija :evil_lol:

A piernicze te konwenanse....ja śpię z moim śliniakiem i dobrze mi z tym:p....do momentu aż mnie nie przylegnie:roll::evil_lol:

A tam bo ja starej daty jestem......fotomontaż jest mi ciagle obcy...a co do atrapy to widzę że Yana już ją ma- no bo to w tym łózku to na pewno nie jest pies:evil_lol: